返回列表 發帖
生日區都唔好cancel住

你問我答
如果有人有問題要解決要人幫手咪無得問?
電視區4月尾先close好D

其實生日區有好多灌水成份
我覺得 Cancel 係好合理
dongbb2332 發表於 2014-4-9 00:31

唔好...

D投票又去返cool cafe?
不如Set返審核好嗎?

CM logo 圖要改了

請問cool cafe可唔可以加番編輯 :P?

冇左個man都唔方會多D女入黎 sosad lol xx( ...
hoic1102 發表於 2014-4-9 23:10

對 加返編輯

電視節目討論區 其實又唔需要審核

所有喺COOL CAFE 發左娛樂新聞,電視劇,生日祝福POST.....,都會嚴禁發帖?
發左就LOCK?

其實都講過focus番係音樂到?點解你仲係咁固執既呢?
hinz 發表於 2014-4-17 21:34

我講緊cool cafe版規係咪要改呀??? 我夠知係focus番係音樂度啦!! 我唔係咁嘅意思囉唔該!! 而家我開唔開咩post無所謂!! 尊重壇主嘅決定,ok?

真係睇唔出係講緊COOL CAFE既版規
屮SiU霖屮 發表於 2014-4-17 22:32

咁我今日開左個劇集POST 喺CAFE喎...但係LOCK左 仲有人POST GEM新聞 又 LOCK左 其他區都就黎要DEL啦
   想同人講生日快樂要去返舊POST

唔記得左youtube區...通常都係post歌喎...唔係派台歌

cut 電視節目區既原意就係唔想再有非音樂節目post既出現 同樣地娛樂龍捲風既道理一樣
但咁樣唔代表可 ...
hinz 發表於 2014-4-17 22:39

不會再開 不會再討論任何與音樂無關的POST!!!

終於用返編輯功能 thankyou
但係cool chat 點解得siu霖做版主..無左peach ge?

同問:
點解音樂論壇可以講體育時事但唔可以講娛樂
娛樂起碼同音樂間接有關係

尤其電視劇節目果part
其實 ...
janickfu 發表於 2014-4-27 16:33

去其他forum囉,唔一定喺cm架ma

哇~ CoolCafe 有成17頁D POST
而家得返一頁有15個topic

時事體育區 可以變時事體育娛樂自由講
有2個POST都係有娛樂新聞 唔LOCK就加返娛樂版