返回列表 發帖
KF HIT MUSIC NEW PRODUCT
- crystal cheung single $5
- keeva mak 2nd cd $29

睇黎就快有kary n aga{:1_ ...
jose 發表於 2014-6-15 18:43

KF即係葵芳?

KF即係葵芳?
tungbilly 發表於 2014-6-16 21:24

yes ar
仲有好多eg 3mm remix, 草蜢
Happy and Blessed.

yes ar
jose 發表於 2014-6-16 21:36

唔係執左喇咩? 搬左去邊呀?

yes ar
jose 發表於 2014-6-16 21:36

具體位置?

唔係執左喇咩? 搬左去邊呀?
tungbilly 發表於 2014-6-16 21:51

葵涌廣場2樓 行到有個牌閃下閃下就見個間鋪

具體位置?
阿mark 發表於 2014-6-16 21:58

電視劇個架

jose 發表於 2014-6-16 22:03

Thanks! 下次去開睇下先

hmv sale now
pakho kenhung chokfung madonna...
笑3 發表於 2014-6-16 19:19

啲MJ, Madonna, Kylie Mingoue, James Blunt etc. 舊碟賣$20-40, 抵到喊
同埋見到隻美霏禮物演唱會DVD賣$99

啲MJ, Madonna, Kylie Mingoue, James Blunt etc. 舊碟賣$20-40, 抵到喊
同埋見到隻美霏禮物演唱會DVD賣$ ...
阻住 發表於 2014-6-16 22:17

份大禮物終於減價!!!!
Must buy item!!!!!!
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

hmv sale now
pakho kenhung chokfung madonna...
笑3 發表於 2014-6-16 19:19

邊間HMV?大文豪咩碟
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

份大禮物終於減價!!!!
Must buy item!!!!!!
dongbb2332 發表於 2014-6-16 22:30

Lady K live DVD都係
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

有唔吴日言 two little?

Lady K live DVD都係
fifty1205 發表於 2014-6-17 12:12

認真 建議你聽下lady k live
唱得超好
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

邊間HMV?大文豪咩碟
fifty1205 發表於 2014-6-16 22:48

間間D碟唔同
get well soon $40
我本人first version $20 lol

間間D碟唔同
get well soon $40
我本人first version $20 lol
笑3 發表於 2014-6-17 13:44

where? 想要我本人。。

jose 發表於 2014-6-17 13:45

my frd bought from cwb hmv

jose 發表於 2014-6-17 13:45

嗚 去開幫我買埋thanks

my frd bought from cwb hmv
笑3 發表於 17/6/2014 01:47 PM

其實邊間分店最大間
陳柏宇   LOST AND FOUND
陳柏宇   THE NEXT MOMENT
陳柏宇   ESCAPE

其實邊間分店最大間
啤啤仔 發表於 2014-6-17 21:27

今時今日間間都差唔多大,
cwb同中環果間叫做大小小囉,
遲d就應該係element裝修緊果間最大

其实衣家边度仲有d小型唱片店啊,d连锁店每间的货都差吾多

今時今日間間都差唔多大,
cwb同中環果間叫做大小小囉,
遲d就應該係element裝修緊果間最大 ...
笑3 發表於 2014-6-19 14:00

中環個間執左?岩岩上hmv 個web諗住睇下個opening hour 點知無左中環個間
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

中環 HMV 裝修緊...好似 7 月尾定唔知8月頭先開番

HMV 最細應該係 黃埔花園 (212)
圓方都OK大 (203E)
I-SQUARE 都唔細嫁 (26) 呢間冇咩特價
老銅算幾大嫁啦 (106)
德福花園都好細 (5D) 呢間都冇咩特價好睇
中環裝修 (12M) 乜叫 HMV CAFE?
HMV 膠袋上仲有間跑馬地 (1), 有冇版友去過?

