返回列表 發帖
好想聽 <夢非夢> LIVE!!!!
買左31號同6號場!!!!!!!好期待呀!

最想聽與蝶同眠.忘憂草.愛怪物的你.
Fiona sit

我買多左三張2/1 $380呀 $380第一行黎架 有無人幫手要左佢? 萬謝

見到上面個post就諗起k會員話有好多飛派既帖

加大力度都應該走唔甩 ....
victor1991415 發表於 2013-11-25 10:13

加大力度極有可能系encore位,到時全場大合場,加大力度好嗎??

全場一齊尖叫我很美味(I am delicious)

反而大家數漏咗暑假: 全身暑假 13點 綠野仙蹤

加大力度極有可能系encore位,到時全場大合場,加大力度好嗎??
阿mark 發表於 2013-11-29 21:29

應該dancing medley出現吧
跳步機上,加大力度,喜喜,床前無月光

到排舞室為祖兒加油[给力][给力][给力],演唱會倒數第十六天

簽名被屏蔽

兒童節好多歌呀陰功.充電器.我要玩.快樂最快.   可以唱半晚...... ...
EDD 發表於 2013-11-26 19:20

笑左
明日恩典仲要係兒歌
Btw wyman同joey特登去歐洲買衫,應該個演唱會會真係好正

十一國慶 -> 祖國兒女

38 婦女節 - 堂堂男人, 世界小姐, 山口百惠

十一國慶 -> 祖國兒女
mychart- 發表於 2013-12-5 21:05

仲有首百年大家都忘記左 收錄係 Ten Most Wanted 第二版
38 婦女節 - 堂堂男人, 世界小姐, 山口百惠
艾石仔 發表於 2013-12-5 21:13

唱完山口百惠 放低支咪 然後話我唔玩喇

仲有首百年大家都忘記左 收錄係 Ten Most Wanted 第二版

唱完山口百惠 放低支咪 然後話我唔玩喇 {:1_8 ...
賴爽 發表於 2013-12-5 21:21

唱完山口百惠唱我要玩喎
=)

全民運動日: 跑步機上+逃+飆汗(搵埋小豬:p)..................當然仲有 跟珍芳達做健身操

唱完山口百惠唱我要玩喎
Chun2009 發表於 2013-12-5 21:36

不得了

唱完山口百惠唱我要玩喎
Chun2009 發表於 2013-12-5 21:36

真係笑出聲 不過我覺得出色系演唱會唱應該好有feel
還說下次做更好,誰料這刻是尾聲~

真係笑出聲 不過我覺得出色系演唱會唱應該好有feel
TT进化论 發表於 2013-12-5 22:29

嗯嗯,加埋D燈光,應該幾正
全世界一齊eooe同lalalalalala
twenty-seven 盧凱彤
https://www.youtube.com/watch?v=8rVMllAOvek

找一片白雲 找一些古怪路人
找一種色叫 光陰

全民運動日: 跑步機上+逃+飆汗(搵埋小豬:p)..................當然仲有 跟珍芳達做健身操 ...
hehemamama 發表於 2013-12-5 22:08

人人起勁plz

期待

【on.cc東網專訊】 樂壇天后容祖兒近日為了演唱會綵排,不惜日夜苦練舞步!她在微博上載一張素顏彈結他照,見她笑得見牙唔見眼,樣子興奮,留言:「彈結他是快樂的!」不少網友見狀,都稱呼她為「開心祖兒」,又說:「笑容很真實,超美!

【on.cc東網專訊】 樂壇天后容祖兒近日為了演唱會綵排,不惜日夜苦練舞步!她在微博上載一張素顏彈結他照 ...
discovered 發表於 2013-12-8 15:20

比下面果張嚇親..
Happy and Blessed.

回復 426# discovered

樂壇里少X

【on.cc東網專訊】 樂壇天后容祖兒近日為了演唱會綵排,不惜日夜苦練舞步!她在微博上載一張素顏彈結他照 ...
discovered 發表於 2013-12-8 15:20

好久不見的牙肉!

聖誕節在我心目中是最浪漫的。在這個充滿了愛的節日裡,你是否有許多綿綿情話找不到適當的時間和地點去傾訴?又或是你已經幸福滿瀉,很想公開和大家分享你的快樂呢?機會來了!無論你是否會是我演唱會的座上客,我都誠邀各位提供你最想發表的冧豬豬照片和起雞皮宣言post到我的Instagram 加 #JY1314 ,經過我的挑選後,將會結集成一段最浪漫的video,並在演唱會上播出。捉緊機會,快D出手啦!

