返回列表 發帖
希望買到!

咁唔差在叫903同蛋蛋合作, 將個頒奬禮搬埋去紅館搞
流程
1700 開始903頒奬禮
2015 壓軸頒發女金, 美祖講 ...
阻住 發表於 2013-8-1 00:25

得啵~咁女金咪要最後頒~

「愛怪物的你」、「借過」、「摩登時代」、「損友」
強烈要求「煙霞」+「圓謊」+「愛一個上一課」(原版)
其實我覺得「獨照」都聽得下!!
同埋可以唱下1、2首人哋噶歌我覺得都ok!
可唔可以請Pakho上嚟一齊唱「天窗」

真系想知rundown喔!!我睇27號!!!

Youku 已經有15s video

啊!睇rundown好似真系冇咩舞跳吖....我仲冧住佢會跳成場噶....或者好似N6 scream!嗰d咁得意噶嘢
我仲希望有個 「垂涎 另眼 二人浴 桃色」噶舞女N部曲!!!!!!!

千萬
煙霞 要晚晚都係rundown度ar
gordon0807 發表於 2013-12-22 00:04

agree!

其實concert會好過頒獎典禮 頒獎典禮播MMO系原Key
concert可以稍微降Key 好似N6噶「16號愛人」就應該系冇辦法之下降咗Key
唔洗扯咁高音冇咁辛苦。

美漿去咗撐美祖 ..

Gem Tang:
雖然病了,雖然要打針開聲,但堅持落力表演,真的很佩服你的意志,你太棒了 ...
賴爽 發表於 2014-1-2 21:24

霏妹同美Fi都未去咁啵

把聲報銷曬以後再開就10場算了,咁大強度佢頂唔順。
除非成晚慢歌...

我見香討有人插joey
Cm朋友(non fans)你地睇完點諗呀?
你地會體諒定點??
Chun2009 發表於 2014-1-6 15:15

插lar 插lar 籮底橙嗰啲人咪冇人插lor
    JY大可以cancel咗個show佢,但系佢冇咁做,為咩?為賺多幾場噶錢?

Bye JY1314! SEE U NEXT TIME

「圓謊」、「床前無月光」、「與蝶同眠」+「夢非夢」(粵語)一齊唱。