返回列表 發帖
呢隻更加周圍都有平
hinz 發表於 2015-3-23 21:49

真嫁??如果有20蚊一隻我一定買<3333

真嫁??如果有20蚊一隻我一定買
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-24 19:01

如果有既話比我知

如果有既話比我知
mamakin 發表於 2015-3-24 20:36

但我都唔係成日去搵碟買
通常都係去HKRECORD同HMV咋

N咁耐之前好似3X蚊買過隻二手IN CONTROL
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

dongbb2332 發表於 2015-3-24 21:04

188同信和樓下都有
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

dongbb2332 發表於 2015-3-24 21:04

再平小小我就會去朝聖

188同信和樓下都有
hinz 發表於 2015-3-24 21:05

一or二手?如果一手又平既話應該又買多隻<3
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

再平小小我就會去朝聖
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-24 21:06

me 有時會同fd去睇下

一or二手?如果一手又平既話應該又買多隻
dongbb2332 發表於 2015-3-24 21:07

佢d碟二手間間都有架啦 係across未見過姐
02 著地 - 鄧麗欣

佢d碟二手間間都有架啦 係across未見過姐
hinz 發表於 2015-3-24 21:08

我未見過keep breathing

dongbb2332 發表於 2015-3-24 21:09

188 兩間都有 48
02 著地 - 鄧麗欣

唔該,我想問你地仲有冇見度衛蘭隻imagine賣,搵左好多間都冇

唔該,我想問你地仲有冇見度衛蘭隻imagine賣,搵左好多間都冇
lmml4 發表於 2015-3-26 12:32

無啦
話說早幾個星期呢度有個賤人話好似唔多見imagine仲有得賣
跟住我搵哂全香港差唔多 都搵唔到了
02 著地 - 鄧麗欣

dongbb2332 發表於 2015-3-24 21:09

across真係唔見有, KB就成日見,48蚊到
18CUTssssssssssss都係._.

再平小小我就會去朝聖
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-24 21:06

阿霏隻四台大碟係你心目中3x蚊都唔值, 唔捨得買

大眾
黃大仙
My January 2nd edition 64

始創
冷笑話 39
Atmosphere 42
Memento cd 60
歲月如歌 20
仲有黃耀明林峰 Llv
02 著地 - 鄧麗欣

me 都想買返霏霏 d 碟 , 我有個 fd 大愛霏霏 想買返隻送比佢

無啦
話說早幾個星期呢度有個賤人話好似唔多見imagine仲有得賣
跟住我搵哂全香港差唔多 都搵唔到了 ...
hinz 發表於 2015-3-26 12:40

上面拍賣都要四百幾,真係痴鬼線

阿霏隻四台大碟係你心目中3x蚊都唔值, 唔捨得買
Kyle_ 發表於 2015-3-26 15:54

買左隻豔羨
近排冇錢再買碟啦<3

諗緊聽日下午個空閒時間去掃美霏D平碟

tm 大眾
黃浩琳
Tales
Crazy hour
都係50% off
02 著地 - 鄧麗欣

CD鋪

荃灣專買碟嘅店都執曬笠

係青衣長發間大眾(本店限定)見琴JOEY水晶球3DVD BOXSET 144HKD:-0! !
仲平過非水晶球版==

各位 荃灣勁歌宜家個地址喺邊呀?
thx

係青衣長發間大眾(本店限定)見琴JOEY水晶球3DVD BOXSET 144HKD:-0! !
仲平過非水晶球版== ...
俊仔 發表於 2015-4-11 23:56

見到呢個post去買左,$131.4,普通版要二百幾。真係二手都冇咁平。睇完百五放出去唔知有冇人收?
各位 荃灣勁歌宜家個地址喺邊呀?
thx
師傅仔 發表於 2015-4-14 11:55

城市中心地下??不過商場翻新唔知執左未。

btw, 葵芳間勁歌開返冇耐又執過。

樂富大眾都有 企緊響隻碟面前掙扎緊

見到呢個post去買左,$131.4,普通版要二百幾。真係二手都冇咁平。睇完百五放出去唔知有冇人收?

