返回列表 發帖
羅志祥碟大量個位數字 銅鑼灣商務地下嗰間

我有女色呀
當年成日拎住本歌詞書係屋企跟住唱

三年過去,你成長了,我也成長了。
上車、下車 ...
John 發表於 2017-2-1 21:50

又出道十年

女色我都有,反而怕寂寞的貓無,有無巴打割愛啊

尋日經過大眾,見到有啲新減價碟,主要係EEG的。
陳凱彤 Out of the Blue - $44
林峰 Trap - 唔知40幾定60幾

PS.有冇人知道邊度有減價的Kary Across?

有冇人知道邊度有減價的Kary Across?
Serendipity 發表於 2017-2-4 19:53

美霏啲碟有價有市
之前行某唱片舖仲有一隻across/艷羨/in control咁大把
across無留意幾錢,但艷羨$69,都唔算太平
lady k live $100/3

美霏啲碟有價有市
之前行某唱片舖仲有一隻across/艷羨/in control咁大把
across無留意幾錢,但艷 ...
kayzzz 發表於 2017-2-4 19:58

某唱片舖喺邊呀?
哈哈,我State of Mind都係買咗$68不過豔羨我買咗$138架,但有得同Kary合照都抵返。

永樂收檔
有冇人知有咩平野執?
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

某唱片舖喺邊呀?
哈哈,我State of Mind都係買咗$68不過豔羨我買咗$138架,但有得同Kary合照都抵返。 ...
Serendipity 發表於 2017-2-4 21:16

Cd貨倉

永樂收檔
有冇人知有咩平野執?
dongbb2332 發表於 2017-2-10 19:29

係邊?

幫人問, 知唔知邊度有陳偉霆賣, 二手全新都收
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

幫人問, 知唔知邊度有陳偉霆賣, 二手全新都收
風見志郎 發表於 2017-2-22 15:53

有隻碟yahoo bid炒到HKD19xx

想問有冇人知邊度有得買黎曉陽隻上上下下左右左右BA Start呀?

我有女色呀
當年成日拎住本歌詞書係屋企跟住唱

三年過去,你成長了,我也成長了。
上車、下車 ...
John 發表於 2017-2-1 21:50

我估係少琪寫嘅
梁詠琪 《時間遇上我們- 澳門站(23/3)台北小巨蛋(13/4》 獨一無二·專屬台灣的全國語rundown

hehehaha 發表於 2017-2-24 22:30

2012隻女皇,炒到癡線

Look同成長的短髮雖然多貨
但其實好難保存
我兩隻碟個盒都爛左

反而怕寂寞的貓好易keep ...
John 發表於 2017-2-1 21:40

你買的是精裝版嗎?
給GIGI簽名後,《成》已被我重新封存

GIGI的唱片有價有市(除了禮物⋯)
《Beside Me》更是有錢也買不到啊
梁詠琪 《時間遇上我們- 澳門站(23/3)台北小巨蛋(13/4》 獨一無二·專屬台灣的全國語rundown

2012隻女皇,炒到癡線
阿mark 發表於 2017-2-25 15:22

當年$8買應該賺到笑

當年$8買應該賺到笑
hehehaha 發表於 2017-2-25 15:30

當年無留意呢隻,不過隻戰士同taxi好多18-38
真係垃圾變黃金

你買的是精裝版嗎?
給GIGI簽名後,《成》已被我重新封存

GIGI的唱片有價有市(除了禮物⋯)
...
l00540 發表於 2017-2-25 15:25

我兩隻都係平裝版,幾鍾意平裝版個包裝,兩隻碟係一樣,感覺好整齊
兩隻碟個爛法係一樣,主要都係中間裝碟個位爛左 變左托唔實隻碟

今時唔同往日
以前Gigi既碟都頗多特價
我Funny Face同娛樂大家都係38/49蚊入手
奪麵後最好賣果隻應該都係我想我唱
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

