返回列表 發帖
2015兩大洗腦歌:
海皮 - Let Go
乳飛 - 我敢愛
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

我敢愛
我敢愛
我敢愛
我敢愛
我敢愛
我敢愛
我敢愛
我敢愛

我敢愛

我敢愛

我敢愛

我敢愛

我敢愛
我敢愛
我敢愛
我敢愛
我敢愛
我敢愛
我敢愛
我敢愛
我敢愛
我敢愛
我敢愛
我敢愛
我敢愛
我敢愛
我敢愛
我敢愛
我敢愛
我敢愛
我敢愛
我敢愛
我敢愛
我敢愛
我敢愛
我敢愛
我敢愛
我敢愛

我敢愛
我敢愛
我敢愛
我敢愛
我敢愛
我敢愛
我敢愛
我敢愛
我敢愛
我敢愛
我敢愛
Happy and Blessed.

結左婚再升多個
chanchan0909 發表於 2015-2-18 15:27

過左2.15再升多個

我敢愛
我敢愛
我敢愛
我敢愛
我敢愛
我敢愛
我敢愛
我敢愛

我敢愛

我敢愛

我敢愛

我敢愛

我敢愛
我敢 ...
jose 發表於 2015-2-18 20:03

呢首歌一禁左PLAY就停唔到 好可怕
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

飛吧!獨角仙

我敢愛
Twistable Turnable Man

完美連接

留不低 - 吳雨霏
沒有花收的日子 - 吳雨霏
留不低 - 吳雨霏
留不低 - 吳雨霏
留不低 - 吳雨霏
留不低 - 吳雨霏
留不低 - 吳雨霏
留不低 - 吳雨霏
留不低 - 吳雨霏
留不低 - 吳雨霏
一 - AGA
我敢愛 - 吳雨霏
霏吧獨角仙 - 小塵埃
霏吧獨角仙 - 小塵埃
你的男人 - 許志安
你的男人 - 許志安
你的男人(劇場版) - 許志安 Feat.劉心悠
生我的命 - 吳雨霏

(頭先睇下自己播放紀錄, 過去一年我至尊歌係沒有花收的日子)
SSN Chart (17 May)  冠軍: 喃嘸師感官漫遊 - 林家謙  |  亞軍: 九秒九 - 祖兒

吧獨角仙 - 小塵埃
吧獨角仙 - 小塵埃
John 發表於 2015-2-19 12:23

小塵埃也愛霏

3次我敢愛

我敢愛霏吧獨角先敢愛霏吧獨角仙(無獨白version)
無限loop

乃木坂46 命は美しい
AKB48 Green Flash
SKE48 Escape

就手軒羊咩咩咩

李榮浩 - 笑忘書 (iTunes Session)
李榮浩 - 不留 (iTunes Session)
李榮浩 - 出賣 (iTunes Session)
李榮浩 - 有一個姑娘 (iTunes Session)
李榮浩 - 催眠 (iTunes Session)
李榮浩 - 邊走邊唱 (iTunes Session)

唱到好似自己嘅歌咁

就手軒羊咩咩咩
Dtz' it
靈魂相認
高山低谷

聽親都眼濕濕

豔羡!
新一年要生我的命!
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪
無論鐵路會崩壞    方向未會被活埋

除咗今日全日狂loop 美麗嬅之歌曲(especially 偷生)外
今日發現咗隻好好loop 嘅韓文歌
巧kaiiiiiiiii 針呀 <333

G.E.M. - 多遠都要在一起
連詩雅 - 只要和你在一起
鍾欣桐 胡彥斌 - 在一起

人無限智慧 能無限灌溉~~~~~~

我敢

聽緊Phil Lam 林奕匡真係好正
人無限智慧 能無限灌溉~~~~~~

我敢 愛
bagfgfcde 發表於 2015-2-21 13:59
Good taste
半個Phil x Kary

早知 - 謝霆鋒

香港地 - 陳冠希

單戀高校 - 陳冠希
love wins!

