返回列表 發帖
祖兒's 鏡中鏡 is coming
gin gin可能播埋今個禮拜
梨胃言 發表於 2024-4-8 22:41

準備上死位

定三甲都冇
SKM HK Music Chart 2024 Week 20
冠軍歌:Jaime Cheung 張天穎 - 低調

Pandora死位就同雷同 Beanies差唔多AP
要等Dear Jane?
梨胃言 發表於 2024-4-11 10:58

可能意味著 3選1,903睇定啲先
===
救嘸答案,變咗下週大熱
SKM HK Music Chart 2024 Week 20

光頭表示唔可以

連開三首陳詠謙應該之後兩首十大比返光頭
華納咁快2 首十大?

不過唔洗谷金獎好似大把quo ...
kwanie 發表於 2024-4-11 12:26

感覺 Kiri / COLLAR 是但一個有,因為都係光頭填

個人覺得Kiri 大機

COLLAR 會俾兒登撞走

靈魂有路上得咁快
作曲人又冧莊機會又大左
mt666 發表於 2024-4-12 11:27

有-0-0 作曲嘅歌 就會播得好

佢攞多次就排第二啦

=====
雷同個勢咁好(又有KKBOX 編輯推介)
似有十大/組合獎 是但一個啦

無答案系米落榜呢
danielsks1988 發表於 2024-4-13 11:14

係啦

雷同二友係咪今年有獎啦

對上次係難道我還未夠難
kosuzu_redox 發表於 2024-4-13 16:11

係Irene Lam

而家口水 早霸王 播過嘅歌都會上唔到
安心晒
kwanie 發表於 2024-4-13 16:45

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

回復 391# 梨胃言

真係播得好誇張