返回列表 發帖
恭喜大家有好成績噶 :)

妖又係咁
玩野就唔好黎打rk啦
次次團戰爭你一個
火都黎 係咁單行

妖又係咁
玩野就唔好黎打rk啦
次次團戰爭你一個
火都黎 係咁單行
Cklababyk 發表於 2014-7-16 00:34

打lol打上腦@@?
Nick's Music Selection 2024 (Week 20)
1. Chosen Family - COLLAR  2. 一路以來 - RYOTA 片山涼太  3. 也許沒有未來神 - per se

打lol打上腦@@?
Nicholas 發表於 2014-7-16 00:54

係呀 打到好火呀

係呀 打到好火呀
Cklababyk 發表於 2014-7-16 00:55

你打台服定美服? LOLXD
http://www.lolking.net/summoner/na/45136912

玩單殺力強既英雄好似Yasuo Riven 吾洗齊人既團戰都驘:$
Nick's Music Selection 2024 (Week 20)
1. Chosen Family - COLLAR  2. 一路以來 - RYOTA 片山涼太  3. 也許沒有未來神 - per se

喂! 聽日唔好打風得唔得?=.=

D_U其實都估到部腦中曬毒
依排咁鬼慢 都算Q數
依家連網都上唔到
頂 D人好心咪咁多舊魚係咁排毒啦

威馬遜吹到黎....
=_=唔會打3號嘛

搞錯啊 應該喺我返學補課先打大風啦

琴日無機會聽pakho,訓係將床個人好熱,開大冷氣都訓唔著

我成個七月補課,好難唔中  ...
nicholashin 發表於 2014-7-17 00:24

我11/8 先開始啊 個暑假就完喇

依排咁鬼慢 都算Q數
依家連網都上唔到
頂 D人好心咪咁多舊魚係咁排毒啦 ...
屮SiU霖屮 發表於 2014-7-17 00:01

肯定你dl gv太多
nonkul

依排咁鬼慢 都算Q數
依家連網都上唔到

me2 係咁彈廣告 都吾知係咪上得this 多@@

肯定你dl gv太多
SA弟林 發表於 2014-7-17 09:42

你個簽名

嬲嘎 失眠
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

肯定你dl gv太多
SA弟林 發表於 2014-7-17 09:42

笑左
DL 得多會中毒既咩

你個簽名

嬲嘎 失眠
hinz 發表於 2014-7-17 10:01

我個簽名比人拎咗去用

嬲噶 幾年未試過失眠
nonkul

笑左
DL 得多會中毒既咩
wchild 發表於 2014-7-17 11:01

佢dl得不規範
我都係經過tt 嚴格挑選 dl噶

好多gv 尤其打包裝既帶毒成份高
之前係musclehunks dl視頻 搞到盤死咗 冇曬muscle 片 嬲噶
nonkul

佢dl得不規範

之前係m ...
SA弟林 發表於 2014-7-17 11:37

原來咁多學問。。。
在線睇無咩病毒呢

佢dl得不規範

之前係m ...
SA弟林 發表於 2014-7-17 11:37

我都係經過tt 嚴格挑選 dl噶 X2
愛muscle 片

之前唔想比中毒太深, 把心一橫DEL晒全部GV...
但宜家又....

原來咁高學問
我多數在線睇....
【This is MC】澳門見

咩係gv。。。。
Happy and Blessed.

前日, 我一個中學同學因cancer離世...
我先得嗰廿歳, 點解咁早就要面對咁多生離死別嘅嘢?!
見到佢上個月先結婚, 算係了結心願, 但係幸福又咁短暫...
雖然同佢唔算熟, 但總算相熟一場, 宜家個心好難過...

咩係gv。。。。
jose 發表於 2014-7-17 15:37

嘉禾

咩係gv。。。。
jose 發表於 2014-7-17 15:37

嬲噶 good video都唔知
nonkul

我都係經過tt 嚴格挑選 dl噶 X2
愛muscle 片

之前唔想比中毒太深, 把心一橫DEL晒全部GV...
但宜家又... ...
wchild 發表於 2014-7-17 14:02

Del咗好難dl番經典片噶
TT度有圖有真相 會搵到自己喜歡噶
我之前試過噶 過咗好多年先搵得番 好嬲當初自己咁蠢噶
nonkul

3風/_\ 我想今晚去老蘭玩 ;(

見到佢上個月先 ...
Pure. 發表於 2014-7-17 15:59

RIP, 珍惜眼前人

Del咗好難dl番經典片噶
TT度有圖有真相 會搵到自己喜歡噶
我之前試過噶 過咗好多年先搵得番 好嬲當初自 ...
SA弟林 發表於 2014-7-17 16:14

唉, 當年我連續失去左幾十套珍藏
真係點都搵唔返, 諗起都痛
【This is MC】澳門見

lemontea1069 發表於 2014-7-17 16:46

X2
氹心口ING

見到佢上個月先 ...

omg.. 咁早就生cancer..
rip
Happy and Blessed.

