返回列表 發帖
這些機會不屬於我
不過有啲應該係同工作性質有關.....
nicholashin 發表於 2014-5-28 22:47

有啲人真係行街就見到 真係好好彩

講幾個印象比較深刻的:

鏗鏗好有禮貌,同佢傾計就知個人家教好好;
GEMGEM好超串超扮野,前幾年都未系好紅既時候,系後臺見都唔會正眼望人;
八號也都好串,臺前臺后兩個樣,臺上好nice,臺下好9屎;
joey其實都幾好傾,對fans好好;
千嬅笑點好低,同工作人員和fans都有計傾,而且動作好搞笑;
阿sa好串,成日黑面;
臺灣星態度都超好超nice,相反港星越唔紅D越串;

講幾個印象比較深刻的:

GEMGEM好超串超扮野,前幾年都未系好紅既時候,系後臺見都唔會正眼望人;
八號也都好串,臺前臺后兩個樣,臺上好nice,臺下好9屎;
joey其實都幾好傾,對fans好好;
千嬅笑點好低,同工作人員和fans都有計傾,而且動作好搞笑;
阿sa好串,成日黑面;
臺灣星態度都超好超nice,相反港星越唔紅D越串;
muss 發表於 2014-5-29 10:34

下.....柏豪點寸?講下

回復 108# rubylovessss

有聽到佢講粗口,也都有笑人個樣哩樣,好無禮貌

講幾個印象比較深刻的:

GEMGEM好超串超扮野,前幾年都未系好 ...
muss 發表於 2014-5-29 10:34

我都聽講pakho好衰sa 唔會串lor

我都聽講pakho好衰sa 唔會串lor
PerryXD 發表於 2014-5-29 12:10

嬌呢

回復  rubylovessss

muss 發表於 2014-5-29 11:26

份人假到咁?  仲以為佢好NICE好好人個D

可唔可以透露下點解會有呢個諗法? 同佢傾左D乜? 好奇呀!~!好想知~
K先生 發表於 2014-5-28 21:35

根本唔洗諗都知
一早有曬公園睇牙既圖做證據

根本唔洗諗都知
一早有曬公園睇牙既圖做證據
Lewis 發表於 2014-5-29 13:10

我到依家都覺得佢係純粹睇牙渣
=)

我到依家都覺得佢係純粹睇牙渣
Chun2009 發表於 2014-5-29 13:21

唔知鏗鏗係1定0呢

見到糖妹....係旺角一間甜品店~

去一次頒獎禮基本上都見到晒D ARTIST, 尤其是新城..
不過說到比較近距離的話, 應該係果一次...
記得應該係2009年左右...我去睇李卓庭個SHOW
因為我有VIP位既飛, 但太遲到結果冇VIP位坐...結果比工作人員安排左我坐去角落頭, 點知果個角落係明星坐的
坐我隔離既係:
陳柏宇, 陳偉霆, 2個都好黑, 不過一個好矮一個好高
坐我前排既係:
周柏豪(好高)
裕美, 范萱蔚, 2個係度玩cap帽, 玩到飛左落我度, 仲不時聽到佢地頂黎頂去
高皓正 (冇乜出聲)
Regen, Winki
張致恆, 係咁大叫李卓庭做小明, 係咁起哄
I love u boyz
江若琳同Crystal 坐得比較遠, 聽唔到佢地講乜
可能因為個場太黑, 我見坐係附近D歌手都不時申個頭埋黎裝下我係邊個
阿奴仲問我係咪新人
其實都幾尷尬.....
相後補
明日幾多壞事情 仍然是不枉曾經見證

