返回列表 發帖
有幾首歌好想佢唱: 上次坐飛機, 蒸餾, 忘憂草, 圓謊同兩面, 我覺得今次有好大可能會唱圓謊, 好多fans都好鍾 ...
Thomas 發表於 2013-11-9 17:51

會唔會呢三首eric kwok 的作品安排在同一part出現?
    戀人未滿,圓謊,華麗邂逅

早有預謀 ! 正呀 !

會唔會呢三首eric kwok 的作品安排在同一part出現?
    戀人未滿,圓謊,華麗邂逅 ...
l00540 發表於 2013-11-9 19:15

好想聽鹹豐年前嘅 撈針

係咪真係終極唔會再加, 唔想買完佢又再加-.-

係咪真係終極唔會再加, 唔想買完佢又再加-.-

簽名被屏蔽

佢係咪徙來未唱過夢路?
cdcdcdc01 發表於 2013-11-12 18:00

N6有

估會唱連續劇同續集

估會唱連續劇同續集
rubylovessss 發表於 2013-11-12 19:29

尾場encore先有

佢係咪徙來未唱過夢路?
cdcdcdc01 發表於 2013-11-12 18:00

N6有
賴爽 發表於 2013-11-12 18:28

05 都有... : )

尾場encore先有
l00540 發表於 2013-11-12 20:38

一定Encore就有la...

聽講會唱honey!
love wins!

希望會唱[勉強幸福],[一面之緣],[神魂顛倒][Honey!],[What's Up],[Goodbye]!

回復 24# jose
哈哈, 会唔會呀?

簽名被屏蔽

好多歌都想聽
最想聽與蝶同眠!
其次密友,摩登時代同出賣!

好多歌都想聽
最想聽與蝶同眠
其次密友,摩登時代同出賣!
victor1991415 發表於 2013-11-18 22:26

之前喺微博個微訪談問過佢係咪唔記得咗e 首歌
佢話冇唔記得
希望佢會唱啦

唱 what's up~~~~~~~~~~~~~~~~

希望可以唱返《好事多為》,同《去火星戀愛》

仲有《與蝶同眠》!

帮朋友买了两张12月31的,居然还有380的,让我意想不到

我要聽 罪魁,分身術,四面台,神魂顛倒
同埋補返個靚聲 雙冠軍 please. 我唔要聽fans club唱

帮朋友买了两张12月31的,居然还有380的,让我意想不到
milanrobi 發表於 2013-11-20 11:04

好似呢幾日放左D飛
1/6 都有

我買多左三張2/1 $380呀

之前喺微博個微訪談問過佢係咪唔記得咗e 首歌
佢話冇唔記得
希望佢會唱啦  ...
jasonng 發表於 2013-11-18 22:51

與蝶同眠係容記近年來最好聽的派台歌
但真係好似無乜唱過live

與蝶同眠係容記近年來最好聽的派台歌
但真係好似無乜唱過live
Lewis 發表於 2013-11-21 13:21

唱過嘅次數應該五隻手指數得曬
連d 新城show 都凈係唱過一次咁大把 (冇記錯嘅話)

1314倒數一個月

軍師黃偉文早已跟祖兒研究出演唱會的大方向,演唱會以不同節日作為每一環節之主題,她將以不同節日服飾、歌曲來製作出與別不同的畫面,首先是情人節唱情歌、中秋節演繹人月兩圓、萬聖節展現出冷艷的《Halloween》派對,當然她仍在努力計畫及修改細節。

「這次該不會翻太多觔斗或被舞蹈員拋來拋去,反而是在編排上讓觀眾看下去有刺激感,每一個不同環節也要製作出官能上的刺激,雖然排舞很苦,很高興公司批出資金,讓我在美國聘請了6位黑人舞蹈員來港與我一起演出,由我一個人開始跳,然後到一班人一起跳,之後再跟黑人舞蹈員以舞步對決。」

即係會有世上只有

軍師黃偉文早已跟祖兒研究出演唱會的大方向,演唱會以不同節日作為每一環節之主題,她將以不同節日服飾、歌 ...
艾石仔 發表於 2013-11-25 09:30

加大力度都應該走唔甩 ....

我買多左三張2/1 $380呀
KING_SAN 發表於 2013-11-20 19:38

本身我係諗住睇2號
點知買嗰陣冇三張連位嘅380
搞到最後買咗3號 …

軍師黃偉文早已跟祖兒研究出演唱會的大方向,演唱會以不同節日作為每一環節之主題,她將以不同節日服飾、歌 ...

情人節 -> 零時零分
中秋節 -> 華麗邂逅
萬聖節 -> 七不= =

oh sh _ t 唔好有派對和誰分同明日恩典呀 //

簽名被屏蔽

情人節 -> 雙腳著地
中秋節 -> 華麗邂逅
萬聖節 -> 七不思議
Christmas -> chihuahua

賴爽 發表於 2013-11-25 20:56

拎得呢個檔期就預左有Chihuahua架啦明日恩典呢首真係唔係好想再聽到
而家啲香港人係咪唔識寫字
>吾
>甘
>米
>尼

咁美祖會唔會係台上面高叫"中秋節快樂"架

就好似Britney Spears幾年前三月開演唱會同觀眾講Merry Christmas

呢 part 一定係 Joey and Joey:
Yung Joey and Joey Yung

平安夜: lucky star
清明: 一直看見天 ...
cdcdcdc01 發表於 2013-11-25 21:23

我剩係諗起很忙祖國版bonus track

賴爽 發表於 2013-11-25 20:56

派對和誰分

搜淫記
love wins!

搜淫記
ivanbb 發表於 2013-11-26 00:51

咩節先??
=)

拎得呢個檔期就預左有Chihuahua架啦明日恩典呢首真係唔係好想再聽到 ...
Ki 發表於 2013-11-25 23:27

但如果呢首有 Remix 同容祖兒唔好用膠聲去唱應該 OK 既

個theme又幾有諗頭喎
幾值得睇

我剩係諗起很忙祖國版bonus track
antiware 發表於 2013-11-26 00:13

佢擺明講緊嗰首啦

其實會唔會:
清明 / 重陽 -> 與碟同眠
兒童節 -> 我要玩 XDD
情人節 -> Lovin'U

佢擺明講緊嗰首啦

其實會唔會:
情人節 -> Lovin'U ...
jasonng 發表於 2013-11-26 10:41

情人節點會唔係加大力度

但如果呢首有 Remix 同容祖兒唔好用膠聲去唱應該 OK 既
賴爽 發表於 2013-11-26 08:05

如果整首X'mas Medley既話就可能有Remix,如果唔係我諗都係正常版
而家啲香港人係咪唔識寫字
>吾
>甘
>米
>尼

情人節點會唔係加大力度
艾石仔 發表於 2013-11-26 11:03

咁不如 加大力度+出色 啦 XDD

簽名被屏蔽

佢擺明講緊嗰首啦

其實會唔會:
情人節 -> Lovin'U ...
jasonng 發表於 2013-11-26 10:41

情人節有好多歌揀~可能係華麗邂逅!
   兒童節有可能係充電器 個melody 幾咁活潑!

情人節有好多歌揀~可能係華麗邂逅!
   兒童節有可能係充電器 個melody 幾咁活潑! ...
hehemamama 發表於 2013-11-26 18:15

兒童節好多歌呀陰功.充電器.我要玩.快樂最快.   可以唱半晚......
Fiona sit

見到有幾場放返啲55段21行靚位出嚟, 買左25/12

回復 44# kman1130
以前跟唔貼?