返回列表 發帖

李卓庭去沙田教會咪好

C ALLSTAR : 黎過我中學 新城低b function
dominic : mtr 同荃灣行街先到 好正

關家姐同周永恆黎過學校分享
SUPPER MOMENT係學校SING CON GUEST
係海洋公園見過林德信

前排係荃灣廣場見到楊千嬅GIGI同古天樂宣傳香港仔
同埋個FUNCTION個MC係周奕瑋

關家姐同周永恆黎過學校分享
SUPPER MOMENT係學校SING CON GUEST
係海洋公園見過林德信

前排係荃灣廣場見 ...
ricky1028 發表於 2014-5-26 00:31

阿Roy太瘦

回復 51# hinz

其實我都有唔啱,佢姓

反OT,原來人人見過燒烤叉。

人人亦話我太飄忽恍似野狒狒.
---   ---   ---   ---   ---   ---   ---   ---   ---   ---

上年年尾係mtr見到狄易達同佢個fd
mk到喊
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

我發覺我同YY好有緣~
金鐘PP遊蕩緊撞過佢 又一城食飯見過佢
葵青睇舞台劇見過佢 睇IVANA演唱會又撞到佢
怎至係屋企附近都撞過佢= =
每次見到佢都會諗會唔會叫我入行 唱歌/Fashion

我發覺我同YY好有緣~
怎 ...
屮SiU霖屮 發表於 2014-5-26 00:48

又一城?幾時?我成日行

前幾日先撞過胡定欣同劍雄劍雄好nice
好似仲有柴九哥
應該係拍緊劇

音樂會果d見過kaybb 握咗手
好靚好nice好香

見過:
(男)
霆鋒
巨基
HINS
安哥
EASON
紅軍
Edmond
東東
BOSCO
鏗鏗
林峰
黎明
柏豪
古天樂
kay老公
jason
周爸
余文樂

(女)
千FA(N次)
KELLY
KAY
SAMMI
家姐
周慧敏
linda wong
candy
mag
江若琳
車yuen yuen
劉小慧
楊采妮

合照:
楊采妮
王菲
linda wong
劉影帝2公婆
hins
kay tse
leon lai
林峰
千化
kelly
鏗鏗
(本身霆鋒有機會, 但我唔敢埋去)

另類:
下胃e (n次)
方伊琪
law lan姐
八x金 & 兒子
阿叻 2公婆
蔣 + 旻
5姑娘
湯盈盈
黃德斌
3哥
艾威

不能盡錄.....
【This is MC】澳門見

喺世貿中心見到鍾欣潼

漿:(同樣系新城funz)行過佢身邊果陣撞到我,冇say sorry之外仲嘖我話我行路吾帶眼
...
hinz 發表於 2014-5-25 23:22

有次去睇LADY GAGA,甘岩果度有GEM做類似產品宣傳既野, 佢近距離係我面前行過,好矮似細路女

五年前係公開活動見過903 Donald
同佢打招呼佢西面回我一句:err

美之粉當然見過美之
幾nice+傻傻地咁

迪偉灘叔阿bu:見到成班人一齊食飯
Kay:同朋友出佢funz,好nice ...
ANSNY 發表於 2014-5-25 23:17

漿:(同樣系新城funz)行過佢身邊果陣撞到我,冇say sorry之外仲嘖我話我行路吾帶眼

小心要收律師信

我發覺我同YY好有緣~
怎 ...
屮SiU霖屮 發表於 2014-5-26 00:48

錯喇
其實佢係跟蹤你想食你好過入行喔

五年前係公開活動見過903 Donald
同佢打招呼佢西面回我一句:err
hehehaha 發表於 2014-5-26 02:03

佢同雲海單野都見證到佢份人幾恐怖

醒起係mega box見過Jay Fung ,真人瘦好多

回復 66# hehehaha

但係佢有次黎我學校一個幾十人的電台FUNCTION 我覺得佢份人又幾NICE WOR … 我見我同學影相簽名合照都好NICE咁做lol
(本身個活動話有200人 最後得幾十佢都唔算好nice 咁款 搞搞笑笑咁對答

Lewis 發表於 2014-5-26 02:28

係..自從佢鬧雲海,我對佢反感

Lewis 發表於 2014-5-26 02:28

donald係咁 我反而想知道少爺係唔係又係咁?
哥本哈根的另一個我 81+3

回復  hinz

其實我都有唔啱,佢姓“繆”

反OT,原來人人見過燒烤叉。 ...
windyiiyy 發表於 2014-5-26 00:44

燒烤叉出極多學校show, 商場show, 好多人見過佢地係好正常

SamWaiHung 發表於 2014-5-26 08:53

占占好好架

SamWaiHung 發表於 2014-5-26 08:53

咁又唔怪得奴奴喎...
但雲海都唔見得好人, 件事都成年都仲提住,
煩唔煩啫
====================
BTW 之前做PLACEMENT見過朝偉同夏惠BB-_-'