依排咁鬼慢 都算Q數
依家連網都上唔到

N年冇用過既系統還原終於出場希望冇事啦

依排咁鬼慢 都算Q數
依家連網都上唔到

話說我老豆吾知去咩網dl AV之後部電腦中哂毒
佢貪平叫我表哥整番部電腦
點知我表哥玩踢爆講哂俾全家人聽
遇上你 太感恩 不遲亦不早:)

見到佢上個月先 ...

RIP
不過佢總算有一段愉快既回憶 有最心愛佢既人陪佢走完最後一程
相信佢走得都好安祥 :)

點知我表哥玩踢爆講哂俾全家人聽{ ...
ANSNY 發表於 2014-7-17 19:02

咁你老豆宜家一定好憎你表哥XD

-.-睇演唱會先黎打風落雨 唔通連個天唔鍾意我

咁你老豆宜家一定好憎你表哥XD
wchild 發表於 2014-7-17 19:08

好難吾嬲
之後我表哥請老豆食好多餐飯先吾嬲

見到佢上個月先 ...

人越大就越會面對生離死別
每一次既離別都係提醒你要珍惜身邊既人

點知我表哥玩踢爆講哂俾全家人聽{ ...
ANSNY 發表於 2014-7-17 19:02

電腦依D野真係唔好亂比人攪屋企人都係一樣

見到佢上個月先 ...

珍惜緣份啦。。唔好咁易唔要人

電腦依D野真係唔好亂比人攪屋企人都係一樣
屮SiU霖屮 發表於 2014-7-17 19:27

自此之後佢轉用電話睇av
仲要電腦中毒寧願自己學搞都吾俾人搞

仲要電腦中毒寧願自己學搞都吾俾人搞 ...
ANSNY 發表於 2014-7-17 19:33

你表哥真係好衰格

有無人用3收吾到3G

仲要電腦中毒寧願自己學搞都吾俾人搞 ...
ANSNY 發表於 2014-7-17 19:33

電腦太多mimi舊個部腦仲擺左係到唔敢亂咁dum

原來咁多學問。。。
在線睇無咩病毒呢
kk8733 發表於 2014-7-17 11:45

在線睇 冇得珍藏 而卻容易被人del link
nonkul

lemontea1069 發表於 2014-7-17 16:46

最嬲呢D噶 以前D仔仔正過而家好多
nonkul

在線睇 冇得珍藏 而卻容易被人del link
SA弟林 發表於 2014-7-17 20:09

在線睇都可以DOWNOLOAD

人越大就越會面對生離死別
每一次既離別都係提醒你要珍惜身邊既人 ...
屮SiU霖屮 發表於 2014-7-17 19:26

我明白人愈大, 愈多身邊人離開,
我係感慨佢仲咁年輕, 在這個年紀應該去尋理想, 覓未來, 而唔係爭取時間了結心願.
人生應該由出世, 成長, 壯年, 衰老, 至死亡, 這個時間佢仲有好多階段未經歷過, 感到好可惜.
其實半年前我又有另一個同學急性肝衰竭命懸一線, 最後好彩成功換到肝冇事,
嗰時已經提醒自己要珍惜身邊人, 但係每當有人離開, 我總會覺得自己未夠珍惜, 珍惜呢樣嘢真係好難做到

fresh grad 去完grad trip返黎搵工搵左成個月喇...
好灰...見左幾份都冇回音
唉,而家係聽到話去interview都唔想去
去完都知唔會請, 哂我時間同車錢 :(

你表哥真係好衰格
bagfgfcde 發表於 2014-7-17 19:38

黎樣野已經唔系第一日知(有前科)
但係我老豆照搵佢唔知點解

fresh grad 去完grad trip返黎搵工搵左成個月喇...
好灰...見左幾份都冇回音
唉,而家係聽到話去interview都 ...
Kyle_ 發表於 2014-7-17 23:26

唔去INTERVIEW 又點會有工  其實有得IN。 係成功了一半。。之後睇表現啦

電腦太多mimi舊個部腦仲擺左係到唔敢亂咁dum
屮SiU霖屮 發表於 2014-7-17 20:02

但係部舊電腦有一日都要清架wor