返回列表 發帖

2014年澳洲網球公開賽

李娜明日半決賽就要對陣加拿大新星寶釵,祝願李娜可以贏波,最後攞到今屆澳網冠軍。
Dear flop Gin Lee,your  songs are very bored&low!>_<

細威失準咁快out
不過要赢azarenka好難下
第七週冠軍歌曲-謝安琪《心不由己》

從不曾沉悶大家已能找到最好歸宿
如果有妄想堅決不懂 美滿得不接受心痛

細v失準咁快out
不過要赢azarenka好難下
cchow2 發表於 2014-1-22 21:16

azarenka 今朝OUT鬼左啦!
Dear flop Gin Lee,your  songs are very bored&low!>_<

azarenka 今朝OUT鬼左啦!
我等我在 發表於 2014-1-22 21:22

ohh

李娜以6-2, 6-4順利擊敗BOUCHARD晉級,但決賽居然不是對A拉而是對施寶高娃(居然大炒A拉6-1,6-2!!),今屆的確是娜姐首奪澳網冠軍的黃金機會!!
你要去哪裏 不必講太多 我們同一夥
想我跨刀山撲火 你說即可

回復 5# 酷愛903

If she loses on Saturday.....
Jason's Playlist 2024
Week 17 填詞魂 - 謝雅兒

回復  酷愛903

If she loses on Saturday.....
JasOh103 發表於 2014-1-23 20:47

李娜決賽經驗比對手多,李娜發揮正常,奪冠應該無問題

回復 7# 我等我在

Support Li Na!! First Asian AO Champion :)

只可以講唔好睇少決賽對手

李娜決賽經驗比對手多,李娜發揮正常,奪冠應該無問題
我等我在 發表於 23/1/2014 21:03

但係經燈神大力一燈, 好難講呀...

上次睇完Radwanska對Cibulkova嗰場,覺得Cibulkova唔係咁易對付,希望李娜發揮水準,唔好3次入決賽都贏唔到

好緊張 就開波

好緊張 就開波
ho_ 發表於 2014-1-25 14:03

X2 祝願李娜今日好運!

大比分 1 : 0 李娜領先 !

奪冠了 !!!

第一局嘅比分嚇到我唔敢睇落去...

巧開心子

好彩第一局沉住氣贏咗,擊沉咗Cibulkova

Woohoo!

Yes!恭喜!!

超驚燈神連娜姐都燈埋 好在無事

SET 1簡直係歡樂小姐MODE,好彩SET 2進入SUPERNA MODE,恭喜娜姐終於一嘗捧澳網滋味!!

SET 1簡直係歡樂小姐MODE,好彩SET 2進入SUPERNA MODE,恭喜娜姐終於一嘗捧澳網滋味!! ...
酷愛903 發表於 2014-1-26 08:46

超越左90年代既張德培

越黎越憎nadal, 希望華連卡嬴!!

ho_ 發表於 2014-1-26 16:50

最衰費達拿OUT左, 梅利又冇

congrats stans!
support you for few years already
finally got grand slam!!!

ho_ 發表於 2014-1-26 16:50

華連卡真係贏3-1!!
不過拿度中退腰傷的確影響表現~