返回列表 發帖

其實第六名都幾surprise架
第一排支持
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

唔記得左自己投左咩
hehehaha 發表於 2013-4-27 20:30

hehehaha 12 15 28 42 44
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

開始了
香港樂壇的第一季, 談大道理的歌很多, 大多都與歌者的個人經歷有共鳴
題目《逝去的花朵》, 曲目選了 ...
powerful 發表於 2013-4-27 20:33

Good show, best wishes to Sita.

我投左乜?
bagfgfcde 發表於 2013-4-27 20:44

04 19 21 23 31

皇后呢首like

呢首係我春季的最愛, 加埋謙謙好perfect

我投左俾爸爸
hinz 發表於 2013-4-27 21:25

邊首先, 唔係話冇機嘅

當然係時空啦
呢首上年係903都引起一排既哄動xd
同埋我以為呢首有機
hinz 發表於 2013-4-27 21:28

其實我冇諗過呢首咁高票囉, 仲要跨年歌, 真係輸個馬鼻.

一陣會唔會公布所有參選歌曲所得既票數
PEACH 發表於 2013-4-27 21:30

唔知大會點安排喔, 我只負責做黃龍德架.

恭喜青春頌, 實至名歸第一季霸主.
期待嚟緊有D大歌同佢爭下今年呢個獎項.

其實Alfred都幾犀利, 同一個季度包辦兩個第一.

我覺得可以俾10個趣xd