返回列表 發帖
回復  阿mark

我頭先喺APM 分店都見到, 好抵買。 仲有林一峰,孫耀威精選,Twins 演唱會dvd ,蕭敬 ...
Alantse722 發表於 2016-7-15 22:27

仲有Ella Being $10,Mr國語專輯
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

有無人知邊度有特價艶羨(kary)買?
newguy 發表於 2016-7-17 15:32

不得了!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

回復 357# matthew1990

我都想問呢隻

現正搜尋丁arie soliloquy(二版 及psyche voice
47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你

OT一下,中環HMV系咪無佐啦,見官網無佐個地址

有無人知邊度有特價艶羨(kary)買?
newguy 發表於 2016-7-17 15:32
繼yimsin後仲有som眼鏡版
仲有陳柏宇王菀之
hinz 發表於 2015-6-1 18:48

一年前 HK records跳完樓啦

OT一下,中環HMV系咪無佐啦,見官網無佐個地址
阿mark 發表於 2016-7-20 21:54

無左好耐 之前好似講7月定9月重開
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

大埔墟廣福道間cd鋪
好多好舊的精選碟,絕板碟
剛買左東東隻best hit in Danieland
$128, 2cd and dvd

大埔墟廣福道間cd鋪
$128, 2cd and dvd ...
gordon0807 發表於 2016-7-22 20:01

係賣d咩類型ge碟架?? 有無cantopop?

係賣d咩類型ge碟架?? 有無cantopop?
星夢情真 發表於 2016-7-23 18:55

咩都有
1手有,2手有,DVD都有

好多絕板碟

咩都有
1手有,2手有,DVD都有

好多絕板碟
gordon0807 發表於 2016-7-24 00:50

有冇地址 大約邊個位?

各位霏粉留意,尋日係pacific place 間hk records見到Across仍然有大量存貨

鐘意 留不低 逆轉 嘅朋友要注意喇,隻碟好似有crazy sale

但碟價仍然企硬80蚊

美霏果然係有價有市

各位霏粉留意,尋日係pacific place 間hk records見到Across仍然有大量存貨

鐘意 留不低 逆轉 嘅朋友要注 ...
kayzzz 發表於 2016-9-10 15:34

crazy sale又80蚊...
隻碟本身賣200??? 果然係天后級
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

crazy sale又80蚊...
隻碟本身賣200??? 果然係天后級
John 發表於 2016-9-10 17:44

無計啦,美霏身價不霏,同埋hk revords本身賣啲碟個價係高啲

鐘意 留不低 逆轉 嘅朋友要注 ...
kayzzz 發表於 2016-9-10 15:34

CD warehouse $20

newguy 發表於 2016-9-10 22:12

邊間分店仲有貨?
可唔可以係cd warehouse買完美霏隻碟再賣俾hk records??

newguy 發表於 2016-9-10 22:12
你打漏咗0.

大埔墟廣福道間cd鋪
gordon0807 發表於 2016-7-22 20:01

可唔可以講下有邊d 歌手?
人大了珍惜今次不可有下次

02 著地 - 鄧麗欣

hinz 發表於 2016-9-11 15:14

美祖都跳樓

Me re do跳樓價有幾出奇?

隻碟銷量擺明唔好,次次去cd舖都見到好多隻喺架度

連hmv都賣咁平清貨就知啦

等睇j pop大減價先

one ok rock 35xxxv普通版359
deluxe 119cdwarehouse
week13

from 反羅志祥粉絲團

早排搵friend食飯,行咗陣CD貨倉,霏霏啲碟又減價
State of mind $49
Across $59
Lady K live $100 3隻(我心諗買3隻做乜勁

早排搵friend食飯,行咗陣CD貨倉,霏霏啲碟又減價:
State of mind $49
Across $59
Lady K live  ...
kayzzz 發表於 2016-10-17 21:28
一隻收藏一隻自己聽一隻送畀人

一隻收藏一隻自己聽一隻送畀人
nicholashin 發表於 2016-10-18 01:14

如果我買嘅話,我會買黎一隻比美霏簽名,一隻送比實力wuby, 另一隻送比wuby愛ssss

可惜短期內都唔會再去嗰區

原來某會員係度既16個po 有15個都係狙擊霏霏
霏霏就係因為費時俾人串先收山唔出碟

大家有冇台灣歌手專輯既跳樓價提供

邊間hmv有$10羅志祥,想去睇下有無其他正o野~

回復 382# 阿橋

我之前喺CWB HMV見到

我想搵江若琳同名國語EP,邊到有得買?想買返

大埔墟廣福道間cd鋪

請問有無呢間舖頭地址
今日路過搵唔倒⋯ thanks
梁詠琪 《時間遇上我們- 澳門站(23/3)台北小巨蛋(13/4》 獨一無二·專屬台灣的全國語rundown