回 #70
1. 牛頭角道裕民薈 (14B) (有D碟舊到舖塵)
2. 灣仔集成中心麥當當上一層 (23)
3. (二手) 廣福道 (75X)
4. 上環永樂街 (好似係) (呢間冇咩貨好睇嫁炸) (113)
5. MK 有好多 (歡迎發掘)
6. 大有商場 (111)

PS:今日係德福見到隻 3650 演唱會 DVD $79 定唔記得 $69......

jose 發表於 2014-6-16 22:03

即係大家樂對面果間二手碟?

中環 HMV 裝修緊...好似 7 月尾定唔知8月頭先開番

HMV 最細應該係 黃埔花園 (212)
圓方都OK大 (203E)
I-SQ ...
FY5856 發表於 2014-6-19 23:41

d二手店噶地址能不能具體一d

回復 74# 阿mark

二手店有好多間,我盡量將我記得既寫低啦
    1-5. 信和 10/F 13/F 12/F 7/F 3/F
    6-12. 信和地庫 落電梯左轉第一間 / 左轉面前個間 / 右轉兩次第一間 / 右轉兩次第二間 / 向上電梯口 (古今 / 但就快摺) / 向上電梯口行前少少 / 死角位 (音樂堡壘)
    13. 山東街星際銀河定唔知銀河星際上兩 (定三) 層 (不過好耐冇去唔知摺左未)
    14. 觀塘廣場頂樓
    15. 觀塘瑞各街行上山有間藍色招牌既
    16. 大埔廣福道北行有間藍色招牌既
    17-20. 灣仔 188 2/F (ABCD) / 3/F (ABCD) / 3/F (ABCD 行前少少) / 3/F 後樓梯死角位
    21. 葵涌廣場大刻薄對面
    22. 荔枝角道北行近三和模型 (或者西九龍中心附近 / 好似係北河街街市行出荔枝角道北行既小巷就見到有)
    23. 元洲街近寶血醫院斜對面士多隔離 / 賣雞蛋仔或者格仔餅隔離
    24. 銅鑼灣中心 (糖街, 近住 Neway CEO 斜對面 / 海皇粥店隔離上樓梯)
    25. 銅鑼灣邊寧頓街, 藥房隔離 (不過已經有一至兩年冇開, 唔知仲會唔會開)
    26. Y 拍

推介: 1 / 6 / 8 / 9 / 10 / 11 / 17 / 18 / 24
街檔: 22 / 23 / 25

PS: 如果覺得以上資料有用既, 可唔可以去呢到睇睇我另一個 POST!? 十分多謝您既幫忙 ^.^
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=6532&extra=page%3D1

黃埔間hmv大量廣東碟20-30

phil lam
lost and found
2 be free
你安安靜靜地離開
rising
W
桐花
無臉人
llv演唱會dvd
足金金猴
心甜

仲有好多台灣歌手同已經消失左既歌手
02 著地 - 鄧麗欣

旺角廣視

Jason Tales Live DVD 98
雨僑走光碟 58
小豬獅子吼 唔知第幾版 38

同埋見到隻美霏禮物演唱會DVD賣$ ...
阻住 發表於 2014-6-16 22:17

美霏份禮物今日見到79喎 跟住係個演唱會個架見到179
同場仲有kkk amazing world 同側田
02 著地 - 鄧麗欣

有冇楊千嬅 - 千嬅新唱 金牌金曲有特價
之前見到抄到239

之前見到抄到239
KYC0347 發表於 2014-7-6 17:24

肯定有。 不過好耐之前見過一次
好似係cd warehouse定節拍。

回復 73# ray

大家樂o係1/F(註:最底o個陣係G/F)
賣新碟o個間o係2/F,具體位置係見到一大片閃閃燈牌
我都買左隻$5 既張紋嘉Single,不過麥家瑜已經見唔到有得賣
其他仲有糖妹Single,Eason 3mm,陳綺貞告訴我mv vcd.....

