返回列表 發帖
點解我去親你地講果D唱片鋪都搵唔到特價碟
好想買阿霏D特價碟 ...
Kyle_ 發表於 2015-3-23 10:53

我見到 wo tw 勁歌 hot cha 勁多特價貨

me 都想買返霏霏 d 碟 , 我有個 fd 大愛霏霏 想買返隻送比佢

見到呢個post去買左,$131.4,普通版要二百幾。真係二手都冇咁平。睇完百五放出去唔知有冇人收?

城市中 ...
kenny1102 發表於 2015-4-14 14:01

今日去左荃灣勁歌 最後 8 日 lu 好多新碟開始減價

o really?睇下聽日有冇時間去一去睇先
Kyle_ 發表於 2015-4-18 22:42

係呀 見到霏霏隻新碟已經減左十幾蚊

有位唔識嘅歌手隻碟賣 $1

應該執淨天水圍個間 lol
TSW個間成日唔見特價貨

搵日去荃灣望望有冇正嘢執先~ ...
ed8671ed 發表於 2015-4-18 22:52

得閒去下 TSW 嗰間 sin 想買霏霏隻碟

清貨清得咁快架
糖兄妹2蚊single得返3隻
ed8671ed 發表於 2015-4-20 11:36

kary 同 another kitchen 而家賣幾 $$ ??? 聽日會再去

kary 129 -> 110
ak 110 -> 100
ed8671ed 發表於 2015-4-20 14:14

thx 同 Sat 一樣 , 好想買呢 2 隻

LOST & FOUND
THE NEXT MOMENT
TALES
-Prince- 發表於 2015-12-7 22:29
我今日去左
LOST & FOUND 仲有 5-6 隻 $10
唔見 THE NEXT MOMENT 同 TALES
$10 嗰到仲見到 Alex Fung 嘅樂章 , 勝利嘅 LET'S TALK ABOUT LOVE 等等等等等
品冠有隻唱片起碼有 100 隻 好慘

你講緊邊度
AF $10 其實幾吸引
-Prince- 發表於 2015-12-7 23:22

天水圍勁歌 ,  AF 嗰隻仲要都幾多下
Sorry ar 我又 get 錯野

第一城大眾見到就手軒羊咩咩咩
RVHOCPC 發表於 2016-3-21 19:35
幾 $ 呀