我兩隻都係平裝版,幾鍾意平裝版個包裝,兩隻碟係一樣,感覺好整齊
兩隻碟個爛法係一樣,主要都係中間裝 ...
John 發表於 2017-2-25 18:42

勁歌有一排出左一批華納CD
統統售$39
Sammi: Shocking Pink(2nd version), Becoming Samm(2nd version), Wonder Woman (2nd version), 903 live vcd, Shocking Color vcd
Gigi: Funny Face, 娛樂大家, 禮物, 四月花火vcd
燕姿: The moment
城城:新城live cd

仲有華納天碟、子華唱片⋯(但呢兩只無買)

Gigi: Funny Face, 娛樂大家
l00540 發表於 2017-2-25 19:46

仲有無

想問有冇人知邊度有得買黎曉陽隻上上下下左右左右BA Start呀?
tungbilly 發表於 2017-2-25 14:55

前排係信和地庫間mini shop買左, 唔知仲有冇貨

仲有無
hehehaha 發表於 2017-2-25 19:53

我有Funny Face

翻版
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

勁歌有一排出左一批華納CD
統統售$39
Sammi: Shocking Pink(2nd version), Becoming Samm(2nd version) ...
l00540 發表於 2017-2-25 19:46

有一排? 係幾多年前?

前排係信和地庫間mini shop買左, 唔知仲有冇貨
chkalu 發表於 2017-2-27 10:10

問左skymusic話要訂
Anyway thanks!!

巨band x 校長 滾軸力量 59
47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你

我去親大眾都無平碟!!
典解
Happy and Blessed.

我去親大眾都無平碟!!
典解
jose 發表於 2017-3-7 02:49

已經無左平碟賣好耐。。

hehehaha 發表於 2017-2-24 22:30

pop it up yahoo拍賣已經出現6000直購

阿mark 發表於 2017-3-23 00:33

陳威廉?
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

阿mark 發表於 2017-3-23 00:33

英皇員工拎返啲倉底出黎炒一定賺到笑

陳威廉?
HOTMAN 發表於 2017-3-23 00:34

Yes

hehehaha 發表於 2017-3-23 00:37

可能無了掛當年都唔知有無印1000隻

可能無了掛當年都唔知有無印1000隻
阿mark 發表於 2017-3-23 12:19

印1000都未必賣過1000

雖然我覺得無咩野可以搵到

想買吳雨霏D碟

想買吳雨霏D碟
RVHOCPC 發表於 2017-3-26 17:58

首選:艶羡
其次:我本人
二手:Love & Hate

首選:艶羡
其次:我本人
二手:Love & Hate
hehehaha 發表於 2017-3-26 18:10

得艷羨有買

得艷羨有買
RVHOCPC 發表於 2017-3-26 18:25

買我本人啦

買我本人啦
hehehaha 發表於 2017-3-26 18:33

$40左右可以考慮

想問問深水埗仲有無cd鋪?

其實仲有無可能買得翻Loaded?

其實仲有無可能買得翻Loaded?
nicholashin 發表於 2017-3-29 01:25

Sure

Sure
hehehaha 發表於 2017-3-29 01:29

其實我無認真揾

邊度有
nicholashin 發表於 2017-3-29 01:30

淘寶全新港版連shipping 30蚊有找

淘寶全新港版連shipping 30蚊有找
hehehaha 發表於 2017-3-29 01:31
愛匡

愛匡
nicholashin 發表於 2017-3-29 01:33

快啲趁底吸納
將來一定賺到笑

快啲趁底吸納
將來一定賺到笑
hehehaha 發表於 2017-3-29 01:37
我就唔會賣咗我家匡匡嘅

Sure
hehehaha 發表於 2017-3-29 01:29

唔知商家去邊度入貨,賣9蚊仲有賺?

hehehaha 發表於 2017-3-23 00:37

我突然醒起我都有william嘅簽名
果陣搵周柏豪簽名佢又咁arm係隔離
順便俾佢簽埋

我突然醒起我都有william嘅簽名  
果陣搵周柏豪簽名佢又咁arm係隔離
順便俾佢簽埋 ...
electric 發表於 2017-4-4 09:19

的士佬嘅舊碟真係炒到美祖都行一邊