返回列表 發帖

1314容祖兒演唱會 Joey Yung in Concert 1314

暫定6場 , 訂飛先 !
個Poster好鬼妹
東京人壽 132 (168) +2
煙花紀 79 +4

係三面台或四面台?
discovered 發表於 2013-8-1 09:35

未公佈,但按trend似四面台
煙花紀 79 +4

講真十場唔送飛 對容祖兒係有難度的
henhenhen 發表於 2013-8-1 12:42

我要笑嗎?
煙花紀 79 +4

陳漫有時真係好伏
煙花紀 79 +4

discovered 發表於 2013-8-19 18:31

加左字覺得幾好,但預左會比人photoshop
煙花紀 79 +4

點解可以咁大對比,呢張做Poster好過啦
Ki 發表於 2013-8-19 20:01

仲要係同一日影
煙花紀 79 +4

唉... 洗唔洗咁over... 果然係陳漫
根本係小日子同1314 preview比左錯覺我地佢既production好左
點知最後原 ...
tungbilly 發表於 2013-8-19 21:27

http://twimg.edgesuite.net//images/twapple/640pix/20130817/EN08/EN08_002.jpg

KAREN仲勁
煙花紀 79 +4

又係陳漫?
tungbilly 發表於 2013-8-19 21:47

唔知, 只係論性感其實仲有其他代表
煙花紀 79 +4

但我又覺得假如真係有第張
咁無理由final果張會弱過呢張
況且祖兒講過好戲在後頭
我今次真係相信=______=
...
tungbilly 發表於 2013-8-20 15:08

下一張應該會有個大杯

http://www.tudou.com/programs/vi ... sourceId=0_06_02_99
煙花紀 79 +4

首輪訂票23-28已sold out, $380尚餘少量
煙花紀 79 +4

啲飛本身已經賣得好慢… 4點幾都未賣得哂就再加飛
去到7點都只係買哂23 24 27 28既$200
有啲擔心lol ...
jeffrey:) 發表於 2013-8-26 20:14

Are you serious?
From JF :
優先售票情況 (最後更新: 26/8/2013 16:35pm)

23/1224/1225/1226/1227/1228/12
$680
SOLDSOLDSOLDSOLDSOLDSOLD
$380
        FEW FEW  

SOLD
$200
SOLDSOLDSOLDSOLDSOLDSOLD

要搞事去第二度啦
煙花紀 79 +4

會唔會係搞事 我係果度返工我臨收工的確係咁……
Anyway 依加係同你講既一樣 ...
jeffrey:) 發表於 2013-8-26 21:40

哦。

PS 依家全部200賣晒 ; 680得番23,26 ; 380仲有仲有
煙花紀 79 +4

成百個私信 多謝大家熱烈,已派完。如果佢再加場,可能會再有。只能夠講飛是蛋記送的。 ...
koalabear 發表於 2013-8-30 18:17

遲左tim

點解會有既?你係EEG做?
煙花紀 79 +4

係EEG送出去
koalabear 發表於 2013-8-30 18:49

wow EEG淨係比你派真係好

早知就唔洗預訂啦
煙花紀 79 +4

你唔信,覺得你偶像100%賣飛無派飛,無人阻止你咁認為
koalabear 發表於 2013-8-30 19:29

我一直都信,咪話左早知唔預訂
煙花紀 79 +4

跟eason'life座位表一樣幾乎全部黑晒,四面台都係咁,想點
remus 發表於 2013-9-11 20:13

慢慢會放番出黎架啦
煙花紀 79 +4

又星期一公售.....
點買
煙花紀 79 +4

睇第二場既人表示頂唔到今晚同聽日既Video
煙花紀 79 +4

第一場試水溫,慢慢就會改RUNDOWN...
上次N6都係咁
煙花紀 79 +4

我地就係咁煩膠去之前話聽到厭 , 但去到聽到又會好開心
CunninG 發表於 2013-12-22 11:34

根本就係
煙花紀 79 +4

睇今晚,JY good show!
煙花紀 79 +4

整個show 都比人開心感覺
雖然成個show選曲方便仍較保守,但jy種女人味真係散晒出黎

honey同未知改得好正,加多首澎湃會好好多
我的驕傲唔改好過改
lighting方面真係打得好靚
煙花紀 79 +4

千FA嗄
煙花紀 79 +4

fa做祖祖嘉賓
l00540 發表於 2013-12-26 22:18

做觀眾姐, 丁生都係度嗄
煙花紀 79 +4

煙花紀 79 +4

本身都好想去睇
睇左幾條 1314既片
好似...無NUMBER 6 唱得咁好!
MAMA 發表於 2013-12-27 02:15

N6爛聲祖都唔及今次差
你有冇睇架?
煙花紀 79 +4

佢係氣管炎+感冒
sad
煙花紀 79 +4

我覺得係劉龍
定係hocc?
煙花紀 79 +4

首歌太蕩氣迴腸,唔岩電台播

祖臣演唱會同祖戀明哥有唱過
同埋跑巡迴演唱會個陣都有唱
無啦....攞獎都係 ...
Ki 發表於 2014-1-8 19:01

蝶蝶@903明明就 6 + 12 + 14 + 13 + 33 + 14 + 17 + 14 + 42 = 165 AP
煙花紀 79 +4

仲好記得冠軍週之後果個星期
頭四個節目連播 果陣係度ff雙週冠
點知之後無再播過 ...
akk 發表於 2014-1-8 19:19

頭兩個JA....
煙花紀 79 +4