返回列表 發帖
看來呢位人兄本身對Mag有極大偏見, 不認同呢位人兄某D觀點。去嘗試唔同風格就叫"欠缺特色,猶如歌唱機器"?  ...
thecool123 發表於 2013-10-6 17:20
完全唔覺得你對Mag有幾中肯, 字裏行間除咗踩就係踩。樓主似乎對Mag成見甚深。Mag嘅versitility就係佢強項 ...
rainbowdash 發表於 2013-10-7 01:42

同意你們所講,小弟都要忍不住講一句:
樓主簡直是戴著有色眼鏡看MAG!!
你要去哪裏 不必講太多 我們同一夥
想我跨刀山撲火 你說即可

《青春頌》和《1001》題材唔算一樣啦,前者係在有限年月勇敢去衝去愛去夢,可延伸到好多人生意思,
年輕 ...
powerful 發表於 2013-10-8 00:37

順風順水??MAG去年失聲+抑鬱症陷入低潮,仲可以講係順風順水嗎??
冇寸進??你有冇細心聲MAG全部3張碟??第2,3張明顯比第一張《VOCALIST》有進步、曲風更多元化,我覺得最近呢隻《DISTRICT 23》仲要好一點。詳細碟評小弟已在"只有好音樂"另文出POST,呢度不再多講,你自己去睇啦!

我覺得好似轉公司
    from mag ig
我又好久沒post東西了。。
很感激2014年扶著我走陪著我走的每一 ...
miko 發表於 2015-1-12 10:35

就憑呢句就話佢轉公司?你恐怕諗多左!

不過SIS而家好似已經冇乜聲氣
今年跑出既反而係坤哥
XYZZY 發表於 2015-9-15 22:37

都要好彩遇上好歌先得
原來她不夠愛我真係幾HIT!

奇袋樓主會分析我家小巧
harryharry 發表於 2017-9-18 10:19

順便講埋王嘉儀唔該