返回列表 發帖
佢自己都講:今次以快歌為主,但唔知點解plug極都係慢歌
fifty1205 發表於 2013-12-12 19:07

照窩輪仔阿豪所言,2014就主力plug快歌
Btw iTunes 已經有得聽剩低四首?

照窩輪仔阿豪所言,2014就主力plug快歌
Btw iTunes 已經有得聽剩低四首? ...
Lewis 發表於 2013-12-12 20:23

有得試聽 剩低個幾首都係輕快 無K歌了

有得試聽 剩低個幾首都係輕快 無K歌了
賴爽 發表於 2013-12-12 20:26

啱啱聽左,小小癡纏幾正喎

Lewis 發表於 2013-12-12 20:37

我鍾意等待的藝術,期待full version
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

成隻碟最差既就今年plug, 最好既就下年plug?!
未plug個四隻同plug左個堆根本就係兩個層次黎~~ ...
窩輪仔阿豪 發表於 2013-12-12 20:14

邊有咁跨
肥婆馬上收皮

你都買曬?
Ps: 我都會
不過四首unplugged個名都唔太吸引
Lewis 發表於 2013-12-12 07:58

我都LIKE FIONA架WOR..
東京人壽 132 (168) +2
煙花紀 79 +4

f night自己寫架...
幾正- -好blues又有獨白, 好聽好多-_-

Lewis 發表於 2013-12-12 20:37

我都幾中意呢首 同埋都似係 Fergus 既作品

簽名被屏蔽

四隻未曝光 一隻Edward 一隻 fi x eman x fergus
剩返兩隻 大家可以估下邊隻係大同作品

一D文藝氣質都無  大少姑婆2.0
SamWaiHung 發表於 2013-12-12 20:18

可能受到一代宗師形象影響 XD
加上諸葛亮又係古人...

Wow 剩低4隻都巧正啊 !!!!!
美琪真係全身髮力嘎

可能受到一代宗師形象影響 XD
加上諸葛亮又係古人...
powerful 發表於 2013-12-12 22:45

仲有告別我 方大同果種文青feel...
肥婆馬上收皮

四隻未曝光 一隻Edward 一隻 fi x eman x fergus
剩返兩隻 大家可以估下邊隻係大同作品 ...
-Prince- 發表於 2013-12-12 22:25

等待的藝術應該係方大同嗰首啩
任我行 失憶蝴蝶

我唔要呢個封面呀,戴綠帽咁款

我唔要呢個封面呀,戴綠帽咁款
amy 發表於 2013-12-12 23:20

仲有三個封面任君選擇 點都會有個啱~~
肥婆馬上收皮

其實我唔care阿Fi出個Boxset版昆一次錢
因為我好想要一本Tenacious PhotoBooklet
真係好想會有MV造型照喺Booklet入面(D造型真係好正,尤其係周末畫報那5個!!)
肥婆馬上收皮

Contagious
i like
love wins!

等左咁耐,係值得等既。

其實我唔care阿Fi出個Boxset版昆一次錢
因為我好想要一本Tenacious PhotoBooklet
真係好想會有MV造型照喺Bo ...
fifty1205 發表於 2013-12-12 23:24

其實次次買fi碟我都為左入面啲相
講真歌我上網都有得聽啦
所以希望佢呢隻大碟係多相

其實次次買fi碟我都為左入面啲相
講真歌我上網都有得聽啦
所以希望佢呢隻大碟係多相 ...
Lewis 發表於 2013-12-12 23:32

我都希望今次多返啲相,上次filicious真係少到喊
肥婆馬上收皮

回復 64# remus
agree!

一定買..可以用9隻mv听9隻歌真系好正

一霎眼睇個封面似bossini個LOGO盞燈
不過都幾好睇,最期待個九首MV究竟系點嘅?

等到了 終於等到了 愛死她了

Love Fiona
無力將天氣逆轉。

薛凱琪 2013壓軸專輯Tenacious
碟內附薛凱琪為專輯拍攝十個造型40頁書冊
收錄上榜歌《周末畫報》《諸葛亮》《宮若梅》
首批三款封面同時上市 , 隨碟附送海報一張 , 數量有限送完即止
12月19日上市

薛凱琪 2013壓軸專輯Tenacious
碟內附薛凱琪為專輯拍攝十個造型40頁書冊
收錄上榜歌《周末畫報》《諸葛亮 ...
discovered 發表於 2013-12-13 11:47

40頁... 一個造型得4頁lol

9首歌+9MV+40頁書冊
會唔會好貴
DM多仔多到覆唔哂

回復 79# mosesming

1st version  no dvd ar!

第三個靚~
哥本哈根的另一個我 81+3

第三個靚~
SamWaiHung 發表於 2013-12-13 15:58

我反而有啲失望
不過算啦反正買硬三隻

第二個封面同宮若梅個名好襯呀, 一樣咁 _
所以淨係買1,3
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

3個COVER都超級令..買:)!!!!!!!!!!

contagious 幾正

contagious 幾正
add 發表於 2013-12-13 22:51

YES..CAN PLUG TOO!!!

買兩個封面得啦今次
黃黑色個封面真心覺得不倫不類
我覺得Filicious封面靚d,今次封面唔係差,但可能期望太大有少少失望
不過有40頁寫真發達啦!!!!!!!!
肥婆馬上收皮

COVER 三個都麻麻地 ..

可能買黃黑個個 XDD

黃黑個個最唔靚… 長裙封面太早曝光 冇左驚喜 但靚 草封面都靚 鐘意呢種visual effect

都係揀宮若梅造型封面,其他兩個⋯

都係揀宮若梅造型封面,其他兩個⋯
plzcheckin 發表於 2013-12-14 00:38

其實就咁睇三個造型都無問題
我覺得係揀錯相

買兩個封面得啦今次
黃黑色個封面真心覺得不倫不類
我覺得Filicious封面靚d,今次封面唔係差,但可能期望太大 ...
fifty1205 發表於 2013-12-13 23:06

好多霉點~
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

頭條日報寫話23號先出wo
唔通19號係neway music live場外獨家搶先購買??
肥婆馬上收皮

頭條日報寫話23號先出wo
唔通19號係neway music live場外獨家搶先購買??
fifty1205 發表於 2013-12-14 20:00

我想知係咪真係無DVD-_-

宮Mv look cover正
見到新cover,甘我要買了

黃黑封面同張敬軒精選cover有得揮
花滿地
奇樹滿林
一朵花跟森林
你決定了哪邊合襯沒有...?

我想知係咪真係無DVD-_-
艾石仔 發表於 2013-12-14 20:15

無mv真係搵笨... 明知有九隻mv

好想Fi 唱返886 同小峽谷個type