返回列表 發帖

你地有無見過邊D歌手/藝員真人?

純粹想問下...

今日經過馬鞍山新港城見到MClub成年版演員,之前就見過Chilam

我地間教會之前就有高皓正,裕美,Steven同周永恆黎過

你地有無見過邊D歌手/藝員真人?
真人係點?

你見過吳雨霏

有次去lkf廁所撞到shiga
Happy and Blessed.

有次過馬路隔離係真情個上等親家~

去紅館交收,同CAS 安仔等綠燈過馬路

有次保良局步行見過kay
重遠距離同我揮手噶
nicknicknick 發表於 2014-5-25 20:43

之前係港台撞過佢 超nice 仲影左張合照
不過平時出funz都見過好多星

係中環見過四哥
係羅湖見過八兩金
Fiona sit

係中環見過四哥
係羅湖見過八兩金
EDD 發表於 2014-5-25 21:28

八兩金我都見過~係香港公園~佢同佢個仔觀鳥中~

見過Kay Shiga Pakho DJ ELLA

一個ARTIST 都冇見過
大家好,我系辛杖浩{:1_121:}
大家多多指教{:1_121:}

JJ 同范少皇:佢地同我住同一棟,JJ真人好矮,范少皇好高,勁黑勁大隻
許廷鏗:食糖水撞過一次,真人好白,塊臉好包,同佢傾左陣計覺得佢係同志
楊千嬅:黎我之前做既PARTTIME餐廳食TEE,好COOL,無乜野
黃長興,袁偉豪,王浩信,陳自瑤:黎我之前做既PARTTIME餐廳慶祝聖誕,前3個好NICE,特別係袁偉豪,好有禮貌,而陳自瑤勁串,不斷投訴甜品上得慢,係咁話:"搞錯呀,點做野架....."好克人憎
吳卓羲:黎我之前做既PARTTIME餐廳食TEE,好SHOW OFF,明知個個客人都知佢起度,臨走企起身舉高手伸懶腰,專登露BELT露紅色底
鄭融:黎我之前做既PARTTIME餐廳做雜誌訪問,行去廁所換衫果陣勁高鬥,唔SHOW人,點知行行下仆一仆,笑死我
黃偉文,鄧萃文:行行下CWB見到佢地行街,無乜野
林二汶:起大埔一條屋村見倒佢,好肥
蔡其俊:WAN CHAI地鐵站撞到,好高
陳法拉,陳豪:起NEW ZEALAND佢地黎搞SHOW,法拉唱歌麻麻,陳豪好鍾意笑
仲有林保怡,白韻琴,黃淙澤等等等等

回復 2# Lewis

你見過薛凱琪

JJ 同范少皇:佢地同我住同一棟,JJ真人好矮,范少皇好高,勁黑勁大隻
許廷鏗:食糖水撞過一次,真人好白, ...
one3one4loveyou 發表於 2014-5-25 21:59

千嬅鏗鏗都見過3次了

見過洪卓立 C AllStar 許廷鏗 古巨基 欣宜 林欣彤 胡鴻鈞 馮允謙 糖兄妹 關家姐 RubberBand
撞到楊千嬅但唔知道 行咗幾個街口同行朋友先話頭先係lift 嗰個係千嬅.....
仲有香香公主同埋 sita

同埋遇上My 盛Lady係cwb 拍最後一幕

one3one4loveyou 發表於 2014-5-25 21:59

林二汶:起大埔一條屋村見倒佢,好肥 laughed
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

Gin Lee 之前黎我中學唱歌 , 可以喺後台同佢做下訪問 , 我仲讚佢 D 歌好聽 , 勁 nice , 勁親切 !

