返回列表 發帖
佢現階段冇好似楊千嬅 周柏豪 sup9做啲難頂既野同講埋啲難頂既說話
其實真係冇野上去j music 唱歌
況且好多都有上係咪又要批評
話小明係林二汶2.0果啲 唔該咪白痴啦 好心聽下小明啲歌先啦

佢現階段冇好似楊千嬅 周柏豪 sup9做啲難頂既野同講埋啲難頂既說話
其實真係冇野上去j music 唱歌
況且好多 ...
Jason0223 發表於 2024-4-25 15:23

我只能睇到四個字:偷換概念..(唔系話你)最好笑系小明ig有條友差唔多毎個post留言系到鬧小明,但佢D回覆留言已經露曬底,
竟然話"佢上唔上到viutv我唔理, 唔關我事, 但佢上tvb我就心痛"==

第一,Gigi Yim好快會出一首小明寫嘅歌
第二 小明擺明暗寸viu無請佢,同埋女主角變成唱首主題曲玩9人
Life was a willow and it bent right to your wind.

第二 小明擺明暗寸viu無請佢,同埋女主角變成唱首主題曲玩9人{:1_8: ...
babyshark 發表於 2024-4-26 02:18

第二個都係睇埋人間垃圾點處理先講
20HKPMSK 2024 Week 09
01 愛已過去、02 一小節人生、03 Why You
21 傾城

第二 小明擺明暗寸viu無請佢,同埋女主角變成唱首主題曲玩9人{:1_8: ...
babyshark 發表於 2024-4-26 02:18

1 confirmed?
开花五千日

回復 55# xm1n9

前兩個星期去睇Gigi演唱會 佢地fans講的。而且Viki同小明關係算ok。
Life was a willow and it bent right to your wind.

回復  xm1n9

前兩個星期去睇Gigi演唱會 佢地fans講的。而且Viki同小明關係算ok。 ...
babyshark 發表於 2024-4-28 09:19

許創基監製唔一定係小明寫嘅 雖然演唱會唱咗小明嘅歌
反而Gigi最近訪問講話又分別收咗J.Arie同KW嘅demo

回復 57# Clashofking

話說演唱會見到JArie 佢同聲夢/TMG 關係真係好

回復  Clashofking

babyshark 發表於 2024-4-28 10:53

若果唔係當年樂小姐連邵氏藝人層面都唔俾佢explicit
可能一早做左另一位鄧智偉或劉易昇
20HKPMSK 2024 Week 09
01 愛已過去、02 一小節人生、03 Why You
21 傾城

回復 59# LushKillYourMus

樂小姐都做左件好事 放生佢解約啊。

回復  Clashofking

babyshark 發表於 2024-4-28 10:53

同Viki Chan關係好