返回列表 發帖
咁in嘅身邊人:O

THANKS TVB
PAKYU BB 升左級做唱作歌手
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

TIM @ DEAR JANE個妝OVER左!!!期待PHIL!

THANKS TVB
PAKYU BB 升左級做唱作歌手
dongbb2332 發表於 2013-4-27 21:37

唱作歌手比JASON BB都好過W先生啦- -

唱作歌手應該唱讓子彈飛-.-"

幾時到Aga?

Tim一出聲Jason BB 就比下去

JASON同TIM勁GAY

Dear Jane 係咪唔唱到此為此?

Dear Jane 係咪唔唱到此為此?
discovered 發表於 2013-4-27 21:42

你當shiga無到?

dj唱yellow fever後面d人冇乜反應

到此為止好似Shiga唱~
Kary真係好左好多喎

Keeva

希望真係多D人鍾意佢同識佢la :]

好得很

麥!家!瑜!!!!!

keeva d live....

jose 發表於 2013-4-27 21:45

冇咩問題呀

我去現場聽kary二十世紀少年live又唔覺有咩大問題喎
係啊,我一早想講旦哥讚D歌手

new ac:留言
the old ac:做板主,開電視區post

jose 發表於 2013-4-27 21:45

有咩問題...?
好好聽阿~~..
D 高音唱得好舒服同好自然 :]

keeva有好多好大力既透氣

我去現場聽kary二十世紀少年live又唔覺有咩大問題喎
係啊,我一早想講旦哥讚D歌手 ...
實力ruby 發表於 2013-4-27 21:47

我都覺得ok呀

麥珈瑜幾靚女啊~不過唱歌就差D~

其實好得很真係好難唱, 次次都唱到我斷氣咁滯.
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

簽名被屏蔽

好得很我今日已經聽第 3 次

唱就有就有....
kingheiwong 發表於 2013-4-27 21:32

唱埋快歌,就錄到我已經唔駛返屋企訓覺
Tvb好慢

首歌咁多長句,透唔切氣都係正常啦

有咩問題...?
好好聽阿~~..
D 高音唱得好舒服同好自然 :]
kingheiwong 發表於 2013-4-27 21:47

典型拉牛上樹FEEL都話好~唱歌仲一個個字吐出來,呢D如果參加比賽比評判鬧死啦~

keeva消失果幾年有無練歌架?
岩岩出黎果陣好似無咁恐怖

簽名被屏蔽

So In Love <3

不過開頭唔唱D So In Love

So in love呀!!!

So In Love <3

蘇in love...
btw,,真係好似fiona

勁歌可唔可以黎個大洗榜!!??OUT哂D垃圾歌(不做公主)啦
今晚已經勁多新歌

典型拉牛上樹FEEL都話好~唱歌仲一個個字吐出來,呢D如果參加比賽比評判鬧死啦~ ...
1661633848 發表於 2013-4-27 21:51

首歌真係難唱...-v-..唱到甘算係舒服嘎拉.....

首歌咁難唱,比FIONA唱我覺得唔多掂~

蘇in love...
btw,,真係好似fiona
seeseetv 發表於 2013-4-27 21:54

我一直得so in love係上年fi無揀果堆歌黎

kelvin重錄嘅live....

Ella d抖氣聲都好勁

簽名被屏蔽

Ella live真係同cd無咩分明
呢d先值得捧&上位ga ma
So In Love越聽越順耳{:1_116: ...
koalabear 發表於 2013-4-27 21:57

點都好過首不做公主啦

ella 唔唱 oh oh oh oh 搞到好怪

簽名被屏蔽

So In Love好似快左...
不過都好正!xd

等陣有shiga
佢個晚好有公主feel

勁歌可唔可以黎個大洗榜!!??OUT哂D垃圾歌(不做公主)啦
今晚已經勁多新歌
stephybest 發表於 2013-4-27 21:54

不如比勁歌金榜重新黎過啦
上身邊人, so in love, 皮外傷, 一生何求(live), 陶瓷娃娃, 關楚耀果首加埋若希bb我懂了
淨係留告別我, 青春頌, 無聲佔有

一首情歌 x_x

一首情歌 x_x
water:) 發表於 2013-4-27 21:59

瞓緊先zzz

等陣有shiga
佢個晚好有公主feel
實力ruby 發表於 2013-4-27 21:59

一首情歌..
期待Shiga~~

四大返TVB 終於有返多D歌聽 :]