見過十幾次kay 有幾次係特登搵佢 但有幾次係行行下街見到有活動
試過喺銅記見到劉玉翠 幾靚

見過十幾次kay 有幾次係特登搵佢 但有幾次係行行下街見到有活動
mamakin 發表於 2014-5-25 22:24

有年喺上水中心見到佢

有年喺上水中心見到佢
rubylovessss 發表於 2014-5-25 22:25

我見佢咁多次都冇合照
其他歌手見都係去頒獎禮

TWINS死忠梗見過TWINS :P
仲有幾個都見過但唔特別

最特別有次係觀塘工廠區好似撞到MAG同佢助手
同一部LIFT得我同佢地兩個= =
但其實我唔肯定所以我扮睇唔到LOL怕影錯會好7_7

林保怡揸車路過學校門口燈位
麥貝夷黎教會分享見證
47. Bring Him Home
week17
1 . Pandora        緊急應變逃生法

許廷鏗:食糖水撞過一次,真人好白,塊臉好包,同佢傾左陣計覺得佢係同志

重點
我都成日見到鏗鏗

鏗鏗 超nice

alfred: 學校邀請佢作singing contest 嘉賓,幾nice
eason: (某場合後台)見過兩次,第一次幾nice,同佢傾左陣計,第二次都nice but 心情唔太好
fiona:(某場合後台)好nice,佢見到啲熟嘅歌手會跳跳紮,好開心咁。其實佢唔算好高,我本身已經好矮,但係佢著咗好高嘅高踭鞋,我都係去到佢眼睛
khalil:(某場合後台)好瘦,身體好薄,but 佢都好nice
joey:(某場合後台)同佢傾左陣計,好得意,好鍾意笑
shiga:見過兩次,ok高,一次係function,一次係beHERO run,唔肯影相(應該因為跑完步)
黃心穎:佢拍緊戲,因為少人我行埋去問佢影相,佢好樂意同我影and佢驚背光所以好nice咁叫我轉角度影
蕭正楠:同黃心穎拍緊戲,佢都好nice
kary:(某場合後台)問咗佢少少嘢因為話說佢係我同學嘅friend,無咩特別
鄭融:(某場合後台)真係好矮
羅蘭姐:佢好好人,好有禮貌
黃秋生:好陌生,唔係好笑方力申,官恩娜,ivana,dodo姐,楊千嬅,蘇玉華,鍾楚紅,羅美薇,張家輝,wyman

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

我好似冇乜撞藝人既運 本身又唔鍾意跟歌手出function

alfred: 學校邀請佢作singing contest 嘉賓,幾nice
eason: (某場合後台)見過兩次,第一次幾nice,同佢傾 ...
sunnysun0723 發表於 2014-5-25 22:42

我都見過羅蘭姐,好nice

我都見過羅蘭姐,好nice
rubylovessss 發表於 2014-5-25 22:45

所以我啊媽都好鍾意佢

回復 23# 艾石仔

如果撞到佢我會叫佢影相LOL

同埋曾華倩

鄭融:明報校園記者計劃訪問 (合照)
鄧麗欣:Stepfree 相展簽名會,饑饉30 (合照)
CHILAM:上年今年簽唱會 (握手)
許秋怡:2014年宵 (合照)
周永恆同佢老婆:2014年宵(SAY HI ONLY LOL)
SHERMAN&DEEP:2014年宵(合照)
SHIGA:中大千人宴(握手)
香香:田蕊妮NEWAY MUSIC LIVE (合照)

陳妍希:簽唱會 (合唔到照T。T)

其他無交流唔當見過

經常喺街撞到許廷鏗, 仲要係唔同地區.
張繼聰嚟過我學校兩次,
其他歌手藝人都會喺公眾場合見過

鄭融:明報校園記者計劃訪問 (合照)
鄧麗欣:Stepfree 相展簽名會,饑饉30 (合照)
CHILAM:上年今年簽 ...
bennyaaaaa 發表於 2014-5-25 23:00

shiga千人斬
Happy and Blessed.

