返回列表 發帖
CM 會員仲未對容祖兒另眼相看
賴爽 發表於 19-8-2013 16:24

唔係丫, 都第六呀..

我5票投左比5條女
淨係中左最好的時刻
Happy and Blessed.

第二季投票結果如下

#6 容祖兒 - 另眼相看        26
#7 陳僖儀 - 後備        25
#8 C AllStar - 音樂殖民地        24
#9 王菀之 - Chotto 等等        23
#10 泳兒 - 通電        21

01. AGA - 哈囉        9
02. AGA - 能說不的秘密        8
03. C AllStar - 音樂殖民地        24
04. Dear Jane - 無可避免        20
05. goldEN - 戀循環        2
06. J.Arie - 第一志願        9
07. Kolor - 雲圖        13
08. MastaMic - Hate Me        6
09. 王菀之 - Chotto 等等        23
10. 王菀之 - 如果這是情        9
11. 王菀之 - 哥歌        16
12. 王菲 - 致青春        3
13. 何韻詩 - The Science of Crying(眼淚教我的事)        11
14. 何韻詩 - 彼此        5
15. 周柏豪 - 我的宣言        33
16. 周國賢 - 童夢        6
17. 官恩娜 - So In Love        5
18. 官恩娜 - 乾脆俐落        14
19. 泳兒 - 通電        21
20. 洪卓立 - 無聲佔有        10
21. 容祖兒 - 另眼相看        26
22. 連詩雅 - 說一句        30
23. 陳奕迅 - 主旋律        15
24. 陳柏宇 - 夭心夭肺        7
25. 陳柏宇 - 身邊人        14
26. 陳僖儀 - 後備        25
27. 陳慧琳 - 皮外傷        2
28. 陳慧琳 - 斷.捨.離        10
29. 麥家瑜 - 好得很        19
30. 麥浚龍 / 林二汶 - 逆蒼生        7
31. 馮允謙 - What Do You Want From Me        10
32. 蔡卓妍 - 活著        19
33. 鄭融 - 爆        16
34. 薛凱琪 - 周末畫報        60
35. 謝安琪 - 最好的時刻        50
36. 藍奕邦 - 你倫敦.我紐約        28
37. 蘇打綠 - 小時候 (Live)        8

sorry唔記得投祖兒

主旋律15票,搞乜

下季大熱門: 仼我行 諸葛亮 非凡人生 玫瑰的故事

主旋律15票,搞乜
軒的話 發表於 2013-8-20 01:21

好簡單,個個都以為一定入咪唔駛投囉
論盡音樂 #愛香港樂壇而存在
https://www.facebook.com/stupidmusichk
Follow 埋我 IG 啦
論盡樂迷,敢愛敢恨

HOCC 竟然咁少票 :|

爸爸咁少票,呢度應該無乜人參加饑饉 XD
論盡音樂 #愛香港樂壇而存在
https://www.facebook.com/stupidmusichk
Follow 埋我 IG 啦
論盡樂迷,敢愛敢恨

下季大熱門: 仼我行 諸葛亮 非凡人生 玫瑰的故事
Lewis 發表於 2013-8-20 07:49

天窗必入
煙花霏都有機

天窗必入
煙花霏都有機
軒的話 發表於 2013-8-20 12:02

你咁sure?
唔俾係小日子?

爸爸咁少票,呢度應該無乜人參加饑饉 XD
星勤 發表於 2013-8-20 11:24

第一季已經俾人投過, 跨季歌好易唔記得.
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

好簡單,個個都以為一定入咪唔駛投囉
星勤 發表於 2013-8-20 10:58

有時候個人認為必入既我未必會投,
反而會投我鍾意但可能好少人投既歌,
唔想見到有自己鍾意既歌得三四票
至少我會咁投

你咁sure?
唔俾係小日子?
Lewis 發表於 2013-8-20 13:09

周柏豪+容祖兒無得輸 (好似係)