返回列表 發帖
有無人要gem第二集碟

免費 認真
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

你咁做係唔尊重GEMGEM噶!!!!!!
GEMGEM d碟擺上大陸賣多人要到好似餓狗搶屎咁架~~ ...
~蛋撻~ 發表於 2014-4-9 13:12

你做乜轉走左gem!! 你唔愛佢啦
02 著地 - 鄧麗欣

我想知邊到有D外國音樂CD有平~_~
之前行過下信和都唔見有
屮SiU霖屮 發表於 2014-4-24 17:10

大眾d特價碟有時都有
02 著地 - 鄧麗欣

是日買左

九龍塘 HK Records
溫家恆 - Extreme $19
最愛正東MV Vol.1 VCD $5
Super Jet (CD+VCD) $5
趙頌 ...
FY5856 發表於 2014-4-8 23:52

phil lam 而家20囉
另外 widesight tales v1 38
美茶cd warehouse全部39
02 著地 - 鄧麗欣

今時今日間間都差唔多大,
cwb同中環果間叫做大小小囉,
遲d就應該係element裝修緊果間最大 ...
笑3 發表於 2014-6-19 14:00

中環個間執左?岩岩上hmv 個web諗住睇下個opening hour 點知無左中環個間
02 著地 - 鄧麗欣

黃埔間hmv大量廣東碟20-30

phil lam
lost and found
2 be free
你安安靜靜地離開
rising
W
桐花
無臉人
llv演唱會dvd
足金金猴
心甜

仲有好多台灣歌手同已經消失左既歌手
02 著地 - 鄧麗欣

啲MJ, Madonna, Kylie Mingoue, James Blunt etc. 舊碟賣$20-40, 抵到喊
同埋見到隻美霏禮物演唱會DVD賣$ ...
阻住 發表於 2014-6-16 22:17

美霏份禮物今日見到79喎 跟住係個演唱會個架見到179
同場仲有kkk amazing world 同側田
02 著地 - 鄧麗欣

笑死 之前見到莊冬昕隻碟賣5蚊以為已經好平
今日見到2蚊

有冇楊千嬅 - 千嬅新唱 金牌金曲有特價
之前見到抄到239
KYC0347 發表於 2014-7-6 17:24

見到唔少地方都有 好似58around
02 著地 - 鄧麗欣

http://www.hongkongrecords.com.hk/promotion/special_offer/484/

有周爸爸 live a life
記憶中tst個間仲有ekee 三隻碟
02 著地 - 鄧麗欣

blaster 49蚊 唉
02 著地 - 鄧麗欣

尋日係廣視掃左隻c12 38
02 著地 - 鄧麗欣

美祖水晶ball hmv 7折
02 著地 - 鄧麗欣

是咁的小弟今日上網見到有人分享深水埗有個幾隱閉既地方係賣舊/二手碟,
果到有好多好多(真係多到冇朋友) 9 ...
Kyle_ 發表於 2015-1-8 22:53

po地址啦xd
02 著地 - 鄧麗欣

我都想買佢D碟
正價就真係唔係太想買
好想買佢隻IN CONTROL呀
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-23 19:54

