返回列表 發帖
有冇人知邊度仲有炎亞綸既紀念日賣?

KF HIT MUSIC NEW PRODUCT
- crystal cheung single $5
- keeva mak 2nd cd $29

睇黎就快有kary n aga{:1_ ...
jose 發表於 2014-6-15 18:43

KF即係葵芳?

yes ar
仲有好多eg 3mm remix, 草蜢
jose 發表於 2014-6-16 21:36

唔係執左喇咩? 搬左去邊呀?

葵涌廣場2樓 行到有個牌閃下閃下就見個間鋪
jose 發表於 2014-6-16 22:03

Thanks! 下次去開睇下先

見到呢個post去買左,$131.4,普通版要二百幾。真係二手都冇咁平。睇完百五放出去唔知有冇人收?

城市中 ...
kenny1102 發表於 2015-4-14 14:01

未執,不過見佢都少左好多貨.
點解無人講糖兄妹隻single架,2蚊咋

尖沙咀個間下個星期搬遷
搬去金鐘喎
姐係執?

今晚去左又多左碟
Kary都無哂了
多左太平山下 30
彭永琛 10 ...
hinz 發表於 2015-10-1 00:37

唔係搬去金鐘,只係叫人去金鐘果間je
我見fb有人話12月reopen
唔知真唔真

其實幾慘系列

信和有幾隻18蚊陳柏宇
仲有28蚊回到未來
-Prince- 發表於 2015-12-5 19:28

陳柏宇係邊隻?

天水圍勁歌有幾箱$10 CD
記得既有Jason Lost & Found / 何韻詩 無臉人 / 環球讚Sing秀精選
Jason The Next Moment $29
羅志祥 獅子吼福袋 $39
蕭敬騰 以愛之名 唔sure$29定$39

我等緊escape特價LoL...
(其實本身諗住出ver 2就會支持,點知...)

題外話,朗豪坊間cd warehouse做到2月尾
4月中先係始創地庫重開

少左個好地方

話說連朗豪坊都執埋變左以後只可以去信和sky music

而家連買 ...
kevinlai1621 發表於 2016-1-22 16:40

應該話連連鎖都縮緊,更何況細舖
以前係屯門買開果間細舖都係上個月突然摺左
sosad

想問有冇人知邊度有得買黎曉陽隻上上下下左右左右BA Start呀?

前排係信和地庫間mini shop買左, 唔知仲有冇貨
chkalu 發表於 2017-2-27 10:10

問左skymusic話要訂
Anyway thanks!!