返回列表 發帖
先頒發其中五隻台灣的唱片

Prince’s Top 10 Album Picks 音樂熱選十大唱片
The Verse【52赫兹】

張震嶽【我是海雅谷慕】

陳珊妮【低調人生】

陳綺貞【時間的歌】

蔡健雅【天使與魔鬼的對話】

王子 BB

The Verse

LOVE YOU SO MUCH

入場支持噶~
dongbb2332 發表於 2014-1-1 12:37

Welcome~

我都想 近年既新人好多都頹到爆
賴爽 發表於 2014-1-1 12:40

個勢幾好嗰個又唔喺度啦aiiiii

王子 BB

The Verse

LOVE YOU SO MUCH
賴爽 發表於 2014-1-1 12:41

The Verse
年頭出左但係應該好多人唔記得

調位調得好
bagfgfcde 發表於 2014-1-1 12:37

有調位咩@.@?
166 120 119
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

有調位咩@.@?
166 120 119
dongbb2332 發表於 2014-1-1 12:43

膠左
DEL 左
好 _ 啊

嗨 先留個名

其實唔係特登 但係合唱歌係本榜成績一直都係一般
上年係因為太少競爭而取消左 今年又有番

Prince’s Collaboration Choice 音樂熱選合唱歌曲
兩人合唱 一個出道開始都有獎 一個第一次係度拎獎

The Verse
年頭出左但係應該好多人唔記得
-Prince- 發表於 2014-1-1 12:42

我仲有聽 Only Love Can 所以仲記得呢隻碟
個勢幾好嗰個又唔喺度啦aiiiii
jasonng 發表於 2014-1-1 12:42

Sita 歌曲質素同人氣都幾好

嗨 先留個名
poetkev 發表於 2014-1-1 12:44

膠左
DEL 左   
好 _ 啊
bagfgfcde 發表於 2014-1-1 12:44

唔緊要
唔調位架呢度

其實唔係特登 但係合唱歌係本榜成績一直都係一般
上年係因為太少競爭而取消左 今年又有番

Prince’s Colla ...
-Prince- 發表於 2014-1-1 12:45

feel like dancing?

我仲有聽 Only Love Can 所以仲記得呢隻碟

Sita 歌曲質素同人氣都幾好 ...
賴爽 發表於 2014-1-1 12:45

Sita d 歌真係好入耳

其中一隻諗番 如果冠左都唔錯既歌曲
Btw 恭喜Sherman 09年給自己的信跟歌曲獎擦肩而過 今年終於拎到呢度第一個獎

Prince’s Collaboration Choice 音樂熱選合唱歌曲
馮允謙/鍾舒漫 – Feel Like Dancing (58)
作曲:恭碩良/ Kelvin Avon 作詞:陳詠謙 編曲:Kelvin Avon/恭碩良 監製:恭碩良/ Kelvin Avon

師弟師妹出完場 而家就有請其他各位英皇師姐s出黎做頒獎嘉賓

Btw 恭喜Sherman 09年給自己的信跟歌曲獎擦肩而過 今年終於拎到呢度第 ...
-Prince- 發表於 2014-1-1 12:50

FLD 正啊

係咪到美瓊出場啦

Btw 恭喜Sherman 09年給自己的信跟歌曲獎擦肩而過 今年終於拎到呢度第 ...
-Prince- 發表於 2014-1-1 12:50

順便黎個英皇大合唱

FEEL LIKE DANCING 幾正滴

美祖是咪出場了

順便黎個英皇大合唱
poetkev 發表於 2014-1-1 12:51

你都係想我咁啫

撐霏嘎

Oh 美泳有機會出場啦!
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

今年好高興請到交惡多年英皇系女歌手出黎表演頒獎
多謝天后舉行演唱會前都抽空出席頒獎禮及擔任頒獎禮嘉賓
有請天后容祖兒 著名跳舞歌手鄭希怡 上年都好似無合體既TWINS 同埋人氣歌手泳兒

Prince’s Airplays Awards 播放熱選大獎

第五位 TAG

第四位 TAG

第三位 TAG

第二位 TAG

第一位 TAG

撐霏嘎
Lewis 發表於 2014-1-1 12:53

多謝支持!

睇嚟美祖無獎喇

鄭希怡出場鳥 <3

多謝天后舉行演唱會前都抽空出席頒獎 ...
-Prince- 發表於 2014-1-1 12:57

五首最愛 放低過去
但唱得最好當然係Jo/vincy

入場支持bb你嘎
我們的總和

Aiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 一堆鷹黃tag 見到都…

oh eeg family

不過d tag 好難估嘎

第二係狂舞吧?

五係 床頭床尾?
亂黎

多謝哂咁多位落力表演
不過天后請留步 (如果大家有留意得獎歌既MV 都會明白點解用個隻歌TAG)

Prince’s Airplays Awards 播放熱選大獎
第五位: 容祖兒 – 另眼相看   (播放91次)
作曲:馮翰銘 填詞:黃偉文 編曲:馮翰銘 監製:馮翰銘

亂估: 3 半邊生命

點解冇生我條命

喊死美祖有獎

多謝哂咁多位落力表演
不過天后請留步 (如果大家有留意得獎歌既MV 都會明白點解用個隻歌TAG)

Prince’s Ai ...
-Prince- 發表於 2014-1-1 13:08

嘩 美祖真係有獎

多謝哂咁多位落力表演

一入場JY就出場 估唔到呢隻都有你頭五@@

多謝哂咁多位落力表演

恭喜祖祖
巧開針

美祖真係有獎

過去有幾痛苦 放得低 走過去 我知道仍然可以好得很

第四位: 麥家瑜 – 好得很  (播放95次)
作曲:Christopher Chak 作詞:林夕 編曲:C.Y. Kong 監製:Alvin Leong

入場支持bb你嘎
Wonders 發表於 2014-1-1 13:01

一入場JY就出場 估唔到呢隻都有你頭五@@
akk 發表於 2014-1-1 13:09

Welcome

二缺一 生命少了一半 剩下一顆空虛的心

第三位: 蘇打綠 – 我好想你  (播放103次)
作曲:吳青峰 填詞:吳青峰 編曲:蘇打綠/林暐哲 監製:林暐哲

seeseetv 發表於 2014-1-1 13:15

哈囉

入場
我好想你 正

我好想你 真係好高水準
好多榜 呢首 都有十大

蘇打綠

雲上舞 就是可以在夢想天空為自己所喜愛所堅持的躍動起舞

第二位: DoughBoy – 狂舞吧  (播放106次)
作曲:戴偉 填詞:陳心遙 編曲:戴偉 監製:戴偉

入場
我好想你 正
jh1090_2005 發表於 2014-1-1 13:19

你miss左美祖精彩演出

M巾廣告歌 Lovin'U 之後應該到呢隻

Little boys, open your eyes

第一位: 薛凱琪 – 周末畫報 (播放136次)
作曲:Fergus Chow 填詞:陳詠謙 編曲:Fergus Chow 監製:Fergus Chow

你miss左美祖精彩演出
-Prince- 發表於 2014-1-1 13:22

食緊飯 MV 太重口味會噎親

M巾廣告歌 Lovin'U 之後應該到呢隻

Little boys, open your eyes

Prince’s Airplays Awards 播放熱選大 ...
-Prince- 發表於 2014-1-1 13:25

護舒寶正啊