返回列表 發帖
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

大露背睇黎會係第二版cover...

絕對買得過
fifty1205 發表於 2013-12-24 14:27

點解?
頭先我見到都猶豫左陣買唔買
但諗諗下可能好少相就放低左

點解?
頭先我見到都猶豫左陣買唔買
但諗諗下可能好少相就放低左 ...
Lewis 發表於 2013-12-24 15:19

話哂都係collection,補償返無買F Best,入面得兩張相
肥婆馬上收皮

話哂都係collection,補償返無買F Best,入面得兩張相
fifty1205 發表於 2013-12-24 15:22

F BEST靚得多多聲-_-
十年後的我真係HEA到爆

唔想琪琪輸比威威 記得要買多幾隻

F BEST靚得多多聲-_-
十年後的我真係HEA到爆
艾石仔 發表於 2013-12-24 15:24

好彩我有f best..
無理由為隻gone 俾錢華納洗

-Prince- 發表於 2013-12-24 15:26

買左三隻咋

好彩我有f best..
無理由為隻gone 俾錢華納洗
Lewis 發表於 2013-12-24 15:28

我買左-_-好後悔

我買左-_-好後悔
艾石仔 發表於 2013-12-24 15:30

買番啲舊碟好過
Btw太陽好叻,識幫fi出寫真

-Prince- 發表於 2013-12-24 15:26

好似今個星期因為公眾假期所以無銷量榜,又二星期合一
同期對手:羅力威,張敬軒,陳奕迅,梅艷芳,容祖兒,鄭秀文,許廷鏗
Omg......
肥婆馬上收皮

買番啲舊碟好過
Btw太陽好叻,識幫fi出寫真
Lewis 發表於 2013-12-24 15:30

太陽連續兩隻都有寫真,叻叻
肥婆馬上收皮

其實如果咁派, D成績會唔會好D
Contagious>周末畫報>小小癡纏>諸葛亮>宮若梅

其實如果咁派, D成績會唔會好D
Contagious>周末畫報>小小癡纏>諸葛亮>宮若梅
艾石仔 發表於 2013-12-24 15:35

告別我(2月)>Contagious(5月)>周末畫報(8月)>宮若梅(11月) 最好
肥婆馬上收皮

睇黎下PLUG係小小癡纏?

睇黎下PLUG係小小癡纏?
harry 發表於 2013-12-24 15:51

應該係...mv都出左...第六plug...
話說哩首歌好有funny girl時期啲歌既feel...
例如...前菜!

宮若梅>等待的藝術>Contagious>諸葛亮>小小癡纏>告別我>周末畫報>復原

終於買左,見到實物都係忍唔到手買曬三個cover!!
不過原來poster 都有三款

hmv有冇poster ?

其實諸葛亮個造型做COVER好似好過告別我個霉點LOOK...

hmv有冇poster ?
lovehirofans 發表於 2013-12-24 18:45

有 我買哂三個cover 俾左三張cover
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

其實諸葛亮個造型做COVER好似好過告別我個霉點LOOK...
-Prince- 發表於 2013-12-24 20:48

同意,D相好有美感
肥婆馬上收皮

我都覺... 不過太陽真係勁dump本俾fi做造型設計

M布D look 都靚到喊嘎

終於買哂3個cover
3張唔同poster
好想要大露背poster lol

[quote]M布D look 都靚到喊嘎
jasonng 發表於 2013-12-24 22:17 [/quote

復原都係
肥婆馬上收皮

買曬3隻了^_^

隻碟超令:)!!!好有心機做:)!

以為有DVD~ 買左先知冇 不過唔緊要 有寫真補返數~
BTW 買左植物個COVER~ 宮若梅COVER俾人買哂

以為有DVD~ 買左先知冇 不過唔緊要 有寫真補返數~
BTW 買左植物個COVER~ 宮若梅COVER俾人買哂 ...
hiofongtam 發表於 2013-12-25 16:02

咁快?邊間?
肥婆馬上收皮

希望快D熱賣多D..D相同文字真係好令:)!!!!!!!!!!!

我要大露背呀
哥本哈根的另一個我 81+3

1月12號新都城簽唱會
fifty1205 發表於 2013-12-24 13:34

唔係歌迷會可以參加嗎? thxxx

唔係歌迷會可以參加嗎? thxxx
l00540 發表於 2013-12-26 11:06

去新都城買野換籌+碟都得
肥婆馬上收皮

去新都城買野換籌+碟都得
fifty1205 發表於 2013-12-26 11:13

因為我買咗碟喇

因為我買咗碟喇
l00540 發表於 2013-12-26 11:20

咁有無買哂三個封面?好彩我無買黃色封面留一線
唔排除簽名會果陣會出平裝版or第二版
肥婆馬上收皮

唔排除簽名會果陣會出平裝版or第二版 ...
fifty1205 發表於 2013-12-26 12:49

第二版又係值得買...
不過收益都係做慈善,加上買fifi係心甘命抵

唔排除簽名會果陣會出平裝版or第二版 ...
fifty1205 發表於 2013-12-26 12:49

買咗你頭像那個封面咋

小巴電視已經播小小癡纏mv

除左綠色個COVER其他都好靚

除左綠色個COVER其他都好靚
giveme55555 發表於 2013-12-27 18:14

下.....綠色cover ge 實物比圖片靚架
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

dongbb2332 發表於 2013-12-27 18:16

未見過賓物之下我較為鍾意黃黑o個個

dongbb2332 發表於 2013-12-27 18:16

其實我覺得綠色最靚,黃黑>宮雪花
總之買曬三隻就開心子

我覺得綠色art direction最靚, 最有心思

1月12號新都城簽唱會
fifty1205 發表於 2013-12-24 13:34

殺了我吧!!!!
無得去

請問三個cover入面既相係咪一樣?

請問三個cover入面既相係咪一樣?
stephybest 發表於 2013-12-28 14:52

係丫
肥婆馬上收皮

我有啲想去簽名會
果日咁岩放假
但我已經買哂三隻碟lu

我有啲想去簽名會
果日咁岩放假
但我已經買哂三隻碟lu
lovehirofans 發表於 2013-12-28 20:51

又係要起商場買夠唔知幾多錢野? LOL

又係要起商場買夠唔知幾多錢野? LOL
Lewis 發表於 2013-12-28 20:56

我未去過啲咩簽名會
係咪要排好耐隊架?