返回列表 發帖
希望取消在線用戶名單!!
果度好多遊客,唔想比人監視
jose 發表於 2014-5-1 23:46

反對!!
不知幾好笑
可以開2.0 hehehe
jasonng 發表於 2014-5-1 22:50

twenty-seven 盧凱彤
https://www.youtube.com/watch?v=8rVMllAOvek

找一片白雲 找一些古怪路人
找一種色叫 光陰

可以開2.0 hehehe
jasonng 發表於 2014-5-1 22:50

sheshe得唔得

希望取消在線用戶名單!!
果度好多遊客,唔想比人監視
jose 發表於 2014-5-1 23:46

你快啲催版主加5300分比你 咁咪隱到身可以留得低囉
等你唔洗日日呃post呃得咁辛苦
==============================
嬲, 玩左咁耐都未做到元老~噶
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

=============== ...
dongbb2332 發表於 2014-5-1 23:51

快d學下人地出空氣post啦。。。

反對!!
不知幾好笑
hoic1102 發表於 2014-5-1 23:48

而家皮主係你fans club member 之一嘎
唔使驚嘎

sheshe得唔得
艾石仔 發表於 2014-5-1 23:49

講呢啲

快d學下人地出空氣post啦。。。
艾石仔 發表於 2014-5-1 23:52

出空氣POST我會扣分的

出空氣POST我會扣分的
屮SiU霖屮 發表於 2014-5-1 23:55

表情呢。。。

表情呢。。。
艾石仔 發表於 2014-5-2 00:03

無意義回覆 係會扣分的
詳情可以睇版規

=============== ...
dongbb2332 發表於 2014-5-1 23:51

你真係好cute cute lol
對住陳柏宇開左成幾千個post發姣都做唔到元老
Happy and Blessed.

係咁谷住谷住好辛苦
知佢地好忙架啦!!!算!
係要我葡萄,要妒忌人!哼!

jose 發表於 2014-5-2 00:06

Chi ma gun (Ng, 2014)
唔好屈我好冇 不滿嘎
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

jose 發表於 2014-5-2 00:06

你兩條友真係好cute cute
https://www.youtube.com/watch?v=8rVMllAOvek

找一種色叫 光陰

無意義回覆 係會扣分的
詳情可以睇版規
屮SiU霖屮 發表於 2014-5-2 00:06

做咩用左我隻紫色嗄

今日又被人騙咗,唔開心

你兩條友真係好cute cute
hoic1102 發表於 2014-5-2 00:13

我好憂慮。。。。
再係咁落去呢度可能會變左吳雨霏國際歌迷會子論壇

我好憂慮。。。。
再係咁落去呢度可能會變左吳雨霏國際歌迷會子論壇
dongbb2332 發表於 2014-5-2 00:16

要逆轉嗄
karymusic forum
討論一下美霏快歌邊隻最好聽

今日又被人騙咗,唔開心
hksasa 發表於 2014-5-2 00:15

不緊要啦。。食雪糕和聽衛蘭的歌會開心返。。。

係咁谷住谷住好辛苦
知佢地好忙架啦!!!算!
係要我葡萄,要妒忌人!哼! ...
rubylovessss 發表於 2014-5-2 00:07

其實我葡萄左ruby姐你好耐至真非常敢言
希望呢度唔會又被lock post laaaaaaaa

其實我葡萄左ruby姐你好耐至真非常敢言
希望呢度唔會又被lock post laaaaaaaa ...
Lewis 發表於 2014-5-2 00:43

咪OT啦!
忍忍忍!好辛苦!唔想再忍!想講咩都唔得!講錯又比人話

咪OT啦!
  忍忍忍!好辛苦!唔想再忍!想講咩都唔得!講錯又比人話 ...
rubylovessss 發表於 2014-5-2 09:32

做人就係咁嫁啦~

咪OT啦!
  忍忍忍!好辛苦!唔想再忍!想講咩都唔得!講錯又比人話 ...
rubylovessss 發表於 2014-5-2 09:32

上CM上到咁唔開心就唔好上啦 何必難為自己 認真

上CM上到咁唔開心就唔好上啦 何必難為自己 認真
ricorico07 發表於 2014-5-2 18:22

佢成個人都唔開心嫁喎。。。咁。。。???
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

回復 123# ricorico07

唔關cm事

台服LOL斷線斷都SHORT曬
又要冇人理
仲要下下計我中離 完全冇腦
完全頂唔_順
轉玩美服算_數

個人+個腦而家唔識運作。。。嗯。。。
攰噶。。。
睇黎要大睡。。。。

我條USB呀!!!!!!!!
錢呀!!!!!!!!!
他媽媽呀!!!!!!!!!!!!!!!!!