我敢愛
粉紅解密 <-----強力推薦

第 09 週 第十九位 : 小 塵 埃 - 飛 吧 ! 獨 角 仙
第 09 週 第十二位 : 張敬軒 - 靈 魂 相 認

天然呆x10
要放空我個腦
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪

stephy隻內在美

小白
蓓蕾
浪漫前夕
最好的債
豔羨
當然
梗係唔少得
我.敢.愛啦!!!:D:D:D:D:D

白安 - 安慰

首歌好正
越聽越順耳

John Legend n Common- Glory
Rita ora - Grateful
Let it Go

天窗 樂觀 這麼近那麼遠
三個有長枱同男主角做對手戲嘅mv
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪

你根本不曾有眼淚
對你再好都是白費 而夜依野
你到底算什麼人類
你讓我為愛你慚愧

天窗 樂觀 這麼近那麼遠
三個有長枱同男主角做對手戲嘅mv
hehemamama 發表於 2015-2-24 11:15

你咁講嘅話
仲有遺豬 還未 呀
前日先聽完 <333

白安 - 安慰

首歌好正
越聽越順耳
bagfgfcde 發表於 2015-2-23 10:21

係呢隻真係好正 前排日聽夜聽
Nick's Music Selection 2024 (Week 21)
1. 低調 - 張天穎  2. Thank You Postman - 陳卓賢  3. 也許沒有未來神 - per se

白安 - 安慰

首歌好正
越聽越順耳
bagfgfcde 發表於 2015-2-23 10:21

12 NE  安慰                                     白安                             12

, 最鐘意 outro

12 NE  安慰                                     白安                             12

,  ...
chanchan0909 發表於 2015-2-24 14:35

我俾完死位就out左  太塞啦個榜

陳曉東 - 水瓶座
方皓文 - 分手總約在雨天
麥浚龍 - 耿耿於懷

委曲求全 博到你可連

T^T

Kary Ng's boyfriend - 生我的命 (吳雨霏cover)
==============================
好歌要一推再推:

Kary Ng's boyfriend - 生我的命 (吳雨霏cover)
==============================
好歌要一推再推:
...
nicholashin 發表於 2015-2-24 18:54

粉紅解密好好聽 <3
前幾日係咁loop~
好有外國嗰類progressive rock嘅味道~

好歌要一推再推:
...
nicholashin 發表於 2015-2-24 18:54

我 ready 好要上榜啦呢首

我 ready 好要上榜啦呢首
chanchan0909 發表於 2015-2-24 19:18

原來你想上翻生我的命

原來你想上翻生我的命
nicholashin 發表於 2015-2-24 19:28

有霏妹個名 wo , 你唔係唔上呀

新城市而家先有 MV

chh lock 左就 po 喺到啦

新城市而家先有 MV

chanchan0909 發表於 2015-2-24 20:26

獨家村MV 可能半年之後唔覺意流出

時代 - 古巨基
時代 - 古巨基
時代 - 古巨基
時代 - 古巨基
時代 - 古巨基

新城市 - goldEN
Three Two One - 側田
一凍一熱 - 狄易達 (真係好正 :P)
Nick's Music Selection 2024 (Week 21)
1. 低調 - 張天穎  2. Thank You Postman - 陳卓賢  3. 也許沒有未來神 - per se

新城市而家先有 MV

chanchan0909 發表於 2015-2-24 20:26

goldEN隻碟唔覺唔覺都出咗4首mv!

好歌要一推再推:
...

karyng boyfriend係咪指禾呀??
我好似仲未正式release生我的命喎 點解有cover版架

White Dimension - 粉紅解密
周慧敏 - 天盡頭
ZolarWind - 乾坤卦
狄易達 - 一凍一熱
謝安琪 - 篋神
小塵埃 - 飛吧! 獨角仙

羽泉 - 奔跑
林二汶 - 只怕不夠時間看你白頭
林二汶 - 至死不渝
李榮浩 - 笑忘書 (iTunes Session)
葛仲珊 - 一杯起
Nancy Chan - 棉花糖的窩

二十世紀少年 - Kary
吳哥窟 - Kary
第一季 - Kary
我敢愛 - Kary
可惜沒如果 - 林俊傑
我醒著做夢 - 張學友
我們的總和

Nancy Chan - 棉花糖的窩
chanchan0909 發表於 2015-2-25 19:22

hi, nancy fans >3<
幾時有新歌???

nancy 何棄療