返回列表 發帖

弱質港男招架乏力受外凌辱 冷血旁人怯若鼠輩莫有相助

點解香港人對大陸人咁惡,一遇著阿三就咁懦弱嘅?

印度男子香港地鐵內毆打香港乘客,全程無人制止

據《京華時報》4日報導,一段拍攝於香港地鐵的視頻引發關注。視頻中一名印度人突然一直拳打在香港年輕人的臉上,隨後年輕人被“打懵了”,全程周圍乘客無人制止其施暴。而印度人則大搖大擺地走出了車廂。地鐵上的香港乘客紛紛指著印度男子,有人喊“他打人了!”不過印度男子最後還是離開,未見有人阻攔。

目前尚不清楚印度男子為何出手打人。在視頻中,被打男子多次躲閃,並未還手。而打人者則在地鐵停靠下一站後,大搖大擺離開。

以下EDIT BY siu霖
附上事件"視頻"
大家好,我系辛杖浩{:1_121:}
大家多多指教{:1_121:}

簽名被屏蔽

上唔到鳳凰視頻

簽名被屏蔽

上唔到鳳凰視頻
stephybest 發表於 2014-5-4 19:54

上唔到大陸台 睇步步驚情
twenty-seven 盧凱彤
https://www.youtube.com/watch?v=8rVMllAOvek

找一片白雲 找一些古怪路人
找一種色叫 光陰

點解我都click唔到條link?!
你地click唔click到?!
窩輪仔阿豪 發表於 2014-5-4 19:57

去MYTV有得睇

簽名被屏蔽

香港人只對大6以外既人有必要的沉默 吹呀?

你地搞港獨  
我要叫雜種習總清洗你地
窩輪仔阿豪 發表於 2014-5-4 20:03

你O地好再OT了,費事我D貼又被版主BAN
大家好,我系辛杖浩{:1_121:}
大家多多指教{:1_121:}

你地搞港獨  
我要叫雜種習總清洗你地
窩輪仔阿豪 發表於 2014-5-4 20:03

我地繼續OT啦咁

簽名被屏蔽

https://www.youtube.com/watch?v=8rVMllAOvek

找一種色叫 光陰

打架係唔啱嫁

O地?!
係咪「港人港地」既第二波政策?!

另外想問下, BAN係咩英文字黎
窩輪仔阿豪 發表於 2014-5-4 20:08

下,唔是bam咩?

找一種色叫 光陰

簽名被屏蔽

下,唔是bam咩?
hoic1102 發表於 2014-5-4 20:09

我地黎討論下究竟係bam定ban啦

下,唔是bam咩?
hoic1102 發表於 2014-5-4 20:09

應該係BEM

應該係BEM
stephybest 發表於 2014-5-4 20:10

GEM  咦野咦呀

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

窩輪仔阿豪 發表於 2014-5-4 20:11

目的地 (5 Weeks No.1)

仲勁過美夢

目的地 (5 Weeks No.1)

仲勁過美夢
bagfgfcde 發表於 2014-5-4 20:13

勁過太平山下同門添

找一種色叫 光陰

聽講日本人好有禮貌
Happy and Blessed.

吳雨霏好靚女!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SSN Chart (26 Apr)  冠軍: 也許沒有未來神 - per se  |  亞軍: 撞到正 - 泳兒

好悶

其實港人同大陸嘅矛盾係各位放大化咗
雖然我唔係香港人
但身為廣東人 就算有外省人過嚟隨地大小便
我都會覺得無道德
同樣亦都有好多外省朋友非常友善相處融洽
係人同人之間嘅問題
無關地域
>3<

我地黎討論下究竟係bam定ban啦
bagfgfcde 發表於 2014-5-4 20:10

問下某版主

唔知想點....

簽名被屏蔽

問下某版主
kenny1102 發表於 2014-5-4 20:41

召喚 可能係bem or ben

簽名被屏蔽

睇番個uTube明顯最後係有職員跟進

另外請勿再發表具挑釁性話題 以及 離題
否則會直接LockPost 不給予任何通知

簽名被屏蔽

上唔到大陸台 睇步步驚情
hoic1102 發表於 2014-5-4 19:58

步步驚情膠到出汁
哥本哈根的另一個我 81+3

做乜你間唔中都要出黎畀人吊一鑊架姐?
FIGHT for 陳柏宇

以及該印度人並非無人制止
報導與事實跟本不符
可見左報其司馬昭之心