返回列表 發帖

support美彤,佢欠一個機會。
BTW bluejays 我好鐘意你寫嘅分析

唔好意思下,轉轉話題 想講講 Alfred。

我以前喺到寫過話 Alfred 人生經歷唔夠,
但佢勝在將 經歷 凝聚分 ...
Bluejays 發表於 2015-1-7 20:12

咁似中學生作文。。。好過大文豪篇小學水杯文嘅。

我個遠房親嚴棋都冇俾TVB簽
而家打番工
matthew1990 發表於 2015-10-30 01:32

點解你識咁多人喺娛樂圈?無簽咪好囉,簽過第2間好啲嘅公司好過。
但其實佢唱歌都麻麻。

我都覺佢唱歌麻麻
matthew1990 發表於 2015-10-30 01:55

巨聲4簽咗邊條友?佢已經算係比較簽得過嘅contestant

李雯希應該簽左TVB藝員約: 去左做Think Big 天地
但佢係節目中把扮可愛的聲音非常難頂

其他參賽者就唔知 ...
matthew1990 發表於 2015-10-30 02:03

依條友係亞視無意中見到已經無好感,later係tbb參賽扮Q,唱得差竟然有評判吹捧。

回復 215# matthew1990

睇咗依段片,更加覺得佢唔會紅。同巨聲4時一樣,淨係識不斷上高音,但高音又尖,聲線無特色,唱海闊天空都竟然可以唱到無靈魂。成首歌嘅演繹都好無時代感。佢唱歌我淨係覺得好嘈。

谷微 顏值如何
XYZZY 發表於 2015-10-30 14:55

依家點解咁多人用"顏值"依個字?直接問佢靚唔靚唔得?
佢普通樣。行街都撞到10個8個依啲樣。

李雯希、谷微 都係踢館幫,
即係好似 Gin Lee 咁,已經有公司想簽,
放佢落巨聲亮下相後先出道。

即係真正 ...
Bluejays 發表於 2015-10-30 16:46

李雯希都有唱片公司簽?邊間公司咁好眼光?簽嚟出兒歌碟?

死我記錯名
(搵窿捐)
matthew1990 發表於 2015-11-2 12:24

哈哈哈哈哈哈,恥笑。不過兩個嘉儀我都鐘意。