返回列表 發帖
可能903為左就joey變左好似08咁中午搞頒獎禮呢
koalabear 發表於 2013-8-1 00:07

咁唔差在叫903同蛋蛋合作, 將個頒奬禮搬埋去紅館搞
流程
1700 開始903頒奬禮
2015 壓軸頒發女金, 美祖講完得奬感受就開始個演唱會

why 29-30/12/2013 no show
remus 發表於 2013-9-9 17:51

可能為左遷就美祖,啲勁爆叱咤改哂係呢兩日搞

估最尾會加多場,13場變14場

軍師黃偉文早已跟祖兒研究出演唱會的大方向,演唱會以不同節日作為每一環節之主題,她將以不同節日服飾、歌 ...
艾石仔 發表於 2013-11-25 09:30

咁美祖會唔會係台上面高叫"中秋節快樂"架

就好似Britney Spears幾年前三月開演唱會同觀眾講Merry Christmas

見到有幾場放返啲55段21行靚位出嚟, 買左25/12

紀念品
Ki 發表於 2013-12-16 19:43

最美真係件tee la wor
對socks唔識欣賞, 唔知點解夠膽賣200一對...

劇透!!!開場歌絕對你地想象唔到
TT进化论 發表於 2013-12-21 11:13

係咪扮了解

我鍾意呢次多過SL同N6 wor
將我的驕傲呢首神級悶歌編到咁正已經大加分
而且果production又相當悅目

係聖誕節果part又係喜喜、跑機有啲悶 (本身好期待聽到芝娃娃)
越唱越強上次聽完慢版已經無興趣聽返快版
同埋好失望露芙派左成五分鐘膠無唱中情局就走左

同埋今晚好似無左七不思議...

係咪用三個新城代表 + 四舊膠嚟replace左

情人節果part係咪揾啱果flow唔再改
連續三晚都係
小日子>這分鐘更愛你>抱抱>習慣失戀>心淡