返回列表 發帖
Shiga 點解唔係襟芒
nicholashin 發表於 2015-12-11 16:55

用今年嘅歌
同埋開房第一個步驟好似係打218 5個0先

'第5台'流行榜
DBC 華語歌曲流行指數 @ 11/12/2015
(Week 49 3-9/12/2015)

RK   LW   Songs        ...
kevinlai1621 發表於 2015-12-11 21:55

開榜第一首冠軍歌係坤坤嘅陽光點的光
呢個榜都幾好喎

你係咪想暗示后會無期同有人共鳴唔好聽
nicholashin 發表於 2015-12-11 22:11

邊係呢

之不過開咗個咁嘅頭
要俾-10000000000000000000分

新城勁爆勵志·兒歌榜@2015/12/13
RK LW Songs     Singers
01 02 我與你    古巨基
02 03 有夢要想Happily Ever After 謝安琪
03 04 膊頭     范振鋒
04 05 無家寶貝   譚嘉荃
05 ne 24      新青年理髮廳

OUT
XX 01 輕狂     謝偉倫

新青年過咗幾多數 連purple姐姐都上
nicholashin 發表於 2015-12-13 11:21

已經連上兩plug

呢幾日又聽咗幾隻碟喔
嬅嬸 - 如果大家都擁有海
金堅 - Watermark
彭永琛 - 彭永琛
Troye Sivan - Blue Neighbourhood

新城勁爆勵志·兒歌榜@2015/12/20
RK LW Songs     Singers
01 02 有夢要想Happily Ever After 謝安琪
02 05 24      新青年理髮廳
03 03 膊頭     范振鋒
04 04 無家寶貝   譚嘉荃
05 ne Let's Celebrate! 陳慧琳

OUT
XX 01 我與你    古巨基

傳說中嘅爆上死位同儲下腳骨力喺兒歌榜出現啦
chanchan0909 發表於 2015-12-20 10:43

purple報榜話新青年連跳三級 聽佢個語氣feel到佢個心離一離
今期一定唔係purple自己排