美之粉當然見過美之
幾nice+傻傻地咁

迪偉灘叔阿bu:見到成班人一齊食飯
Kay:同朋友出佢funz,好nice,真人好靚女同好搞笑
張繼聰:菀之論完場見到佢,ok高,好nice,同佢吹咗少少水
黎耀祥:見到佢一家係深井食飯
陳豪:有次見到佢係到練跑
Eric Kwok:行街果陣見到佢同佢老婆行街
劉嘉玲:食tea見到佢,合照有求必應
Fifi:有一次入lift撞到佢,佢冇鬧我仲問我有冇事
方大同:有次係新城funz等星果陣見到佢,佢主動同我同我果friend say hi
楊采妮:係學校吾咩dinner見到佢,勁nice,同我地學生傾勁耐偈
漿:(同樣系新城funz)行過佢身邊果陣撞到我,冇say sorry之外仲嘖我話我行路吾帶眼
Jinny:行街見到佢,friend問合照都肯,好有禮貌
C AllStar:見到佢地一齊食飯

美之粉當然見過美之
幾nice+傻傻地咁

Kay:同朋友出佢funz,好nice ...
ANSNY 發表於 2014-5-25 23:17

睇錯左陳豪裸跑

Joey  紅館後台,勁nice,愛笑,同佢say hi,佢笑住hi番我
李逸朗 紅館後台,NICE too,見我踎低,問我係咪好攰
做做姐 紅館後台,無化妝,有點歲月痕跡
紅館後台仲有sa,洪卓立,William,Mani,鮑姐......
周爸爸 IVE toilet
Sherman IVE
golden
supper moment IVE

美之粉當然見過美之
幾nice+傻傻地咁

漿:(同樣系新城funz)行過佢身邊果陣撞到我,冇say sorry之外仲嘖我話我行路吾帶眼
02 著地 - 鄧麗欣

有次係西環做義工果陣見到湯盈盈;
仲係我負責個攤位附近停留左一陣@@
李珍基 金鐘鉉 金起範 崔珉豪 李泰民 SHINee♥♥

喺Cwb睇戲見過唐寧,as one
喺西九海濱長廊見過歐倩怡

...
hinz 發表於 2014-5-25 23:22

美漿

Joey  紅館後台,勁nice,愛笑,同佢say hi,佢笑住hi番我
李逸朗 紅館後台,NICE too,見我踎低,問我係咪好攰
...
Wing1211 發表於 2014-5-25 23:21

more plz
02 著地 - 鄧麗欣

最深印象嘅3位:
1. 楊采妮 - 細個時拖狗落街撞到佢又係拖狗,仲同我傾偈,好靚好sweet,我係女仔都比佢迷倒
2. Gigi - 去布吉旅行見過,好有氣質
3. Bosco - 食飯見過,好高好型

而見得最多當然係Jason bb,我偶像就梗係超級nice啦(送禮物比佢都講幾次好鐘意同多謝),真人靚仔過上鏡,不過舊年真係太瘦

more plz
hinz 發表於 2014-5-25 23:27

我FD都見過張繼聰係更衣室換衫~

可唔可以分享下你同鏗鏗講咩令你咁覺得
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

美之粉當然見過美之
幾nice+傻傻地咁

Gem都去過上水中心...

最深印象嘅3位:
1. 楊采妮 - 細個時拖狗落街撞到佢又係拖狗,仲同我傾偈,好靚好sweet,我係女仔都比佢迷 ...
Crooks 發表於 2014-5-25 23:27

Bosco...等我愛你宣傳我同佢近距離

美漿
l00540 發表於 2014-5-25 23:26
...
hinz 發表於 2014-5-25 23:22

諗起都激鬼氣
喱D天后風範我地識條毛

有一次廣州小蠻腰新城show見到6號跟我錯開乘扶手電梯。
我叫咗一聲“6號”,然後揮手88~

人人亦話我太飄忽恍似野狒狒.
---   ---   ---   ---   ---   ---   ---   ---   ---   ---

回復 51# rubylovessss

我其實指廖浩昌……

人人亦話我太飄忽恍似野狒狒.
---   ---   ---   ---   ---   ---   ---   ---   ---   ---

回復  rubylovessss

我其實指廖浩昌……
windyiiyy 發表於 2014-5-25 23:45

laugh die me
so 6+1
02 著地 - 鄧麗欣

見過趙永洪, 唔知佢係咪拍野