返回列表 發帖
Portugal should not be in final 16 I reckon

剛剛Brazil vs Mexico呢場好精彩!!

南韓同俄羅斯打和?

好想知如果葡萄牙唔入十六強,KFC會否停售那個朗熱爆盒

Pure. 發表於 2014-6-18 05:04

我覺得悶到 hihi
論盡音樂 #愛香港樂壇而存在
https://www.facebook.com/stupidmusichk
Follow 埋我 IG 啦
論盡樂迷,敢愛敢恨

Pure. 發表於 2014-6-18 05:04

巴西醒少少

我覺得悶到 hihi
星勤 發表於 2014-6-18 16:34
雖然冇波入,但係全場都好緊湊!!

雖然冇波入,但係全場都好緊湊!!
Pure. 發表於 2014-6-18 18:11

我都覺
門神Ochoa簡直林源三托世

btw~
西班牙今日要贏波呀

南韓同俄羅斯打和?
rubylovessss 發表於 2014-6-18 12:25

係呀。。。

荷蘭仔仔要WIN 呀

Sighhh西班牙皮已修
d仔好似仲未醒咁

希望西班牙連十六強都入唔到
Lewis 發表於 2014-6-14 10:48

Sorry 西班牙球迷
我又開口中了

居然應驗左,燈神你真係好野
nicholashin 發表於 2014-6-19 07:21

燈力無邊
...

Sighhh西班牙皮已修
d仔好似仲未醒咁
屮SiU霖屮 發表於 2014-6-19 03:51
唔喜歡西班牙仔仔。。。太大隻

荷蘭仔仔贏了。。開心

巴西要打智利咯,應該輕鬆過關

唔喜歡西班牙仔仔。。。太大隻

荷蘭仔仔贏了。。開心
kk8733 發表於 2014-6-19 12:11

西班牙超多令仔
    睇黎今年要轉捧巴西

西班牙超多令仔
    睇黎今年要轉捧巴西
屮SiU霖屮 發表於 2014-6-19 14:09

喜歡德國同荷蘭仔仔好高
一定要入八強

喜歡德國同荷蘭仔仔好高。大
一定要入八強
kk8733 發表於 2014-6-19 14:14

德國只係鐘意Mario
又可愛又大隻又幼齒又成日升旗

今晚英格蘭對烏拉圭又係生死大戰:贏唔到就好危,輸左仲要執包袱!
lulu燈左英格蘭,OMG~~~~~~~~~~
你要去哪裏 不必講太多 我們同一夥
想我跨刀山撲火 你說即可

今晚英格蘭對烏拉圭又係生死大戰:贏唔到就好危,輸左仲要執包袱!
lulu燈左英格蘭,OMG~~~~~~~~~~ ...
酷愛903 發表於 2014-6-19 15:40

你快D燈烏拉圭
我想睇LuLu大戰CM首席燈神

你快D燈烏拉圭
屮SiU霖屮 發表於 2014-6-19 16:57

頂,可能兩隊中曬紅卡,全場0球員
...

siongguan 發表於 2014-6-19 17:01

燈神燈力無邊

燈神燈力無邊
屮SiU霖屮 發表於 2014-6-19 17:03

做咩燈到黎WORLD CUP
LULU VS IJK 邊個強D

你快D燈烏拉圭
屮SiU霖屮 發表於 2014-6-19 16:57

連lulu都咁講...何況烏圭有蘇亞雷斯復出...
siongguan 發表於 2014-6-19 17:01

06世界盃16強葡荷之戰16黃4紅重現??唔係嘛??

睇好英格蘭

睇好英格蘭
rubylovessss 發表於 2014-6-19 23:38

唔睇好。。。

Lulu真係燈神嚟, England咁就提早出局

Pure. 發表於 2014-6-20 05:25

其實正常既
仲諗住見到朗尼扳平個球....會有機
最衰都係謝老四助攻個球 頂乜_
OFFSIDE左去咪算咯

其實正常既
仲諗住見到朗尼扳平個球....會有機
最衰都係謝老四助攻個球 頂乜_
OFFSIDE左去咪 ...
屮SiU霖屮 發表於 2014-6-20 05:52

謝四唔頂咪烏拉圭既球員頂到,結果咪又係一樣
而家啲香港人係咪唔識寫字
>吾
>甘
>米
>尼

開心。。。England 88

日本仔居然打多一個都贏唔到全組最弱GE希臘,真係一如其英文名:PAN!!

