返回列表 發帖
回復 155# water:)

so  good!

賣得真係快....
不過應該點都會加場...
都係等加場先買

會唔會係搞事 我係果度返工我臨收工的確係咁……
Anyway 依加係同你講既一樣 ...
jeffrey:) 發表於 2013-8-26 21:40

哦。

PS 依家全部200賣晒 ; 680得番23,26 ; 380仲有仲有
東京人壽 132 (168) +2
煙花紀 79 +4

哦。

PS 依家全部200賣晒 ; 680得番23,26 ; 380仲有仲有
water:) 發表於 2013-8-26 21:45

咁當我乜都無講過啦 haha

咁當我乜都無講過啦 haha
jeffrey:) 發表於 2013-8-26 21:57

好惡呀有人趕人走
講事實都比人話 BTW幾時加場

好惡呀有人趕人走
艾石仔 發表於 2013-8-26 22:18

慳啲

睇情形應該會開到18場
kaven 發表於 2013-8-26 14:28

18場未必得 不過多過n6 12場就應該無問題

好惡呀有人趕人走
艾石仔 發表於 2013-8-26 22:18

好心你啦, 做左咁耐會員MATURE D啦
又唔知自己年事已高, 仲咁低B真係另人作嘔

D飛買得OK, 容祖兒開演唱會未驚過濟銷
反正香港演唱會都成日送飛出去比人

预定噶票唔多了,估计9月初就开始宣布加场了

9月2-6日訂飛 加場 12月21-22日
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

今次好似比 N6 去飛去得更加快

會加場加至跨年

估计会系15场

我等緊加場先買-口-

31号果场应该好快到时加场后就冇了

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

成百個私信 多謝大家熱烈,已派完。如果佢再加場,可能會再有。只能夠講飛是蛋記送的。 ...
koalabear 發表於 2013-8-30 18:17

遲左tim

點解會有既?你係EEG做?
煙花紀 79 +4

簽名被屏蔽

係EEG送出去
koalabear 發表於 2013-8-30 18:49

wow EEG淨係比你派真係好

早知就唔洗預訂啦
煙花紀 79 +4

簽名被屏蔽

26/12-28/12每場有40張$380免費飛
有興趣請pm我拎,任攞(數量)
koalabear 發表於 2013-8-30 14:47

有無證明?你攞到飛後post張有120張飛既相上黎就信你

我都想要

你唔信,覺得你偶像100%賣飛無派飛,無人阻止你咁認為
koalabear 發表於 2013-8-30 19:29

我一直都信,咪話左早知唔預訂
煙花紀 79 +4

簽名被屏蔽

成百個私信 多謝大家熱烈,已派完。如果佢再加場,可能會再有。只能夠講飛是蛋記送的。 ...
koalabear 發表於 2013-8-30 18:17

私信呢個 Term 好有百度既味道
不過可惜年尾要考試 如果有 1 月既飛可唔可以留兩張比我

你唔信咪算lo,點解我要配合你?你信唔信又對我無影響 on_9
koalabear 發表於 2013-8-30 19:46

影張相都吾肯
你話你係楊生都得啦

每晚四十張 ?! 唔好講笑啦

點只...

每晚四十張 ?! 唔好講笑啦

點只...
kwanie 發表於 2013-8-30 21:50

咁又係,Eason都每晚幾百張

咁又係,Eason都每晚幾百張
coolwanted 發表於 30-8-2013 22:04

咪係
楊生係一個大慈善家
無理由得四十張益下我呢d
有錢買高達無錢買牛油/肉既星斗市民架嘛

你唔信,覺得你偶像100%賣飛無派飛,無人阻止你咁認為
koalabear 發表於 2013-8-30 19:29

點解你會有飛派既.仲要百幾張?   你識得eeg好高層?唱片部?

話說我個大學同學係英皇電影部做
    佢都無免費飛.sosad...

but.佢上次林峰bb有免費飛送俾我地.
Fiona sit

信就試下PM, 唔信就去大會堂, 就係咁簡單.

信就試下PM, 唔信就去大會堂, 就係咁簡單.
John 發表於 2013-8-30 22:34

我信呀 但係要等容祖兒加場加到 1 月先至 pm

哎呀 依到有飛派咁好
好彩味買飛姐 等加場等你送飛哦

話說你係2014未來番番黎 知唔知加場加到幾多號呀??
我想買尾場呀

哎呀 依到有飛派咁好
好彩味買飛姐 等加場等你送飛哦

話說你係2014未來番番黎 知唔知加場加到幾多 ...
屮SiU霖屮 發表於 2013-8-30 23:22

之前佢好似聽講過係佢間學校有飛派

簽名被屏蔽

係我以前讀個間中學某計劃的學生有joey no.6&黎明飛送
koalabear 發表於 2013-8-30 23:58

如果加場12月31號,你有飛既話聲我知

估唔到cm人咁西利
希望12月翻到香港睇啦

我一向對容祖兒印象一般
但系覺得張poster好型lor老老實實

加到31/12-1/1 Finally
星期4公售

星期4公售
tungbilly 發表於 2013-9-9 10:45

消息來源??

消息來源??
antiware 發表於 2013-9-9 11:12

今期東Touch第一頁full page廣告

星期4公售
tungbilly 發表於 2013-9-9 10:45

1/1/2014一早話咗唔開暫停去叱咤喎,有冇聽錯啊?
任我行 失憶蝴蝶

1/1/2014一早話咗唔開暫停去叱咤喎,有冇聽錯啊?
remus 發表於 2013-9-9 12:01

其實由頭到尾都無offical消息話1/1真係唔開
只係有d所謂內部售票消息+祖re y既weibo先搞到話1/1去903 je
我情願佢開concert好過去903 lu咁又@@

其實由頭到尾都無offical消息話1/1真係唔開
只係有d所謂內部售票消息+祖re y既weibo先搞到話1/1去903 je
...
tungbilly 發表於 2013-9-9 12:11
可唔可以post 東touch那張宣傳照來睇吓呢
任我行 失憶蝴蝶

可唔可以post 東touch那張宣傳照來睇吓呢
remus 發表於 2013-9-9 12:16

你唔介意等等就今晚post上黎 或者一陣搵下有冇
不過poster又加左野,依家係祖兒坐左係個3D紅色"JOEY"字上面

你唔介意等等就今晚post上黎 或者一陣搵下有冇
不過poster又加左野,依家係祖兒坐左係個3D紅色"JO ...
tungbilly 發表於 2013-9-9 12:19
謝謝你
其實我想訂飛睇除夕嗰晚,但係如果1月1日都開埋都好想睇,可惜又想去叱咤頒獎禮支持eason
任我行 失憶蝴蝶

謝謝你
其實我想訂飛睇除夕嗰晚,但係如果1月1日都開埋都好想睇,可惜又想去叱咤頒獎禮支持eason{:1 ...
remus 發表於 2013-9-9 12:24

我都想睇31,但好驚買唔到飛=(
1/1好難架喎,除非又係下晝搞喇903 XD

我都想睇31,但好驚買唔到飛=(
1/1好難架喎,除非又係下晝搞喇903 XD
tungbilly 發表於 2013-9-9 12:26
叱咜點會下午攪,所以我唔會買嗰場喇
任我行 失憶蝴蝶