返回列表 發帖
志偉同珊姐水火不容係 confirmed 嘅事實,
但我又唔覺珊姐會當 Mag 係志偉幫,
只會當佢係 非星夢 嘅 ...
Bluejays 發表於 2015-1-4 01:07

但我覺得 TVB/JSG 對曾志偉旗下既 SG 都唔錯喎
係因為 SG 同 HERMAN 關係仲係友好嗎?
本週冠軍歌: 白髮齊眉 - 鄧小巧

一來 前星煥人 喺TVB全部都好吃得開,
二來 音樂組對 Mag 都冇野架,Mag 喺勁歌同巨聲啲出鏡率都幾正常, ...
Bluejays 發表於 2015-1-4 12:51

即係音樂組唔係 MEGGIE 姐管嗄?

係佢管 ... 但係據佢喺訪問講,2012-2013 因為星煥嘅關係,
佢唔會喺音樂組比意見,甚至唔會去開會。
咁 ...
Bluejays 發表於 2015-1-4 13:36

所以
唯一令美彤有轉機既情況
就只有 MEGGIE 姐失勢

3台入面錫mag程度
港台>903>997
miko 發表於 2015-1-4 17:50

光源 RTHK 3 甲不入喎

我覺得 903 同 997 都不相伯仲

同樣都好差  EEG無出錢谷997,903有盞燈照著無運行
nicholashin 發表於 2015-1-4 22:02

盞燈搞到光源咩光都冇晒
SSD RIP

睇唔到mag有咩希望
pkl 發表於 2015-1-5 11:10

傷心子
唔通美彤要毀滅重來嗄

Step 入星夢 ,Mag 幾時先回歸
sosomusic 發表於 2015-3-23 20:29

FIRM 左入啦?

何雁詩ig話佢正式加盟星夢
XYZZY 發表於 2015-3-24 17:15

RIP
唔想成日見到佢高八度嗄

譚嘉儀都正式加入星夢
XYZZY 發表於 2015-3-25 15:57

譚嘉儀正常過佢好多囉

2011    許廷鏗、林欣彤
2012    胡鴻鈞、馮允謙
2013    陳慧敏*
2014    駱胤鳴、何雁詩、林師傑、羅孝勇 ...
Bluejays 發表於 2015-4-18 17:14

Penny 點都好過坤哥

我都覺佢唱歌麻麻
應該冇其他公司簽佢

我重有個中同係何艷娟條仔
香蕉奶都係我中同 {:4_96: ...
matthew1990 發表於 2015-10-30 01:55

Who is 香蕉奶?
何艷娟都唔知去左邊 無綫應該對佢冇興趣

巨聲4簽咗邊條友?佢已經算係比較簽得過嘅contestant
kayzzz 發表於 2015-10-30 01:59

根本巨聲 4 係冇個捧得落手
男女隊長已經算係叫好少少 但比起 Mag Alfred Hubert Jay 個 level 仲差好遠
中間仲要加踢館就真係不知所謂到一個點

簽左谷微

仲要代表香港去參加 ABU TV Song Festival

Alfred 同 Mag 之前都去過
今年竟然比個未出道的 ...
sosomusic 發表於 2015-10-30 09:30

之前搵澳門人代表香港參加全球華人新秀
今次就搵個大陸落黎既

RIP