返回列表 發帖
今日咁岩去hk record
撞正攪function
去個fan page like 一like就送任揀150碟一隻
本身諗住買美之cd
最後 ...
屮SiU霖屮 發表於 2014-9-13 15:54

送 一隻碟 :-0!? 原來係同某銀行合作 之前睇唔睇TIM :$

150樓下既碟咯
我都係咁岩行過先見到
本身都唔信咁大隻蛤乸隨街跳
但見其他人都得 先信咋{:1_ ...
屮SiU霖屮 發表於 2014-9-14 17:54

岩岩上FB 見到PROMO 同尋日FUNCTION D 相  原來只限頭100個人 但好似無咩人知呢件事LOL

HMV搞緊New Year Sale
銅鑼灣店見有Gaga - Born this Way, Artpop, Katy Perry - Teenage Dream, Shakira  ...
阻住 發表於 2015-1-6 20:16

-_- 頭三隻都正價買左 反而一直想等GAGA的THE FAME 同FAME MOSTER都無任何減價見過/_\

荃灣勁歌

洪卓立 - all around us $39
twins - 3650 綠色封面 $39/一時無兩演唱會卡拉ok版 $19
關家姐 -  ...
dongbb2332 發表於 2015-3-11 14:03

3650 係CD 個個? 搵日去買先LOL

係青衣長發間大眾(本店限定)見琴JOEY水晶球3DVD BOXSET 144HKD:-0! !
仲平過非水晶球版==

未執,不過見佢都少左好多貨.
點解無人講糖兄妹隻single架,2蚊咋
tungbilly 發表於 2015-4-14 18:00

我去個陣已好遲/_\ 得番 極少平貨 糖兄妹隻single我都見到 =_,= 仲有HOTCHA唔知邊隻碟都好平
最後只買左一隻18蚊的TWINS 一時無兩CONCERT DVD 同埋一隻9蚊的greyson chance的EP
本身想去買40數的綠COVER 3650 /_\

樂富大眾都有 企緊響隻碟面前掙扎緊
RVHOCPC 發表於 2015-4-14 14:41

我都曾經諗過好唔好買 … 但畢竟唔算係祖粉而且個水晶球又唔係真係太靚就放棄左- -