英格蘭仲有機會出線:意大利兩場贏哂+英格蘭贏哥斯達黎加,英/烏/哥同得3分計得失球...

日本仔居然打多一個都贏唔到全組最弱GE希臘,真係一如其英文名:渣PAN!!

英格蘭仲有機會出線:意 ...
酷愛903 發表於 2014-6-20 11:22

all in 哥斯達黎加
Happy and Blessed.

而家既英格蘭根本唔掂 同法國一樣,就黎連二線球隊都不如

而家既英格蘭根本唔掂 同法國一樣,就黎連二線球隊都不如
jose 發表於 2014-6-20 11:44

法國還好,只要對瑞士保持不敗,首名出線機會樂觀!

日本仔居然打多一個都贏唔到全組最弱GE希臘,真係一如其英文名:渣PAN!!

英格蘭仲有機會出線:意 ...
酷愛903 發表於 2014-6-20 11:22

數字遊戲啫.....真係贏到哥斯達黎加先算啦
>吾
>甘
>米
>尼

今日 Japan vs Greece 嗰場, Japan對住十人應戰嘅Greece, 到最終都係和波收場,
Japan根本就輸喺身高同身形; Greece每個球員平均都高Japan一個頭,
次次Japan踢個波入禁區, 都會畀Greece頂走個波, 完全冇機會射門.
Japan都知道呢個問題, 所以佢哋corner都唔斬個波入去, 反而開短.
身型問題又係輸蝕, Japan帶個波埋門, 畀個Greece後衛無犯規地撞一撞, 已經碌地;
同Greece爭波又係, 兩邊球員撞埋一齊, 碌地嗰個肯定係Japan, 不過Japan攝位攝得好靚.
其實我覺得Japan如果要入波, 最好就係靠遠射

今日 Japan vs Greece 嗰場, Japan對住十人應戰嘅Greece, 到最終都係和波收場,
Japan根本就輸喺身高同身形 ...
Pure. 發表於 2014-6-20 16:53

日本呢場真係亂咁黎........
身高唔夠希臘黎,仲打傳中頭球

今場無左佢地一貫既走位短傳滲入,抵輸啦
>吾
>甘
>米
>尼

意大利滑鐵盧........

哥斯達黎加呢隻黑馬真係堅
>吾
>甘
>米
>尼

哥斯拉嬴意粉
雙特朗尼可以plan定25/6之後同佢地啲仔仔女女去邊度玩啦

England 出局啦。。。呵呵

法國兩分鐘入兩球

第二球龍門好大責任,封唔到近柱
>吾
>甘
>米
>尼

賓施馬12碼唔入!!
>吾
>甘
>米
>尼

發夢都估唔到哥斯達黎加居然出到線,仲要係首名~~~~~~~~~~

發夢都估唔到哥斯達黎加居然出到線,仲要係首名~~~~~~~~~~
酷愛903 發表於 21/6/2014 11:16

邊個話肯定首名姐, 你唔比最尾比英格蘭大炒既

你想燈走哥斯達黎加個首名,然後走下線搏更好成績
nicholashin 發表於 21/6/2014 12:35

D2 上上線喎

發夢都估唔到南美勁旅阿根廷居然幾乎輸俾魚腩伊朗
發夢都估唔到首戰大炒葡萄牙4蛋GE德國居然贏唔到加納
波斯尼亞被狂判越位在先,跟住尼日利亞個入球球員擺到明撞波斯尼亞球員犯規球證居然當冇野,波斯尼亞就咁慘被黑哨黑出局SSD~
3場令全世界大跌眼鏡GE全下盤,今屆世界盃真係爆到無朋友~~~~~~~~~~

魚腩當道...
希望只系小組賽威下好啦

德國擺到明玩走線避法國巴西,奇連士文帶隊的美國定必好好配合,睇好今晚老美起碼不敗!

德國擺到明玩走線避法國巴西,奇連士文帶隊的美國定必好好配合,睇好今晚老美起碼不敗! ...
酷愛903 發表於 2014-6-22 12:12

燈神為左C朗盡地一煲,葡萄牙的最後一線希望。