下面個張有無人做頭像

下面個張有無人做頭像
rubylovessss 發表於 2013-12-10 20:50

呢啲好野梗係要留返比隻CD架啦~
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

簽名被屏蔽

有蟹后聽 XDD

大會紀念品曝光!!!!!!

全球限量英倫設計
「Markus Lupfer x 容祖兒 1314 演唱會 Kiss Tee」

詳情︰
「Kiss Tee」共2兩款限量設計,每款全球500件
每場限售66件,希望到場的觀眾都有機會擁有

祖兒冧豬豬第2二波
「Markus Lupfer x 容祖兒 1314 演唱會 Kiss Tee」
Joey咀咀您1314

找來英倫德籍時裝設計師Markus Lupfer,設計Joey Yung 1314演唱會激罕限量版Kiss Tee。

今次更是 Markus Lupfer全球首次跟華人歌后合作,他表示:「這次跟祖兒合作非常開心,我們互相欣賞對方的創作!我到亞洲公幹及旅遊已留意到祖兒這充滿藝術感的歌手,很喜歡她新穎的時尚感、大膽創新的舞台服裝及音樂,覺得同自己既設計意念很相似,得知1314演唱會概念後,好開心為她設計了這兩款全球限量版 「Markus Lupfer x 容祖兒 1314 演唱會 Kiss Tee」,我誠心祝福她演唱會大成功!」望大家穿上這件冧豬豬既咀咀Tee,跨越甜蜜蜜的1314。

在大家期待這兩款激罕限量版Kiss Tee時,先讓祖兒咀咀你,今日開始到 www.eegmusic.com,即可免費下載咀咀Wallpaper 到你的手機、Pad Pad、電腦,向全世界分享冧豬豬的愛。Keep Calm & Enjoy 1314!

想了解更多有關Markus Lupfer,請到http://markuslupfer.com/

而家啲香港人係咪唔識寫字
>吾
>甘
>米
>尼

件衫真係同N6爭好遠.
設計佐=無設計
Fiona sit

件衫真係同N6爭好遠.
設計佐=無設計
EDD 發表於 2013-12-15 18:08

男仔點着喎
=)

男仔點着喎
Chun2009 發表於 2013-12-15 19:32

game唔係for單身人士玩
T恤唔係for男仔著

結論: 獨男88 sosad
twenty-seven 盧凱彤
https://www.youtube.com/watch?v=8rVMllAOvek

找一片白雲 找一些古怪路人
找一種色叫 光陰

game唔係for單身人士玩
T恤唔係for男仔著

結論: 獨男88 sosad {: ...
hoic1102 發表於 2013-12-15 19:44

應該真心想我去
=)

男仔點着喎

joey曲線叫各位男fans唔好用咁多錢.唔好買
Fiona sit

男仔點着喎

點會 JOEY FANS咁多0仔 實大把0仔著呢件

點會 JOEY FANS咁多0仔 實大把0仔著呢件
CONAN617 發表於 2013-12-15 21:25

0仔就一定女性化架咩
=)

joey曲線叫各位男fans唔好用咁多錢.唔好買
EDD 發表於 2013-12-15 20:46

Joey好貼心

但原來我想買tee架囉
=)

Joey Yung:一直喜歡小克的幽默插畫,今次邀請他替我畫了這個可愛又性感的圖像,簡直栩栩如生呀,衷心感激

東touch今期有介紹,Tee$420,iphone/samsung case$120,襪$200,其他有towel,notebook,totebag,全部價錢未定.

好肥啊
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

東touch今期有介紹,Tee$420,iphone/samsung case$120,襪$200,其他有towel,notebook,totebag,全部價錢未定. ...
tungbilly 發表於 2013-12-16 14:54

no poster??

no poster??
Juicy_Lemon 發表於 2013-12-16 15:52

應該有既,但呢d唔算專登做既紀念品,所以無寫je

應該有既,但呢d唔算專登做既紀念品,所以無寫je
tungbilly 發表於 2013-12-16 16:19

okok

http://hkm.appledaily.com/detail ... &issue=20131216

今次D紀念品麻麻地

Joey好貼心

但原來我想買tee架囉
Chun2009 發表於 2013-12-15 21:58

用iphone case會考慮買
Fiona sit

會唱神魂顛倒.
Fiona sit

會唱神魂顛倒.
EDD 發表於 2013-12-16 17:33

+ 未知

紀念品

而家啲香港人係咪唔識寫字
>吾
>甘
>米
>尼

紀念品
Ki 發表於 2013-12-16 19:43

最美真係件tee la wor
對socks唔識欣賞, 唔知點解夠膽賣200一對...