返回列表 發帖
According to sb's ig, 忍下手等多半年既話應該$59/$49/$39甚至$29都可以買到隻碟,但依個女人比到我既野 ...
jose 發表於 2014-12-7 14:07

即係依條友implies貴過$59都會照買囉
咁我地一齊清下啲貨好唔好先????
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

blaster 49蚊 唉
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

尋日係廣視掃左隻c12 38
02 著地 - 鄧麗欣

美祖水晶ball hmv 7折
02 著地 - 鄧麗欣

HMV搞緊New Year Sale
銅鑼灣店見有Gaga - Born this Way, Artpop, Katy Perry - Teenage Dream, Shakira 同名專輯,Imagine Dragons - Night Visions, Bruno Mars - Unorthodox Box⋯大部份都係第一版/普通版,賣$3x-6x

華語碟唔見有咩特別平嘢執

blaster 49蚊 唉
hinz 發表於 2014-12-9 18:09

邊度?

是咁的小弟今日上網見到有人分享深水埗有個幾隱閉既地方係賣舊/二手碟,
果到有好多好多(真係多到冇朋友) 90年代至00年化初既碟賣!!!
由最紅既四大天皇, SAMMI, KELLY, 千嬅, JOEY, TWINS 等等等等
到而家已經消失/半隱形既歌手如 陳思瀚 EO2 BOY'Z 陳文媛 等等等等
總之係90年至00年初既歌手都包羅萬有 !!!
最重要係......每隻都係10蚊!!!! (除左千嬅賣30蚊, 問左老闆佢係千嬅FANS黎)
我自己忍唔住買左幾隻, 連1998年華星三寶既大激想SINGLE都有, 但我已經買左XD
地址唔知PO唔POST得, 想知就PM我喇
最後送上果到既圖比大家睇
P.S. 果個唔算係鋪頭黎,佢係一個好似報紙檔既地方咁賣碟
P.P.S. 佢既營業時間係黃昏到凌晨一點~想去既朋友留意返夜晚先開鋪嫁佢~
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

是咁的小弟今日上網見到有人分享深水埗有個幾隱閉既地方係賣舊/二手碟,
果到有好多好多(真係多到冇朋友) 9 ...
Kyle_ 發表於 2015-1-8 22:53

嘩正
你幾點去?

嘩正
你幾點去?
ymcaec 發表於 2015-1-8 23:58

7點幾呀~收工過去嘎~

7點幾呀~收工過去嘎~
Kyle_ 發表於 2015-1-9 00:02

搵晚去睇下先~
係咪C1 出口?

好正,見到有Madonna 巔峰之作 Ray of Light

搵晚去睇下先~  
係咪C1 出口?
ymcaec 發表於 2015-1-9 00:06

D2 近d 呀

po地址啦xd
02 著地 - 鄧麗欣

po地址啦xd
hinz 發表於 2015-1-9 01:53

我去過

sorry阿
可以告訴我正確位置嗎?事關過幾天我到香港旅遊,想去掃play it loud kiss me soft.

回復 107# Kyle_

係唔係近九江街果間

回復  Kyle_

係唔係近九江街果間
cbacbacba1 發表於 2015-1-13 21:07

係呀
sorry阿
可以告訴我正確位置嗎?事關過幾天我到香港旅遊,想去掃play it loud kiss me soft. ...
schoe 發表於 2015-1-13 09:50

地址係咪公開得嫁??
here: 深水埗元州街 131-133 號地舖

呢間野個個老版好好人 我之前想搵紅藍3d眼鏡 所以問佢有無咒樂園(隻碟送眼鏡)
之後佢話無 但係佢個倉入面有好多眼鏡
之後過幾日去 佢比左幾副我
利申:以前住個邊

唔知有無人講過依間?

沙田昌運中心吉野家轉入就到

但依間就執得好整齊,無得尋寶,但你可以問員工
好耐之前去有桐話妍語嘅精裝版

呵呵 吉盒都盛惠十蚊 有價有市 全城熱愛吳雨霏^^
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

HMV搞緊New Year Sale
銅鑼灣店見有Gaga - Born this Way, Artpop, Katy Perry - Teenage Dream, Shakira  ...
阻住 發表於 2015-1-6 20:16

-_- 頭三隻都正價買左 反而一直想等GAGA的THE FAME 同FAME MOSTER都無任何減價見過/_\

係呀

地址係咪公開得嫁??
here: 深水埗元州街 131-133 號地舖
Kyle_ 發表於 2015-1-13 21:09

有冇電光幻影 Human我生
最想揾呢兩隻
我們的總和

我有一隻碟一路好想搵新碟
Twins Magic
有《零4好玩》、《飲歌》、《士多啤梨蘋果橙》及《雙失情人節》果隻
唔知有無人見過呢
舊碟因為我自己都有隻 不過細個聽到勁花 而家有d歌窒下窒下

很多舊碟想買番!