呢隻更加周圍都有平
02 著地 - 鄧麗欣

N咁耐之前好似3X蚊買過隻二手IN CONTROL
dongbb2332 發表於 2015-3-24 21:04

188同信和樓下都有
02 著地 - 鄧麗欣

一or二手?如果一手又平既話應該又買多隻
dongbb2332 發表於 2015-3-24 21:07

佢d碟二手間間都有架啦 係across未見過姐
02 著地 - 鄧麗欣

我未見過keep breathing
dongbb2332 發表於 2015-3-24 21:09

188 兩間都有 48
02 著地 - 鄧麗欣

唔該,我想問你地仲有冇見度衛蘭隻imagine賣,搵左好多間都冇
lmml4 發表於 2015-3-26 12:32

無啦
話說早幾個星期呢度有個賤人話好似唔多見imagine仲有得賣
跟住我搵哂全香港差唔多 都搵唔到了
02 著地 - 鄧麗欣

大眾
黃大仙
My January 2nd edition 64

始創
冷笑話 39
Atmosphere 42
Memento cd 60
歲月如歌 20
仲有黃耀明林峰 Llv
02 著地 - 鄧麗欣

tm 大眾
黃浩琳
Tales
Crazy hour
都係50% off
02 著地 - 鄧麗欣

kary 129 -> 110
ak 110 -> 100
ed8671ed 發表於 2015-4-20 14:14

Kary 信和mini shop 108 only
02 著地 - 鄧麗欣

有無麥浚龍《chapel of dawn》?
joy_lam 發表於 2015-4-29 11:33

13/F $298
02 著地 - 鄧麗欣

push
想問邊到會有柏宇既舊碟....我想搵返can't be half同埋put on
Kyle_ 發表於 2015-5-21 11:38

Put on 精美好似賣緊48
佢又係周圍有二手碟
02 著地 - 鄧麗欣

Hong Kong Record門市一樣搞緊Crazy Sale, 係海港城見呢堆碟好似平過出面

阿妹 Riding on Faith $89.5 ($ ...
阻住 發表於 2015-5-24 20:22

阿妹 Riding on Faith 節拍 $50
Big Four 大家利是 大眾 $1X
llv 大眾 $2X
02 著地 - 鄧麗欣

http://hongkongrecords.com.hk/se ... ASIANPOP&page=9

繼yimsin後仲有som眼鏡版
仲有陳柏宇王菀之
02 著地 - 鄧麗欣

大埔大眾大量me re do 50
唔止一隻 佢係櫃入面拎俾我
02 著地 - 鄧麗欣

我啱啱都買左兩隻都係喺櫃度拎
師傅仔 發表於 2015-7-8 17:37

好多貨 我又另外幫人買左兩隻
02 著地 - 鄧麗欣

我都係幫fd買一隻 自己一隻
好似第一次見新碟出左三個月就大幅跌價...
師傅仔 發表於 2015-7-8 20:18

艷羨
02 著地 - 鄧麗欣

大埔大眾繼me re do同tonight跳樓後
Across 50
02 著地 - 鄧麗欣

想問你講以上特價係喺邊度?大埔?
仲有冇人知邊度有特價State of Mind、Across同Tonight買呢? ...
Serendipity 發表於 2015-9-28 19:50

hk records
02 著地 - 鄧麗欣

其實EEG個炸EP得sherman有得平?
姐係佢賣得最差?

如果jay都賣得好過sher 佢都幾悲哀
雖然個幾條友應該都係半斤八兩
02 著地 - 鄧麗欣

•    $10

kary$30 good la
    最好的債 發表於 2015-9-29 19:06

•     小白隻碟呢
    02 著地 - 鄧麗欣

得霏妹隻碟有crazy sale。eason,kay同joey啲碟又無crazy sale,嬲!kay下一隻國語碟可能會有。[/ ...
    kayzzz 發表於 2015-9-29 21:29

Eason life DVD
    KAY最好的時刻
    Jo me-re do
    全部都跳樓喎

只係kary隻隻都跳姐
    其實kary Jason 鄭融 llv 呢4條友都係跳樓保證
    02 著地 - 鄧麗欣

係官網揀唱碟+Original搵到以下跳樓價碟

小豬 - 獅子吼 (CD+面具) $10
    小豬 - 獅子吼 (愛妳愛我1314福袋組 ...
    阻住 發表於 2015-9-30 01:05

記憶中仲有

就手軒羊咩咩咩 30
    周子揚兩隻碟 10
    胡夏上一隻 10
    李卓庭 男孩一次個隻 10
    梁漢文住家丁麵個隻 10
    詹瑞文 hea造主義 10

好多啦
    02 著地 - 鄧麗欣

尖沙咀個間下個星期搬遷
    搬去金鐘喎
    姐係執?

今晚去左又多左碟
    Kary都無哂了
    多左太平山下 30
    彭永琛 10
    狄易達
    張致恆 等
    02 著地 - 鄧麗欣

唔係搬去金鐘,只係叫人去金鐘果間je
    我見fb有人話12月reopen
    唔知真唔真
    tungbilly 發表於 2015-10-1 11:43

之前又一城個間都係咁講
    結果呢
    02 著地 - 鄧麗欣

我今日去左
    LOST & FOUND 仲有 5-6 隻 $10
    唔見 THE NEXT MOMENT 同 TALES
    $10 嗰到仲見到 Alex Fung 嘅樂 ...
    chanchan0909 發表於 2015-12-7 22:57

佢講緊十三樓
    02 著地 - 鄧麗欣

你講緊邊度
    AF $10 其實幾吸引

無錯
    -Prince- 發表於 2015-12-7 23:22

十三樓銀河歲月都有58
    02 著地 - 鄧麗欣

2016最新跳樓男歌手
    02 著地 - 鄧麗欣

好似係TW大眾?
    聽講有MI RE DO 19.9
    艾石仔 發表於 2016-3-14 13:02

WTS
    Miredo上年跳過一半 今年再跳
    02 著地 - 鄧麗欣

TW係邊度?
    RVHOCPC 發表於 2016-3-15 21:14

台灣
    02 著地 - 鄧麗欣

有無人知邊度有特價艶羨(kary)買?
    newguy 發表於 2016-7-17 15:32
    繼yimsin後仲有som眼鏡版
    仲有陳柏宇王菀之
    hinz 發表於 2015-6-1 18:48

一年前 HK records跳完樓啦

OT一下,中環HMV系咪無佐啦,見官網無佐個地址
    阿mark 發表於 2016-7-20 21:54

無左好耐 之前好似講7月定9月重開
    02 著地 - 鄧麗欣

02 著地 - 鄧麗欣

大家仲有無咩大平賣可以分享下啊
    想搵軒仔,Kay,Janice
    CD/DVD都可以啊
    life1643 發表於 2016-12-3 19:00

呢三個有乜可能有跳樓==
    02 著地 - 鄧麗欣