返回列表 發帖
我把聲已經爛哂
山頂都企哂起身真係好癲

X2!!!!!!
我嗌無晒聲 - -

無聊小發現: 佢琴既唱晒咁多年既叱吒十大 ...
CunninG 發表於 2014-1-1 13:14

無唱愛一個上一課

聽到把聲都覺得好心痛
祖祖真是好敬業
見到討論區有人話無人嗌encore  仲有觀眾早走
果 ...
kary107 發表於 2014-1-3 00:15

冇人嗌encore都講得出o個個人係咪真係去左睇-_-
今晚encore持續左好耐下-_- 對比起其他場(唔計24, 31)今晚算係叫得唔錯
我yellow區山頂, d人好high喎, 而且見到d人都超大力fing 螢光棒又多歡呼
見到真係開始有d人走係唱緊最後一首歌o個陣
邊有佢地講得咁差-_- 是但睇番d 講野片都听到氣氛唔錯啦-_-

不過聲就真係好沙喇........joey真係要好好休息

有冇人知佢呢幾晚唱成點?
Nermous 發表於 2014-1-4 09:24

尋晚把聲好番D...不過都仲係沙

最尾一首歌- 痛愛http://youtu.be/mpR5AHo6RIU

睇2/1 同3/1 O個2晚一路睇一路驚佢唔知會唔會唱到邊PART 冇哂聲直頭失聲................特別係2/1

搞成咁, 會唔會錄影出碟架??@@
timmy 發表於 2014-1-6 01:44

24同31有錄影 真係好好彩病早一日就......

今晚氣氛好過前14場!
無敵!2357完場
julianchan 發表於 2014-1-7 00:09

明顯1231氣氛好過尾場wor

快歌個PART兩晚應該差唔多
今日我坐得前過31號,唔知$200個啲有無企哂起身
但我眼見幾乎所以$680都企哂係 ...
Ki 發表於 2014-1-7 09:47

快歌山上人無1231企得咁多XD 同埋歡呼無咁大聲..不過今晚都好大聲

今晚多過1231好多係笑聲XD

但係今晚幾乎每唱完一段都起哄喎
呢樣野31號就唔夠今晚咁勁啦

佢今晚啲GAG好過廿一號晚好多 ...
Ki 發表於 2014-1-7 09:53

31係無時無刻都狂起哄喎XD 一開場d人 din到散場XD 開左燈仲賴死唔走嗌Encore 同保安僵持XD

我覺得31係超開心同興奮!!尋晚就開心興奮感動歡笑樣樣齊,小天使佢喊到唱唔到,大合唱真係好感動!! 最好時光佢以為無人這識,點知全場大合唱,好正!!

Miffy 出場佢唔理,繼續同人握手超好笑XD Miffy跳加大力度更加笑到我同我個frd標眼水XD

啲人話MIFFY入面藏住的係劉浩龍,跟住佢話MIFFY識跳加大力度,肯定唔係佢啦 ...
Nermous 發表於 2014-1-7 12:26

Joey : 等我睇下佢係邊個先(伸個頭去裝miffy頭入面), 我唔識佢架!

XDXDXDXD

期待演唱會DVD!!!!!場場錄影場就算同一首歌都有唔同精彩位, 唔知DVD會點取捨

我仲以為係佢經理人~係既話一定好TOUCHING~
kenny1102 發表於 2014-1-7 22:23

MANI識跳加大力度咁驚

你想佢唱既今次全部都無唱

佢真係對佢唔係成日常既歌好無信心
愛一個上一課 阿門 雙冠軍 花千樹< ...
Ki 發表於 2014-1-7 23:11

佢成日以為d人剩係識心淡爭氣抱抱痛愛 明明勁多人識同中意借過最後勝利阿門出賣早有預謀麻煩你...etcetcetc...希望今次尾場ge 小天使大合唱, 舊日大合唱同最好時光大合唱令佢明白啦....................................................................................

麻煩你 同 出賣都好正……
呢堆取代部分佢心目中既大熱,相信個場都唔會比唱哂大熱歌冷
28號唱 損友 ...
bagfgfcde 發表於 2014-1-7 23:28

仲有花千樹..................如果dvd冇花千樹真心嬲