返回列表 發帖

儀態訓練學院又唔係真係講到咁差啫

等緊 cool hits 投票 post +1

Lava live好過錄音聽到好嬲入詞會令人好嬲
未來神19次想點
cubex___ 發表於 2024-4-16 23:29

唔通 per se 入罪大既大禮就係速冠???????

女銀、男同的關注度好高

Btw, 美aiiiiii今年有無機升lev爭至尊碟呢? ...
l00540 發表於 2024-4-19 08:20

今年出到碟先算,同埋 無能 為力 又播得差
    剩低又唔知係咪三部曲 (撞到正+?+?)
    又唔知後面D歌點....

未知之後的合作單位…

如果係RB、DJ、SM、Kolor製作
琪待值會高一些…

應該唔屬於呢個project? ...
l00540 發表於 2024-4-19 10:04

上一樓Comment講至尊碟,咁無能 為力應該唔會唔落碟掛
    應該由早上37.2度開始D Single 都會入晒啦,斷估係咁掛

Marco 隻歌咁神秘連名都唔出?

回復 374# 米色蘇

希望今年可以打破客祖國魔咒,同埋真心唔想美管冧莊攞女金lor

好彩你反咗容先,唔係一陣某會員又以為你係英皇打手,有啲元老好惡,反蕾就係英皇打手  ...
賴爽 發表於 2024-4-21 08:43

唔係有啲元老好惡咁簡單
而係 Sin 女粉 = 惡
同埋 CC 搖滾歌曲 5 隻有 3 隻華垃,甚至連伸縮都仲係到
唔係傳說華垃投票機器真係開左,但只係開俾搖滾歌,開到三車相撞咁款
   流行歌得番軒頂得住啲鏡仔sssss

我投個啲得番入場人士注意仲留得低PS: 一向反容,十年有多。蛋公司青黃不接係抵死的

回復  米色蘇

希望魔咒永遠繼續,同埋真心唔想flop gin lee攞女金lor ...
begin 發表於 2024-4-21 11:53

美Aiiiiii 被欣直強搶女金都未還
容祖國魔咒最好就永久消失