返回列表 發帖
阿Sa
AnotherMe到BeautyRemains直Ban三張,之後"年年"有冠軍開始都有播下,但永遠無獎無冠(活著3>2>3>out 好 ...
fifty1205 發表於 2014-5-5 12:24

其實我覺得kary係903待遇唔算差...  以00後出道歌手來講算好唔錯  金牌時期都有兩首十大
哥本哈根的另一個我 81+3

呢條友根本死好命,佢原本都係2008年出道,但之後Postpone咗去2009年,果年完全無對手,先俾佢攞晒歌影視 ...
amy 發表於 2014-5-6 11:17

佢又唔係咁差geh,好過holiday,holiday真係出咗都無人知

其實我覺得kary係903待遇唔算差...  以00後出道歌手來講算好唔錯  金牌時期都有兩首十大 ...
SamWaiHung 發表於 2014-5-6 13:29

人地最愛打壓Kary架啦 吹到冇公司就冇電台支持咁

人地最愛打壓Kary架啦 吹到冇公司就冇電台支持咁
bagfgfcde 發表於 2014-5-6 15:18

傷台一向愛霏
here we are咁既歌都播左161次, 仲多過生我的命
一單飛就已經有好好成績, 杏仁仲入埋十大, 霸左半年至尊歌
07年踢走麗音搶左個十大位, 仲入左三甲一段時間, 結果要夾硬bam control保住美琪同美goo
08年最後一秒鐘又挾強大氣勢, 年尾暫借問都只係因為豬肉分唔勻而提早冠軍
10年自取滅亡無計, 但我傻女 雞強愛石頭都熱播, 個時金牌已經唔能夠稱上係有力既公司, 傷台連雞蛋愛石頭都熱播, 可見係有心捧霏

至於入環球之後, 我本人播到幾乎至尊歌, 一樣遭逢同杏仁相同命運被馬落第9位
12年告白, 人非草木比起有一天我會飛同你做左咩紅十萬倍都冇冠軍
13年生我的命都係夾硬播入十大, 播放率比以往唔入十大既歌都仲要低
14年逆轉個第三都要夾硬加上去, 落榜後播都唔播下, 可見傷台已不及以前捧霏
SSN Chart (26 Apr)  冠軍: 也許沒有未來神 - per se  |  亞軍: 撞到正 - 泳兒

傷台一向愛霏
here we are咁既歌都播左161次, 仲多過生我的命
一單飛就已經有好好成績, 杏仁仲入埋十大, ...
John 發表於 2014-5-6 16:21

14年逆轉個第三都要夾硬加上去, 落榜後播都唔播下, 可見傷台已不及以前捧霏
laughed
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

傷台一向愛霏

好好笑,不過佢入環球之後,真系首首都好似夾硬播甘,生我的命竟然可以入到十大真系奇跡

傷台一向愛霏

傷台真係不知所謂 今年既吳雨霏就黎比佢啲玩死
而家環球有錢呀 一年出兩隻碟都唔比咩?
點解某容一年浪接浪咁plug歌就得 我地吳雨霏就唔得?
唔夠年資? 出道左十年喇喎
唔夠唱功? 唔夠就唔會大膽到係state of mind deluxe version專程塞三首live比大家賞心悅目啦
星期三至星期五就係威係勢一線待遇
一數完榜就即刻將佢降格做關心妍既LEVEL
20>8>12>16*係乜野狗屎走勢黎?
一線待遇會咁坎坷架咩?
傷台班DJ是咪有精神分裂?
「愛你變成恨你」已經係將近十年前既歌 唔好再用呢招玩吳雨霏啦

而家真係好明白漿講既野
傷台真係唔可靠
Happy and Blessed.

逆轉拎到第三完全係合理
學powerful大大話齋 你聽唔慣唔代表首歌低質
首先吳雨霏肯殺出新血路已經係第一個加分位
加上比前作 就有就有 有小突破 再加分

仲有個mv係專程飛去印尼拍
服裝搵到lady gaga設計師借用添
你諗下你地偶像有無咁既福份先啦 (知你地偶像無個靚福鼻喇, 呢啲係幸唔到既)
官台就可以恃住自己有政府撐腰
但其他果d台唔比三甲姐係對唔住lady gaga姐?
Happy and Blessed.

呢條友根本死好命,佢原本都係2008年出道,但之後Postpone咗去2009年,果年完全無對手,先俾佢攞晒歌影視 ...
amy 發表於 2014-5-6 11:17

佢好似同你有十冤九仇咁
佢殺左你全家 燒左你間屋 姦左你另一半?
本週冠軍歌: 白髮齊眉 - 鄧小巧

OT....
講到逆轉拎第3,個個禮拜(第10周)ge 第1 第2 都係較少見ge歌手 (ban?)
第1 陳綺貞
其實香港以外ge歌手點播ga
第2 林奕匡
(偽)新人,sony 雪櫃出產
47. Bring Him Home
week17
1 . Pandora        緊急應變逃生法

傷台真係不知所謂 今年既吳雨霏就黎比佢啲玩死
而家環球有錢呀 一年出兩隻碟都唔比咩?
點解某容一年浪接浪 ...
jose 發表於 2014-5-6 21:20

雞蛋得一個容祖兒有獎拎但環球唔係喔
哥本哈根的另一個我 81+3