返回列表 發帖
其實可唔可以唔好再唱痛愛心淡果堆歌
艾石仔 發表於 2013-8-7 09:32

不如數下joey有幾多首成日都唱但又唔會厭既歌仲好

我其實想聽北海道

下一張應該會有個大杯
water:) 發表於 2013-8-20 18:35

joey應該係坐係大杯上拍左上面果幅相 所以好似坐住張凳咁 應該唔係新一張掛?

見到上面個post就諗起k會員話有好多飛派既帖

我最愛既與蝶同眠咪又係 .....
victor1991415 發表於 2013-12-23 23:38

突然覺得最愛 再見我的初戀/煙霞 既我好幸運

Joey係咪睇過King姐篇文

好羨慕你地有我杯茶聽

今晚睇!
想聽 再見我的初戀 煙霞 抱抱 心花
少唱既想聽 與蝶 蛇 我杯茶

本身今日冇乜氣氛
去到隆重登場 加大力度先起哄
encore 首首都係大熱
將全晚氣氛推到最高
cut左七不 好明智
Joey同觀眾握手時,
觀眾:多謝你呀!
Joey:多謝我?講呢D!

舊日回憶的山丘祖祖有冇背好歌詞?

咁就完哂lu
多謝Joey留低一個咁美好既回憶俾我
經過認真諗定後,
下次想佢唱既歌:
與蝶同眠 蛇 最後一課 沙堡壘 銀蛋 你是我堅強的唯一理由 我所知的兩三事 兩面 赤地雪 勉強幸福 Lovin U 飛 最後的茱麗葉 馬賽克 如果睡袍太少布
唱多D:
舊日回憶的山丘 我杯茶 想得太遠 愛一個上一課 阿門 雙冠軍 花千樹
今次演唱會熱門歌但依然想聽既:
爭氣 抱抱 隆重登場+加大力度(搞氣氛一流) 煙霞
唔想聽:
逃避你 七不  16號愛人 習慣失戀
出少D:
朱古力萬歲 天窗

唔係好熟每晚rundown所以可能有D唱左都唔知 :p

你想佢唱既今次全部都無唱

佢真係對佢唔係成日常既歌好無信心
愛一個上一課 阿門 雙冠軍 花千樹< ...
Ki 發表於 2014-1-7 23:11

我想佢唱既意思係佢今次冇唱果D XD
但其實想佢唱既好多都冇,差D唔記得仲有首個人最愛再見我的初戀又係冇唱 ……

佢成日以為d人剩係識心淡爭氣抱抱痛愛 明明勁多人識同中意借過最後勝利阿門出賣早有預謀麻煩 ...
loyun 發表於 2014-1-7 23:24

麻煩你 同 出賣都好正……
呢堆取代部分佢心目中既大熱,相信個場都唔會比唱哂大熱歌冷
28號唱 損友 雙冠軍 個反應又係好好