返回列表 發帖
其實我覺得出色系演唱會唱會好正
還說下次做更好,誰料這刻是尾聲~

講真十場唔送飛 對容祖兒係有難度的
henhenhen 發表於 2013-8-1 12:42

! 好好笑

如果真係咁想聽SIDE TRACK,
不如等下係咪真係有SIDE TRACK演唱會
stephybest 發表於 2013-8-8 19:06

次次微訪談都有人問,佢幾乎都會回覆 唔會忘記,應該會成事,就系唔知幾時

唱完山口百惠唱我要玩喎
Chun2009 發表於 2013-12-5 21:36

真係笑出聲 不過我覺得出色系演唱會唱應該好有feel

劇透!!!開場歌絕對你地想象唔到

各位各位,其實我都唔知Joey會否按照昨晚最後一次總綵排順序來,如果係嘅……真係……第一首歌……冷門到……

好啦,其實昨晚嘅彩排,第一首歌系朱古力萬歲驚嚇程度50級!!!希望唔好照彩排順序來!!然後有煙霞聽啦!!有黃色大門(唔知要用咩心態唱……唉)有honey,仲有改編版我的驕傲……麻麻……

尋晚真係好正!!!!唱左特別嘉賓啊!!真係喊出來!!!成個show氣氛好到爆!!!估唔到隆重登場都會大合唱!!當然最大感動位係續集全場daladila!今晚倒數聖誕,有機聽到chihuahua,美祖繼續加油!

有冇rundown??
Chun2009 發表於 2013-12-24 22:59

尋晚咩→_→

有冇rundown??
Chun2009 發表於 2013-12-24 22:59

花千樹呢首改為逃避你~煙霞又唱翻其他不變!!encore系抱抱,愛一個上一課,特別嘉賓,花千樹,續集。痛愛

今晚encore連續劇接續集

其實CM有無一直酸Joey但去睇演唱會嘅人啊?好想知佢哋系現場咩感受

路芙過黎頒獎勁曬時間 咁就encore少一首!
hehemamama 發表於 2013-12-26 00:00

美祖有無扮驚喜啊 不過有我杯茶聽咯!!

真心希望佢哋都可以在以後嘅道路越來越好,我真心好感動見到張相片

今晚good show!!!

經過昨晚,我覺得一件很重要的事是:拿不到獎項,其實有什麼所謂呢?雖然,我可以很誠實的告訴大家,我是有期望的,但是,看到昨晚一整晚大家對我的支持,回到家我看到網上大家替我不值,我覺得其實我好像已經得獎了,我每看一個留言就會哭,我不是恨獎,我覺得我入行15年,其實已經過了那個階段,但是只不過是我仍然很努力地想證明給大家看或者想告訴大家我的努力,就是這麼簡單,如果能夠拿到獎的話,有誰不想拿呢?呃,其實這15年裏面,我覺得好像一個旅程,有很多時候,中間的過程發生了什麼,大家有多少真正記得,過去了就已經過去了,我們面對著前面,努力前面,已經足夠,我知道自己在堅持什麼,我知道我自己在捍衛什麼,因為我知道我今天得到的都是得來不易的,你們給我的掌聲,你們對我的支持,都是一點一點地累積回來的...所以無論結果如何,我已經很富有,我為自己最感到自豪的一樣東西是,我是一個很堅持的人,無論外界在很久之前對我的評價如何,我只有一個目標和一個信念,時間可以證明一切,我覺得我仍然保留這份赤子之心是很難得的,因為在這個地方,有太多太多的讓人會改變的事物,但我真的很喜歡唱歌,就算是唱成現在這樣,我都很想唱給你們聽...

Joey尋晚嘅心聲,我真系淚濕濕,不枉我愛你一場!!加油!容祖兒!!

舊日回憶的山丘,最好時光,分身術Joey我愛你!!!