見到hmv jb隻Believe 21蚊

唔知有無人講過依間?

沙田昌運中心吉野家轉入就到

但依間就執得好整齊,無得尋寶,但你可以問員工
好耐之前 ...
harryharry 發表於 2015-1-17 00:12

呢間出咗名黑店

回復 119# harryharry

近地铁吗?几点开的?

一直都好想買返
千嬅新唱 金牌金曲
但係一直都好難搵
周圍都斷貨
Top 3
1.3AM - AGA
2.天敵  - 衛蘭
3.他狠過你(Live Version) - 容祖兒
3.
</strong>

信和底層
$30 Tenacious 吉盒一個

fifi style <33
Happy and Blessed.

fifi tonight style 大碟推出不足半年 已失禁式減價$30@荃灣勁歌
同場大把19蚊 jaychow驚歎號

BTW掃咗全場最後一隻ginetic <3

fifi tonight style 大碟推出不足半年 已失禁式減價$30@荃灣勁歌
同場大把19蚊 jaychow驚歎號

BTW ...
ed8671ed 發表於 12-2-2015 15:47

ginetic幾錢買?

ginetic幾錢買?
XYZZY 發表於 2015-2-12 15:56

$59

見到醜醜隻EVO $10
仲有肥肥隻VOICE OF LOVE又係$10

見到醜醜隻EVO $10
仲有肥肥隻VOICE OF LOVE又係$10
dongbb2332 發表於 2015-2-28 22:58

依兩隻今日用左$20買左
果間舖仲有關家姐隻PAUSE $20

依兩隻今日用左$20買左
果間舖仲有關家姐隻PAUSE $20
harryharry 發表於 2015-3-1 00:26

求地址

荃灣勁歌

洪卓立 - all around us $39
twins - 3650 綠色封面 $39/一時無兩演唱會卡拉ok版 $19
關家姐 - 龐貝果隻碟 $19
胡囧囧 - evolve $19
盧廣仲 - 有吉他的流行曲 $49

荃灣勁歌

twins - 3650 綠色封面 $39/一時無兩演唱會卡拉ok版 $19
關家姐 -  ...
dongbb2332 發表於 2015-3-11 14:03

除左立立 其他賣左成年都賣唔出
Happy and Blessed.

除左立立 其他賣左成年都賣唔出
jose 發表於 2015-3-11 20:35

Me手痕買左囧囧果隻*0*

荃灣勁歌

關家姐 -  ...
dongbb2332 發表於 2015-3-11 14:03

關家姐 - 龐貝果隻碟 $19<呢隻四圍都係9蚊定8蚊

TKO CD Warehouse
傭E 23/春夏2011精裝版 $49
HotCha 精選第二版(不愛也是一種愛果隻)/三個人在途上 $49
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

TKO CD Warehouse
傭E 23/春夏2011精裝版 $49
HotCha 精選第二版(不愛也是一種愛果隻)/三個人在途上 $49 ...
fifty1205 發表於 2015-3-12 19:49

CD Warehouse好難搵平碟

Me手痕買左囧囧果隻*0*
dongbb2332 發表於 2015-3-11 20:43

浪漫世紀 單身旅行 幸而
其實呢幾首都好聽

浪漫世紀 單身旅行 幸而
其實呢幾首都好聽
mamakin 發表於 2015-3-12 20:01

我都覺
如果有平我都可能會買

荃灣勁歌

關家姐 -  ...

3650 係CD 個個? 搵日去買先LOL

點解我去親你地講果D唱片鋪都搵唔到特價碟
好想買阿霏D特價

好想買阿霏D特價碟 ...
Kyle_ 發表於 2015-3-23 10:53

我見到 wo tw 勁歌 hot cha 勁多特價貨

好想買阿霏D特價碟 ...
Kyle_ 發表於 2015-3-23 10:53

我都想買佢D碟
正價就真係唔係太想買