我真係覺得好傷心,咁多花生既PO竟然被lock

找一種色叫 光陰

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

點解仲會search到笑死朕

找一種色叫 光陰

好心提人啦
叫人mark好個03/05/2014 14:00 - 15:00 903id club 滑鼠商店街 節目佢
唔好掛住上文學區陶冶情性 而唔記得補翻播過乜歌 confirm翻個節目 廢時重蹈俾人搶左d分既覆轍
諗住自己咁幫得手 做個好CM會員 版主應該會發揚我啦
點知俾版主del po
I am very angry about this

**** 本內容被作者隱藏 ****
點解仲會search到笑死朕
hoic1102 發表於 2014-5-3 02:00

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

而家我地以前既私隱都可能被挖出黎呀
very 不滿 要發洩 (夾硬扯回主題mode)

好心提人啦
叫人mark好個03/05/2014 14:00 - 15:00 903id club 滑鼠商店街 節目佢
唔好掛住上文學區陶 ...
bagfgfcde 發表於 2014-5-3 20:35

廢時重蹈俾人搶左d分既覆轍
見到早兩日有一次

唔想搵SUMMER JOB 呀
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪
無論鐵路會崩壞    方向未會被活埋

廢時重蹈俾人搶左d分既覆轍
見到早兩日有一次

唔想搵SUMMER JOB 呀 ...
hehemamama 發表於 2014-5-3 20:55

同一個人重複犯錯

今日比個四十幾既女人踩親隻腳
佢無say sorry就走
我真係好嬲 咩都要忍 好煩
做人可唔可以比返啲尊重
pleaseeeeeeee

公司某歌手要做舊曲新唱搞到我好大壓力!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!救命!!!!!唱呢d可以拿金咩!!!!
依然系傅珮嘉頭號fans,如今,仍在努力工作。

公司某歌手要做舊曲新唱搞到我好大壓力!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ...
shouroumei 發表於 2014-5-3 23:28

吳雨霏?

吳雨霏?
bagfgfcde 發表於 2014-5-3 23:37

天後啦反正!
依然系傅珮嘉頭號fans,如今,仍在努力工作。

天後啦反正!
shouroumei 發表於 2014-5-3 23:54

陳慧琳???

**** 本內容被作者隱藏 ****

而家我地以前既私隱都可能被挖出黎呀
very 不滿 要發洩 (夾硬扯回主題 ...
bagfgfcde 發表於 2014-5-3 20:41

當食生菜

======
不過又係煩,google乜春都search到

找一種色叫 光陰

台服LOL斷線斷都SHORT曬
又要冇人理
仲要下下計我中離 完全冇腦
完全頂唔_順
轉玩美服算_數 ...
屮SiU霖屮 發表於 2014-5-3 00:28

嬲到我痴線

公司某歌手要做舊曲新唱搞到我好大壓力!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ...

叫佢翻唱多啲正既side track啦

叫佢翻唱多啲正既side track啦
jose 發表於 2014-5-4 07:14

例如呢?

找一種色叫 光陰

坦白講, 我唔係太支持, 因為我會覺得每個旋律都有靈魂, 編曲只係用來詮釋首歌而唔係改變首歌本來面目
咁樣改, 就係曲線說明_小姐以往既歌都只係文化工業製作下面無靈魂既產物, 雖然呢個係事實, 但大家知同佢親口講出黎係兩件事
當然呢樣係佢出翻唱碟唯一可行既方向
SSN Chart (26 Apr)  冠軍: 也許沒有未來神 - per se  |  亞軍: 撞到正 - 泳兒

天後啦反正!
shouroumei 發表於 2014-5-3 23:54

呢個 project 我睇唔到成功嘅機會
論盡音樂 #愛香港樂壇而存在
https://www.facebook.com/stupidmusichk
Follow 埋我 IG 啦
論盡樂迷,敢愛敢恨

坦白講, 我唔係太支持, 因為我會覺得每個旋律都有靈魂, 編曲只係用來詮釋首歌而唔係改變首歌本來面目
咁 ...
John 發表於 2014-5-4 13:49

咁呢個_小姐究竟係咪吳雨霏

咁呢個_小姐究竟係咪吳雨霏
bagfgfcde 發表於 2014-5-4 13:52

唔出期
一年出兩隻碟邊有咁易,
無貨咪唯有玩COVER

不滿嗄。。。
鴨鴨鴨。。。
想食大隻鴨。。。
又想食靚鴨。。。
nonkul

例如呢?
hoic1102 發表於 2014-5-4 10:56

我諗係陳小姐jar 若果係吳小姐既話叫佢收啦 又話新電音diva形象 做半年diva 觀眾仲未適應到就放棄 咁點紅呀小姐
btw 乜ngk唔係錄緊第二隻碟喇咩 之前睇佢ig講

不滿嗄。。。
鴨鴨鴨。。。
想食大隻鴨。。。
又想食靚鴨。。。
SA弟林 發表於 2014-5-4 16:01

不滿呀。。我又要食。。

不滿呀。。我又要食。。
kk8733 發表於 2014-5-4 17:18

( ͡° ͜ʖ ͡°)

( ͡° ͜ʖ ͡°)
jose 發表於 2014-5-4 18:09

真係好cute cute

找一種色叫 光陰

真係好cute cute
hoic1102 發表於 2014-5-4 20:17

你又OT
不滿中