上次喺海港城

我:阿占,我有日日聽口水多過浪花架
占:哦..多謝多謝

上次喺海港城

...
rubylovessss 發表於 2014-5-26 09:56

唔係個個人都咁得閒曰曰聽
佢一定好感動

佢一定好感動
Lewis 發表於 2014-5-26 10:08

我估同佢講好鍾意330劇場同好鍾意王鳳同占美
會開心過聽到日日都聽口水

又一城?幾時?我成日行
rubylovessss 發表於 2014-5-26 00:52

乜你都係成日行又一城嫁
等我留意下你先
錯喇
其實佢係跟蹤你想食你好過入行喔
Lewis 發表於 2014-5-26 02:27

驚驚豬x_x
講開又講

最驚嚇都係個次去睇GAGA見到文禮
真係十級驚嚇

乜你都係成日行又一城嫁
等我留意下你先

驚驚豬x_x
講開又講

最驚嚇都係個次去睇GAGA見到 ...
屮SiU霖屮 發表於 2014-5-26 12:03

Ruby唔係行日本城架咩<3

梁文禮好難唔驚見到都即刻彈開

乜你都係成日行又一城嫁
等我留意下你先

驚驚豬x_x
講開又講

真係好難頂 頭先903kit kit ig post左張有佢既相 我連佢都unfollow埋
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

see kary tonight

話說有次去開中環,係 SOHO 個頭見到有個好靚既女仔,
咁我就望住佢啦,點知佢就對住我笑了,望真啲,原來係美霏,開心死我,
但之後佢就坐上咗架寶馬走咗佬了。

至於其他明星,淨講比較紅個堆啦

RubberBand,6 號真係勁 Nice 仲肯同我合照
美祖,會好靜咁揀角落坐,同埋真係好低調,但都會 Say Bye
Sammi,好 Nice 臨走會主動 Say Goodbye,同埋佢係食好多嘢
6 永,幾好人,但係會有啲噪,因為佢成日拖住成班朋友去食嘢
蘇永康,周圍問人洗唔洗同佢合照 haha
超蓮真人真係好靚女,做做下嘢就會自動望佢,因為真係好靚女
Ella,見過兩次,兩次都係極之令我有好感,
有次強強個 show 完咗係新光門口佢同班 fans 傾咗好耐
之後嚟我學校表演個時 佢 Rehearsal 緊 So In Love 我舉手個時佢又舉手呼應我
連詩雅,叫咗我上台比禮物我,所以要多謝佢,真人瘦到喊,高到喊。

至於有個真係要唱衰佢,
個個「你唔愛我啦」原唱者真係煩到爆裂 ,
自己係啲最旺場例如年宵、中秋個啲日子嚟,
啲位已經難安排,但佢又要揀位坐,之後又噪到成村人都要聽佢把聲
個日我地成班同事諗左勁多方法夾埋咁趕佢走

乜你都係成日行又一城嫁
等我留意下你先

驚驚豬x_x
講開又講

你講起梁文禮我先醒起有次係 7-11 見到佢同麻利兩個扮係大明星咁
個樣黑到 PK
上次喺海港城

...
rubylovessss 發表於 2014-5-26 09:56

同樣既說話我同過小儀講
點知佢答我:你唔洗返學咩

方力申都超Nice

方力申都超Nice
rubylovessss 發表於 2014-5-26 17:14

方力申係咪万刀甲未比人斬頭之前?

方力申係咪万刀甲未比人斬頭之前?
賴爽 發表於 2014-5-26 17:18

<3大隻申

森小就黎過我地學校拍唔知1516定係千奇百趣
小儀真係好矮x_x
可能拍得好攰 雖然有合照但係好黑面

森小就黎過我地學校拍唔知1516定係千奇百趣
小儀真係好矮x_x
可能拍得好攰 雖然有合照但係好黑面 ...
屮SiU霖屮 發表於 2014-5-26 18:10

我都見過小儀真人

你講起梁文禮我先醒起有次係 7-11 見到佢同麻利兩個扮係大明星咁
個樣黑到 PK

同樣既說話我同過小儀講 ...
賴爽 發表於 2014-5-26 17:12

麻利姐姐都見過幾次

終於見到DoDo姐真人

di2da

di2da
y1u0511 發表於 2014-5-27 20:26

喺金鐘太古中心見過佢

我老媽子話距真人勁瘦同埋keep得好好
nicknicknick 發表於 2014-5-27 21:20

今日見到佢有D皺紋

佢一定好感動
Lewis 發表於 2014-5-26 10:08

今日見到胡鴻鈞
同佢對望左兩秒
但我完全認唔到佢 (可能呢排佢又日日跑全馬)
係我個frd講番我至醒起係佢

今日見到ShandyGan 同許志安

張敬軒
Fiona ivana
Callstar
鍾嘉欣

JJ 同范少皇:佢地同我住同一棟,JJ真人好矮,范少皇好高,勁黑勁大隻
許廷鏗:食糖水撞過一次,真人好白,塊臉好包,同佢傾左陣計覺得佢係同志
one3one4loveyou 發表於 2014-5-25 21:59

可唔可以透露下點解會有呢個諗法? 同佢傾左D乜? 好奇呀!~!好想知~

點解你哋好似求其行喺條街都會見到明星咁=_=

點解你哋好似求其行喺條街都會見到明星咁=_=
kary107 發表於 2014-5-28 22:02

係囉仲要有啲有合照