返回列表 發帖
夏天對於來講... 出去已經好麻煩 一陣仲要無得吾出-_-
    成日落雨 我就好想系屋企張床度 :( ...
Nicholas 發表於 2014-7-18 13:41

唉 琴晚攞住咁多嘢,落雨又要擔遮 又要放返銀包落袋 想舒舒服服行都唔得

好煩 唔該阿叔阿嬸個仔要補習 就出去補啦 成日出出入入 好黑人憎囉
明明間房係比阿叔訓 又用黎補習 我阿媽都話佢地

再學人講嘢禾就打屎佢

世界真細小
返教會都會遇到一個張敬軒fans
之前真係見過佢 仲睇過佢ig
想同佢講 想問佢又唔得!

減左成年啦 點解仲係無輕到架!!
日日跑步架啦都

有無用錯方法...?
wchild 發表於 2014-8-6 17:30

三餐都好均衡 跑步都跑成個半鐘

日日勁食零食。。。快餐。。。食甜野。。

喜食煎炸野。。食了好多油呢。。。咁樣食。。一定肥。。 ...
kk8733 發表於 2014-8-6 17:38

雪糕無食半年 薯片無食2年 零食都無食2年

你媽媽煮野好有鑊氣。。落好多油???

多食高纖野。。燕麥。。蔬菜。。水果。。食多些易飽肚。。。 ...
kk8733 發表於 2014-8-6 17:45

晏畫有食蘋果同橙 菜夜晚都食好多

你一向肥底???
kk8733 發表於 2014-8-6 17:58

3年前仲肥好多 之後就輕左20磅 而家又無輕到

日日食了好多肥肉落肚???

咩原因???
kk8733 發表於 2014-8-6 18:34

肉 我只係食5嚿咋

要睇媽媽點煮野。。我三家姐嫁左。。佢奶奶煮野食。。勁多油。。肥了好多。。驚。。。 ...
kk8733 發表於 2014-8-6 19:32

我阿媽都係用橄欖油 橄欖油係咪唔會肥?

晚上少食/唔食 澱粉質既食物 (e.g.飯),只食肉N菜。 晚餐最好早D食,之後唔好食。

keep住運動。
唔好 ...
Nathan 發表於 2014-8-6 21:00

7點幾個陣食少左飯

如果減咗成年都無效,可能身體適應咗。
所以食量要再減d (晚上食少咗飯,而家再少d或唔食)
運動量要再 ...
Nathan 發表於 2014-8-6 21:13

日跑1.5小時 夜跑半小時

的士司機唔識路就唔好學人揸的士啦!

我知我好煩 搞咁多野都係多餘!

好想搬!而家嘅屋企好煩!

為左達到1D嘢 可以去到幾盡?

救命 ! 唔想病!今日係咁咳!

好憎個D好煩ge大陸人
搭港鐵坐我附近成班男人係咁大聲講嘢

仲有個大陸女人
咁今晚去睇新城
搭Lip個陣唔小心hi到佢姐我個袋
佢就話我個pat pat ah!!!!
痴線!!!!你個pat大曬?

其實我成日都HIGH到人
有意無意都成日 咩部位都試過
真係冇一次比人話 ...
屮SiU霖屮 發表於 2014-8-28 02:47

我個個係大陸人嘛...

不過吾好話系lift ...
    系地鐵有d人都係咁 同你一樣係大陸人
    6點幾咁一定逼架啦... d 大陸人 ...
Nicholas 發表於 2014-8-28 10:03

真係寧願搭巴士好過

Aiiiiiiii....

RUBY姐U泳泳FANS上身???
dongbb2332 發表於 2014-8-29 23:00

其實....今晚想去睇小肥演唱會 但係....唔通我又向我阿媽講大話因咩咁夜返

你呀媽唔鍾意你追星?
bagfgfcde 發表於 2014-8-29 23:05

佢唔知 我無講

好肚餓啊!!!
飯都唔食就臨時買飛去演唱會

回復 686# jose

要寄入場券

周永恆你真係好假呀!根本就唔配做基督徒!
黎我地度講見證原來係度扮好人,神係唔會原諒你架

病了 咳死了!

我想講呢前個排先請佢泥我地個function做嘉賓
之後我見佢同個女仔 似係助手 行得勁埋勁親密
但又唔係 ...
屮SiU霖屮 發表於 2014-9-4 00:59

要離婚啦!周生究竟信左神有幾耐呀?唔可以做嘅嘢佢都唔知

其實每個宗教大部份都係導人向善
    但成吾成功改造一個人都係另一回事啦... ...
Nicholas 發表於 2014-9-4 10:22

佢曾經去我地間教會講過見證,話神改變左佢,根本沒有改變

乜原來教會唔係要教人FORGIVE咩?
點解做錯左就無得救要離婚?
定係而家個個都當左自己係神? 人地做錯野你 ...
艾石仔 發表於 2014-9-4 10:26

阿Yu話要離婚...我都係頭先睇到報導

做錯事有得救....係人都有做錯事

咳!!!仲咩係呢個時候病 後日又約左人 咪傳染比人?

飲下羅漢果水啦。。。同埋戒食甜野。。水果只可以食蘋果。。其他水果食完會不停咳。。例如橙同提子 ...
kk8733 發表於 2014-9-4 21:26

飲緊中藥

做咩事!今日條腰痛到喊

我左肩都痛左幾日 會唔會係生骨刺
mamakin 發表於 2014-9-5 23:12

我超痛...成個人都伸直唔到

回復 735# kk8733

一咳就咁

訓醒條腰仲係好痛
我今日仲要出去點算?

好想喊
就算病了,條腰有幾痛
都唔會有人關心你,慰問你
人地理得你!
我諗我條腰無架啦,到老都會灣住行
傷曬,一訓落床一坐好似D傷殘人士咁
痛到痴線!

你唔當我係人。嬲
你唔好咁灰啦。。中秋佳節開心些。咳好就唔會腰痛啦。。
...
kk8733 發表於 2014-9-8 23:01

你係人..我唔係嬲你地 我係嬲某個人 唔係cm人
   好想做運動呀而家又做唔到!!!

有D人講人是非真係好無品
唔該尊重下人啦

唔係話cm會員

回復 759# Nicholas

2年前已經喺微博講我是非 我係咪真係好討厭好煩令到佢地好唔鍾意我 前世同佢地有仇?

人生唔如意事多到咩啦 點解你常常活在唔開心世界呢
唔喜歡我的人大把啦 最緊要不要放在心中 自己有自己 ...
kk8733 發表於 2014-9-11 00:04

追個個星嘅時候成日心諗人地會點諗我,會話我D咩

我條腰啊!我變左阿婆啦要曲住條腰行

如果你咁樣追星  不如唔好追星  個心唔係為了睇明星  支持佢地

真係火都黎 你幾時先清醒

你 ...
kk8733 發表於 2014-9-11 00:14

係啦,我明架啦!不用火都黎 要放棄追佢地我做唔到

唉......

點解要我出左去先黎打風?
8號波黎緊

都未係好惡劣 我覺得可以接受 不過可能一陣會好大雨就真
    出下去應該得... lolxD 我一陣都出 不 ...
Nicholas 發表於 2014-9-15 17:16

我要睇戲架聽日先打唔得?到時打8號又突然無車搭我點返上水呀?我仲喺9龍灣喎

電腦個mon又開唔到
又要搵人黎整咁麻煩
用手機上網又要比咁多錢

no wifi at home?
Nicholas 發表於 2014-9-17 21:51

無架

真係好想一腳踢爛個大門
_你 以後唔鬼想開 次次都開唔到!!!!