城市中 ...
kenny1102 發表於 2015-4-14 14:01

未執,不過見佢都少左好多貨.
點解無人講糖兄妹隻single架,2蚊咋

未執,不過見佢都少左好多貨.
點解無人講糖兄妹隻single架,2蚊咋
tungbilly 發表於 2015-4-14 18:00

我去個陣已好遲/_\ 得番 極少平貨 糖兄妹隻single我都見到 =_,= 仲有HOTCHA唔知邊隻碟都好平
最後只買左一隻18蚊的TWINS 一時無兩CONCERT DVD 同埋一隻9蚊的greyson chance的EP
本身想去買40數的綠COVER 3650 /_\

樂富大眾都有 企緊響隻碟面前掙扎緊
RVHOCPC 發表於 2015-4-14 14:41

我都曾經諗過好唔好買 … 但畢竟唔算係祖粉而且個水晶球又唔係真係太靚就放棄左- -

城市中 ...
kenny1102 發表於 2015-4-14 14:01

今日去左荃灣勁歌 最後 8 日 lu 好多新碟開始減價

chanchan0909 發表於 2015-4-18 18:54

o really?睇下聽日有冇時間去一去睇先

o really?睇下聽日有冇時間去一去睇先
Kyle_ 發表於 2015-4-18 22:42

係呀 見到霏霏隻新碟已經減左十幾蚊

有位唔識嘅歌手隻碟賣 $1

chanchan0909 發表於 2015-4-18 18:54

應該執淨天水圍個間 lol
TSW個間成日唔見特價貨

搵日去荃灣望望有冇正嘢執先~

應該執淨天水圍個間 lol
TSW個間成日唔見特價貨

搵日去荃灣望望有冇正嘢執先~ ...
ed8671ed 發表於 2015-4-18 22:52

得閒去下 TSW 嗰間 sin 想買霏霏隻碟

有冇地方仲可以搵到美祖07年隻glow啊。。 同埋kary果張carry on。。。

清貨清得咁快架
糖兄妹2蚊single得返3隻

唔係限量咩不過入面果舊銀 真係俾我都唔要
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

清貨清得咁快架
糖兄妹2蚊single得返3隻
ed8671ed 發表於 2015-4-20 11:36

kary 同 another kitchen 而家賣幾 $$ ??? 聽日會再去

kary 同 another kitchen 而家賣幾 $$ ??? 聽日會再去
chanchan0909 發表於 2015-4-20 13:58

kary 129 -> 110
ak 110 -> 100

ed8671ed 發表於 2015-4-20 14:14

thx 同 Sat 一樣 , 好想買呢 2 隻

ed8671ed 發表於 2015-4-20 14:14

Kary 信和mini shop 108 only
02 著地 - 鄧麗欣

回復 186# teennum1

Glow 信和二手cd舖先有.... 不過炒到170+, 好貴,可能果陣出貨少

回復 193# newguy

唔知點解,佢07年兩張碟,小小同glow勁難穩翻,又未出第二版,唔通07年美祖賣得好差咩

極速行左轉信和
美霏隻碟死都唔肯跌落100樓下 暫時都未有念頭買
Chob 隻碟好似就跌到落兩位數 不過佢跌到落單位數都未必買
Another kitchen.... 搵唔到 可能cd warehouse買算了

回復 195# RVHOCPC

早d買有poster.....遲d買或者買二手就未必有......

回復  RVHOCPC

早d買有poster.....遲d買或者買二手就未必有......
newguy 發表於 2015-4-28 16:32

張poster只會淪為墊檯 好似某美會員用泥做杯墊咁

有無麥浚龍《chapel of dawn》?

張poster只會淪為墊檯 好似某美會員用泥做杯墊咁
RVHOCPC 發表於 2015-4-28 17:35

做杯墊都好啲 不過人地係用黎做杯面墊囉:0)

做杯墊都好啲 不過人地係用黎做杯面墊囉:0)
dongbb2332 發表於 2015-4-29 11:36

唔好意思囉記錯

btw 真係好想100蚊買曬美霏咁多隻碟