返回列表 發帖
個COVER 好電音FEEL

晚上我是天蠍座 似跳舞歌 十二個我 2.0?

祖祖既家居系列
water:) 發表於 2013-5-31 15:55

百記? 可以加埋 充電器

呢隻碟可唔可以整番首K歌呀,好懷念泳兒o既K歌情歌呀
KITSTON 發表於 2013-5-31 16:28

K歌做SIDE TRACK 就OK,如果吾係D人又話她只有K歌

唉, 希望second plug補返通電嘅冠啦.
風見志郎 發表於 2013-5-31 16:22

通電 其實麻麻地,編曲係新鮮,但CHROUS 吾太CATCHY  ,希望下PLUG 更多驚喜

稔埋晒d 核突野

希望今年咪再亂PLUG歌
上年隻 冬城 有MV ,仲有領會 又吾PLUG 浪費左
很慣很懶 完全係SIDE TRACK

Ah sa隻新碟將會係20/6出,兼且有5首MV.
而且泳兒之前都講過話佢嚟緊會專注係內地發展( with accordance to  ...
theodore0814 發表於 2013-6-6 17:51

香港吾系一向無宣傳咩?

Youtube 有晒la
通電,我自在 已經係最好兩首
其次係 睡房宣言 同 深白色

真係弊傢伙

YouTube?買正版碟la!
利申:已買碟
theodore0814 發表於 2013-6-13 14:10

無人話吾買,
我隻隻都有, vinselection  有兩盒
我只係未放學

第2支派台歌  晚上我是天蠍座
wf0rwiing-) 發表於 2013-6-14 00:21

我覺得好悶囉@@
但歌詞好有遐想
第3PLUG 就係 我自在?

公司咁孤寒又吾入 天蝎座 mv 落 CD ,
但連首歌次次聽到我笑
好適合做 安全套 主題曲

我覺得除左通電之外,
首首都好side track feel,
所以我分唔清楚邊首打邊首,
可能係因為編曲都係同一個人 ...
stephybest 發表於 2013-6-15 12:58

我初頭都咁稔,但聽多幾次, 通電、睡房宣言、我自在、深白色、晩上我是天蠍座 有大分別
其實 深白色 係唯一一首K歌

根本泳泳hit得ge都係K歌,可措電台吾BUY
我想聽泳泳唱 電音跳舞 或 HEADVOICE 歌曲
她唱人地歌 流菲飛 有 D6 音

深白色 米K歌囉

aiiii
今week 9
下week out  硬la