返回列表 發帖
是咁的小弟今日上網見到有人分享深水埗有個幾隱閉既地方係賣舊/二手碟,
果到有好多好多(真係多到冇朋友) 90年代至00年化初既碟賣!!!
由最紅既四大天皇, SAMMI, KELLY, 千嬅, JOEY, TWINS 等等等等
到而家已經消失/半隱形既歌手如 陳思瀚 EO2 BOY'Z 陳文媛 等等等等
總之係90年至00年初既歌手都包羅萬有 !!!
最重要係......每隻都係10蚊!!!! (除左千嬅賣30蚊, 問左老闆佢係千嬅FANS黎)
我自己忍唔住買左幾隻, 連1998年華星三寶既大激想SINGLE都有, 但我已經買左XD
地址唔知PO唔POST得, 想知就PM我喇
最後送上果到既圖比大家睇
P.S. 果個唔算係鋪頭黎,佢係一個好似報紙檔既地方咁賣碟
P.P.S. 佢既營業時間係黃昏到凌晨一點~想去既朋友留意返夜晚先開鋪嫁佢~
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

嘩正
你幾點去?
ymcaec 發表於 2015-1-8 23:58

7點幾呀~收工過去嘎~

搵晚去睇下先~  
係咪C1 出口?
ymcaec 發表於 2015-1-9 00:06

D2 近d 呀

回復  Kyle_

係唔係近九江街果間
cbacbacba1 發表於 2015-1-13 21:07

係呀
sorry阿
可以告訴我正確位置嗎?事關過幾天我到香港旅遊,想去掃play it loud kiss me soft. ...
schoe 發表於 2015-1-13 09:50

地址係咪公開得嫁??
here: 深水埗元州街 131-133 號地舖

點解我去親你地講果D唱片鋪都搵唔到特價碟
好想買阿霏D特價

我都想買佢D碟
正價就真係唔係太想買
好想買佢隻IN CONTROL呀
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-23 19:54

唔講都唔記得哩隻碟最後關頭搶左美祖個四台大碟獎
想當年我都有買嘎, 其實哩隻碟D歌幾正

再平小小我就會去朝聖
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-24 21:06

阿霏隻四台大碟係你心目中3x蚊都唔值, 唔捨得買

諗緊聽日下午個空閒時間去掃美霏D平碟

今日去左荃灣勁歌 最後 8 日 lu 好多新碟開始減價
chanchan0909 發表於 2015-4-18 18:54

o really?睇下聽日有冇時間去一去睇先

push
想問邊到會有柏宇既舊碟....我想搵返can't be half同埋put on

剛剛係大埔大眾買
JOEY - ME RE DO : $49.5
CHILAM - CRAZY HOUR : $38

兩款我買完之後,得返一隻,要買就 ...
gordon0807 發表於 2015-7-7 15:59

JY 同fiona 都做左某會員口中既跳樓天后嘎

想搵羅祥 CD/DVD , 有師兄見到請報料 thx :)
最好九龍 OR 港島區
samxdxd 發表於 2016-1-22 18:35

上星期六見到信和13樓有好多~