回復  ray

大家樂o係1/F(註:最底o個陣係G/F)
賣新碟o個間o係2/F,具體位置係見到一大片閃閃燈牌
我都買左 ...
阿橋 發表於 2014-7-10 22:20

勁歌一時時推~有時d特價cd賣賣下唔見左隔幾個月又出現返~

笑死 之前見到莊冬昕隻碟賣5蚊以為已經好平
今日見到2蚊

之前見到抄到239
KYC0347 發表於 2014-7-6 17:24

見到唔少地方都有 好似58around
02 著地 - 鄧麗欣

今日咁岩去hk record
撞正攪function
去個fan page like 一like就送任揀150碟一隻
本身諗住買美之cd
最後都係襯依個機會入番隻21
過左咁多年終於捨得買

今日咁岩去hk record
撞正攪function
去個fan page like 一like就送任揀150碟一隻
本身諗住買美之cd
最後 ...
屮SiU霖屮 發表於 2014-9-13 15:54

送 一隻碟 :-0!? 原來係同某銀行合作 之前睇唔睇TIM :$

送 一隻碟 :-0!? 原來係同某銀行合作 之前睇唔睇TIM :$
俊仔 發表於 2014-9-14 17:03

150樓下既碟咯
我都係咁岩行過先見到
本身都唔信咁大隻蛤乸隨街跳
但見其他人都得 先信咋

150樓下既碟咯
我都係咁岩行過先見到
但見其他人都得 先信咋{:1_ ...
屮SiU霖屮 發表於 2014-9-14 17:54

仲有聽佢地UP下野就會有100蚊優惠卷

150樓下既碟咯
我都係咁岩行過先見到
但見其他人都得 先信咋{:1_ ...
屮SiU霖屮 發表於 2014-9-14 17:54

岩岩上FB 見到PROMO 同尋日FUNCTION D 相  原來只限頭100個人 但好似無咩人知呢件事LOL

岩岩上FB 見到PROMO 同尋日FUNCTION D 相  原來只限頭100個人 但好似無咩人知呢件事LOL ...
俊仔 發表於 2014-9-14 19:57

我諗去到4點應該都唔夠60人參加

仲有聽佢地UP下野就會有100蚊優惠卷
艾石仔 發表於 2014-9-14 18:04

我知呢件事既時候
個function已經就快完 :0)
DM多仔多到覆唔哂

我知呢件事既時候
個function已經就快完 :0)
mosesming 發表於 2014-9-14 20:50

你幾點去LOL
咁我真係好好彩

你幾點去LOL
咁我真係好好彩
艾石仔 發表於 2014-9-14 21:12

係屋企
知既時侯係3:00左右
但其實我果日冇節目
係可以出街hea下 :o)
DM多仔多到覆唔哂

http://www.hongkongrecords.com.hk/promotion/special_offer/484/

有周爸爸 live a life
記憶中tst個間仲有ekee 三隻碟
02 著地 - 鄧麗欣

融姨隻23勁歌家下都係$19蚊咋。

簽名被屏蔽

有冇人知胡琳08年果隻《Still…A Wonderful World》邊度仲有賣
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

最新報價 登登登登
吳雨霏2014年年度專輯 Across
已經係荃灣勁歌九折出售
未買既朋友仔記得把握機會 實現呢個你夢寐以求既假想結局啦^^

最新報價 登登登登
已經係荃灣勁歌九折出售
未買既朋友仔記得把握機會 實現呢 ...
jose 發表於 2014-12-7 14:01

幫我買隻 THANKS^^

幫我買隻 THANKS^^
dongbb2332 發表於 2014-12-7 14:03

According to sb's ig, 忍下手等多半年既話應該$59/$49/$39甚至$29都可以買到隻碟,但依個女人比到我既野已經唔可以用錢黎衡量。。。

最新報價 登登登登
已經係荃灣勁歌九折出售
未買既朋友仔記得把握機會 實現呢 ...
jose 發表於 2014-12-7 14:01

睇黎我要叫住係荃灣既同學仔幫我買隻啦