返回列表 發帖
唯唯唱得堅難聽 評判無毒舌?.....

阿moon 同fred 唱得幾好...只係未去到好pro既水準 睇好佢2個=]

呢個幻影好難聽

張振朗
心路gps個個阿b?

張振朗
心路gps個個阿b?
rubylovessss 發表於 2013-7-21 23:13

Yup!!

條友有幾下把聲好似CHILAM-_-"

個樣好黃宗澤..

Yup!!
表妹保莉 發表於 2013-7-21 23:15

記得有人講過佢似黃宗澤

個樣好黃宗澤..
timmy 發表於 2013-7-21 23:17

把聲好聽好多

我覺得阿B唱歌好普通啫~~

Becky講話拍番劇做主持個下真係心up〜_〜
雖然笑住講但完全feel到佢勁灰個下

姓張個兩位差過BECKY..
Happy and Blessed.

個位張xx竟然高過becky一分
roytangxdd 發表於 2013-7-21 23:24

好唔公平
仲有我覺得鄭俊弘被高估左…佢係唔錯但真係唔值集集都第一…IMO

Becky講話拍番劇做主持個下真係心up〜_〜
雖然笑住講但完全feel到佢勁灰個下 ...
屮SiU霖屮 發表於 2013-7-21 23:27

我覺得會有人賞識佢~

ai....譚校長做評判...
都係搵miss chanchan同巫老師好

何傲兒如果高位仲可以夠氣唱,其實佢都唱得幾好

何傲兒如果高位仲可以夠氣唱,其實佢都唱得幾好
阿mark 發表於 2013-7-21 23:46

其實都幾surprise
估唔到佢都唱得ok

何傲兒喺金曲擂台唱過歌...

真係冇諗過何傲兒會唱得咁好聽
雖然唔係完美仲走左粒音 但都算人靚歌甜
不過我估應該唔玩得幾耐

下個等 out 係咪張明偉?
本週冠軍歌: 說好的未來 - Winka 陳泳伽

其實得fred ok--

其實李壁琦今晚唔應該out
我唔覺佢首大會堂演奏廳有咩問題
幻影果個完全冇feel 唱 應該out 佢先我覺得

之後係咪有楊潮凱?

其實我覺得佢地大部分人D唱腔都有點老...

之後係咪有楊潮凱?
kkkchun 發表於 2013-7-22 01:54

應該係, 見佢喺微博有PO星夢個台張相

Becky唱得冇野  幾好啊....
我覺得有d彭玲feel...

以琴晚表現,我覺得佢2個都唔係最差
唯唯係唔應該繼續留低,但out都唔應該out呢集
起碼無前2集咁作狀,自然返d
反而張振朗同23歲果個男仔真係好一般
無感情可言囉......
特別23歲果個男仔真係嚴重揀錯歌
都唔岩佢年紀唱

雷文:第4,5集淘汰者
第4集:何傲兒、張振朗
第5集:張明偉
不需急切一息間變好
悲觀心態 並不是多糟

之後係咪有楊潮凱?

終於到佢出場啦,
最衰家明out左
唔係天與地3子有機再次同台

聽去左睇現場錄影第四五集的朋友講
第四集王君馨同陳明恩合唱 Amazing Grace
兩個一齊入圍
鄭俊弘 172
羅鈞滿 170
陳明恩 169
仲有第五集 Grace 同 Corinna 都入到
應該會幾好睇

會唔會加沈先生?

樂瞳同王浩信呢-_-!
無力將天氣逆轉。

聽去左睇現場錄影第四五集的朋友講
第四集王君馨同陳明恩合唱 Amazing Grace
兩個一齊入圍
鄭俊弘 172
羅鈞 ...
ladygaga 發表於 2013-7-22 11:56

又係鄭俊弘最高分

第4集:
第5集:
酷愛903 發表於 2013-7-22 10:41

OE
Happy and Blessed.

純屬個人意見:
真係好似antm咁,亂out人嘅。
上果集比起張景淳更應out,就冇out。
今集唯唯反而冇咩丫,就out左。
Becky做晒炮灰,係有失準,但係實力比好多留係度嘅人好。

到第4集為止,未有挑戰者即out,被挑戰者真係幾大競爭

酷愛903 發表於 2013-7-22 10:41

第四集...OMG......

鄭俊弘、羅鈞滿爭冠軍,得佢兩個由第1集玩到第4集,
TVB好唔公平,無心捧果D基本上玩兩集就Out,
eg:袁偉豪/張振朗/何傲兒
之前傳聞中o既 蕭正楠/胡定欣/王浩信 仲有無份嘎?

7月28 又有錄影..應該有巨聲幫上黎pk

今日蘋果: 麥鎮東話會有兩集「星夢團隊」大戰「巨聲幫」。
唔知到時評判係一至四集個款定係第五集個款呢。

無線娛樂新聞主播林子博都唱...

唔知到時評判係一至四集個款定係第五集個款呢。 ...
Bluejays 發表於 22-7-2013 18:04

堆評判只要比分標準一致其實 OK
最大問題係坐響側邊果堆二打六..

簽名被屏蔽

堆評判只要比分標準一致其實 OK
最大問題係坐響側邊果堆二打六..
kwanie 發表於 2013-7-22 18:32

我對啲評語有興趣多過啲分數,
第三集cut晒趙增熹啲評語令我好失望,
(雖然譚李啲評語都ok)。

唔知到時評判係一至四集個款定係第五集個款呢。 ...
Bluejays 發表於 2013-7-22 18:04

不如直接叫埋樂小姐去唱~~

好似話umg想簽阿fred....

不如直接叫埋樂小姐去唱~~
kenny1102 發表於 2013-7-22 20:50

D_U 正!!不如叫埋MAY姐一齊上去 哈!

好似話umg想簽阿fred....
rubylovessss 發表於 2013-7-22 21:21

簽咗又冇得喺自己娘家派歌好諷刺姐 XD

D_U 正!!不如叫埋MAY姐一齊上去 哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈 ...
屮SiU霖屮 發表於 2013-7-22 21:46

唱呢首~

之後係咪有楊潮凱?

原來楊潮凱係上去同羅鈞滿合唱ja~
wiki都話第6集開始唔會再加人

《#星夢傳奇#》第五集錄影】@王君馨GraceWong@陳明恩Corinna 等昨晚錄影,新加入娛樂新聞台主播@林子博 及TVB8主持#姚兵#。姚兵曾參加過央視《夢想中國》成浙江總冠軍,全國排名第12,34歲的姚兵入了無綫7年,同場@郑俊弘Fred@羅鈞滿Moon 由第1集留到現在,鄭俊弘笑指係死剩種:http://t.cn/zQVvwpO
無力將天氣逆轉。