返回列表 發帖
唔通 per se 入罪大既大禮就係速冠???????
FY5856 發表於 2024-4-17 02:19

梗係假像啦!!!!!!!!! 今WK 100%肯定係LAFS冠!!!!!!!!! 我用成副身家同任何人賭幾多都得!!!!!!!!!!!!!!! 否則我永久退出cm!!!!!!!!!!
100%肯定至少做一件離譜的事WK21 903冠硬!!賭幾多都得!!

LAFS果然反cup,都話佢今wk冠硬啦!
死位似係衰仔樂園
100%肯定至少做一件離譜的事WK21 903冠硬!!賭幾多都得!!

突然覺得Lost At First Sight 好唔少
kwanie 發表於 2024-4-18 09:59

其實係不錯的新嘗試,但可以再跳脫啲

希望 pandora 可以拎到十大

其實安全地帶已經要拎
kilai 發表於 2024-4-18 10:45

緊急應變wk15係真死位,wk16只係落榜週,wk17 out硬!

Diff.速冠
梨胃言 發表於 2024-4-18 14:42

速咩冠吖?唔計艾粒磨得最耐就係佢,正路輪到佢冠啦!

支持今年拎組金
將d商業垃圾掃落垃圾桶
Wonders 發表於 2024-4-20 12:57

組金好難,但靈魂有路十大係有機會

估out 1-5,10

一把火打入chill club跳唱歌曲最後5強