返回列表 發帖
說好的跨年呢 ?
kwanie 發表於 2013-8-1 00:02

留名睇2014年1月1日果場休息唔開

好想祖兒演唱會唱 與蝶同眠
PerryXD 發表於 2013-8-6 21:05

我想聽再SIDE D
我的麻煩男友
去火星戀愛
男朋友與歌
天氣報告
金銀島
吹沙入眼
Give Love a Break
走著睡
遲鈍
候鳥樹
呢10隻-_-好想CUT哂D痛愛呀心淡佢

其實可唔可以唔好再唱痛愛心淡果堆歌

FIFI好靚

咁當我乜都無講過啦 haha
jeffrey:) 發表於 2013-8-26 21:57

好惡呀有人趕人走
講事實都比人話 BTW幾時加場

為咗一個頒獎禮的女金而提早2粒鐘開場,我覺得對觀眾非常唔尊重!
roytangxdd 發表於 2013-9-11 19:41

其實佢好地地開6點半早收都無乜野....
但就提左幾次話叱吒有約
係人都知佢為乜喇~仲要開630

加就實仲有得加既,只係佢一次過放哂咁多日靚期賣
好難爭=(
tungbilly 發表於 2013-9-12 09:17

放哂咁多日先好
每人限買10張...D人多數爭頭場 尾場 23 24 25 同31
唔洗全世界爭哂同一場
BTW 文化中心要派籌...已經去到5X個籌

咁佢又唔去新城???~
kenny1102 發表於 2013-9-12 21:42

新城咁多膠要唔要都吧
女金點樣...個獎上面舊金可能幫到佢養老架

唔得, 呢張改得好好笑

軍師黃偉文早已跟祖兒研究出演唱會的大方向,演唱會以不同節日作為每一環節之主題,她將以不同節日服飾、歌曲來製作出與別不同的畫面,首先是情人節唱情歌、中秋節演繹人月兩圓、萬聖節展現出冷艷的《Halloween》派對,當然她仍在努力計畫及修改細節。

「這次該不會翻太多觔斗或被舞蹈員拋來拋去,反而是在編排上讓觀眾看下去有刺激感,每一個不同環節也要製作出官能上的刺激,雖然排舞很苦,很高興公司批出資金,讓我在美國聘請了6位黑人舞蹈員來港與我一起演出,由我一個人開始跳,然後到一班人一起跳,之後再跟黑人舞蹈員以舞步對決。」

即係會有世上只有

佢擺明講緊嗰首啦

其實會唔會:
清明 / 重陽 -> 與碟同眠
兒童節 -> 我要玩 XDD
情人節 -> Lovin'U ...
jasonng 發表於 2013-11-26 10:41

情人節點會唔係加大力度

38 婦女節 - 堂堂男人, 世界小姐, 山口百惠

一開始就high曬傳聞中的開場歌未出場
6. 蟲之家
7. 朱古力萬歲 ...
tobby 發表於 2013-12-21 21:21

嘩正喎~~!!

節日唔洗咁激掛? 都好 跑機同逃 再唱就好悶
PerryXD 發表於 2013-12-21 22:58

佢堆歌真係唱到爛

無霆鋒的場次應該會有這樣的變動