唔知有無人見過關家姐2007年Lost&Found,想買黑色封面果隻,只求全新

唔知有無人見過關家姐2007年Lost&Found,想買黑色封面果隻,只求全新
阿mark 發表於 2016-11-19 17:50

上年喺勁歌入手<$39
而家可能無喇
梁詠琪 《時間遇上我們- 澳門站(23/3)台北小巨蛋(13/4》 獨一無二·專屬台灣的全國語rundown

回復 387# l00540

宜家邊度仲有勁歌

回復  l00540

宜家邊度仲有勁歌
阿mark 發表於 2016-11-19 18:11

今年4月去天水圍
仲有碩果僅存嗰間勁歌
但減價cd比以前少⋯

希望撐得住

大家仲有無咩大平賣可以分享下啊
想搵軒仔,Kay,Janice
CD/DVD都可以啊

大家仲有無咩大平賣可以分享下啊
想搵軒仔,Kay,Janice
CD/DVD都可以啊
life1643 發表於 2016-12-3 19:00

呢三個有乜可能有跳樓==
02 著地 - 鄧麗欣

hinz 發表於 2016-12-3 19:03

張軒d碟都見過減價,但絕對唔是跳樓價

咁有無啲平民CD鋪介紹下

請問大家仲有無見到梁詠琪只怕寂寞的貓,多謝。

後面兩個應該係炒樓價
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

市面上仲有冇404 not found嘅普通版

請問大家仲有無見到梁詠琪只怕寂寞的貓,多謝。
timgoi 發表於 2017-1-17 01:21

早已絕版了,相信有都唔便

早已絕版了,相信有都唔便
阿mark 發表於 2017-1-18 18:17

淘寶有見到,人民幣850, yisin.

回復 398# timgoi

好在當年一上市就買了  反而佢2009隻國語好似仲有好多特價

回復  timgoi

好在當年一上市就買了  反而佢2009隻國語好似仲有好多特價 ...
阿mark 發表於 2017-1-19 07:57

Gigi 全部碟都特價,除左怕寂寞的貓同埋女色精選斷市,炒得好離譜,簡直天價。

Gigi 全部碟都特價,除左怕寂寞的貓同埋女色精選斷市,炒得好離譜,簡直天價。 ...
timgoi 發表於 2017-1-19 10:27

GIGI好多碟都賣斷市

唔知眾美會員有無(/見過):
- 短髮(利樂包)
- 新鮮 (木盒車厘子版)

可pm我!感激!

去CD鋪見識到豔羡價雖然只係69
Across 59
week13

GIGI好多碟都賣斷市

唔知眾美會員有無(/見過):
- 短髮(利樂包)
- 新鮮 (木盒車厘子版)
...
l00540 發表於 2017-1-21 01:29

Look同成長的短髮雖然多貨
但其實好難保存
我兩隻碟個盒都爛左

反而怕寂寞的貓好易keep

[quote]Look同成長的短髮雖然多貨
但其實好難保存
我兩隻碟個盒都爛左

反而怕寂寞的貓好易keep ...
John 發表於 2017-2-1 21:40 [/quote
Look 都還好
成長的短髮唔知想點
我想要女色精選

[quote]Look同成長的短髮雖然多貨
但其實好難保存
我兩隻碟個盒都爛左

反而怕寂寞的貓好易keep ...
John  ...
艾石仔 發表於 2017-2-1 21:48

我有女色呀
當年成日拎住本歌詞書係屋企跟住唱

三年過去,你成長了,我也成長了。
上車、下車、再上車。兩個人不幸運,痛也是合情合理。
給自己和給大家的情歌都唱過了,你們近況如何呢?
出道已超過十年,當日在台下奉上心奉上花的你們,相信今天很多已經成為丈夫、妻子、爸爸、媽媽。
請放心,一天我還在娛樂大家,我也會笑容漂亮。
不怕別人嫌棄,自己不要嫌棄自己。
某年仲夏,我說過這樣的話。
還有甚麼是女人本色?
小心密雲漸近,將生命美麗昇華。女人,本來就識。

呢段野係咪芝芝自己寫