nicknicknick 發表於 2014-5-29 13:36

點解唔係 1
仲要永遠....
【This is MC】澳門見

去一次頒獎禮基本上都見到晒D ARTIST, 尤其是新城..
記得應該係2 ...
gn01270160 發表於 2014-5-29 15:40

阿奴仲問我係咪新人 <--- 笑出聲

回復 110# PerryXD

阿sa個次可能系心情唔好掛,反正後臺一直見佢沒咩點理人,上臺也沒咩表情

回復 112# Lewis

上左臺系沒咩野,臺下真系印象麻麻,口比較賤

以前在尖咀撞過張柏芝

記得應該係2 ...
gn01270160 發表於 2014-5-29 15:40

講漏左, 仲有林威辰同洪卓立, 洪卓立同Steven一齊大叫小明
明日幾多壞事情 仍然是不枉曾經見證

N年前既平安夜, 喺MK見到崔健邦同唐詩詠食完許留山通街跑...
2012年夏天, 睇舞台劇"港式離婚" 入場前見到YY, 艾辛 同 師兄 (我懷疑, 果陣佢地已經行埋左)
2013年夏天, 又係喺睇舞台劇入場前, 張敬軒企左我隔離 (真人好高)

BTW, 我個之前FRD 喺 WORLD TRADE 返工, 成日見到明星

回復  rubylovessss

muss 發表於 2014-5-29 11:26

pakho好鐘意講diu你

pakho好鐘意講diu你
electric 發表於 2014-5-29 18:04

你又知

你又知
Lewis 發表於 2014-5-29 18:25

果陣出funz有時係後台會聽到佢講

偽文豪 臭串到死 當正自己天王
1)MV臨時加咀戲,model唔肯俾佢小
2)年初某頒獎典禮得拎豬肉銅獎,後台不停小人
3)Vocal Take 得唔好,明明係自己唱得差,賴陳監製,仲突然走老
4)攝影師不小心影到走光相,俾佢小足半小時
5)去大陸簽名會唔合作,無酒樓外賣唔出席,唔食飯盒
6)要求助手每小時like100張相,慢少少仲要被佢小

果陣出funz有時係後台會聽到佢講
electric 發表於 2014-5-29 19:00

其實簡單啲講佢根本就係個死mk

6)要求助手每小時like100張相,慢少少仲要被佢小
zxcasd 發表於 2014-5-29 19:08

重點

其實簡單啲講佢根本就係個死mk
Lewis 發表於 2014-5-29 19:12

佢以前真係好藝術家feel㗎 對fans又好

佢以前真係好藝術家feel㗎 對fans又好
electric 發表於 2014-5-29 19:16

呃人架姐
根本就係條死mk

利申: 愛大文

2)年初某頒獎典禮得拎豬肉銅獎,後台不停 ...

喺朗豪坊同popcorn見過

黎明係個幾nice既老闆
冇架子
雖然講嘢怪啲
不過對佢啲員工好好
我諗對其他人都一樣掛
=)

呃人架姐
根本就係條死mk

利申: 愛大文
Lewis 發表於 2014-5-29 19:44

以前佢成日睇我個yahoo blog

黎明係個幾nice既老闆
冇架子
雖然講嘢怪啲
不過對佢啲員工好好
Chun2009 發表於 2014-5-29 19:53

其實好多時d係天王天后先nice

有次搭港鐵撞到譚嘉儀

以前佢成日睇我個yahoo blog
electric 發表於 2014-5-29 19:53

點解你又知 你有放相上去?

點解你又知 你有放相上去?
Lewis 發表於 2014-5-29 20:47

訪客記錄成日都有佢
有發姣自拍

訪客記錄成日都有佢
有發姣自拍
electric 發表於 2014-5-29 20:54

可能佢有j開你<333333

alfred仲係巨聲個陣係朗豪撞過佢
係九龍城撞過何雁詩 真人上鏡差唔多 笑得好甜
但pakho真係唔似d咁既人 朋友係佢fans 佢而家仲係好錫fans

可能佢有j開你
Lewis 發表於 2014-5-29 21:10

呢度係咪cp黎㗎

呢度係咪cp黎㗎
electric 發表於 2014-5-29 21:13

唔係<33333 因為一切只係你ff

其實好多時d係天王天后先nice
electric 發表於 2014-5-29 19:54

所以有時人上位並唔係靠運氣~

2)年初某頒獎典禮得拎豬肉銅獎,後台不停 ...

相由心生

2)年初某頒獎典禮得拎豬肉銅獎,後台不停小人 ---> 某台因此比佢連續3冠,認真冇骨氣

呢度係咪cp黎㗎
electric 發表於 2014-5-29 21:13

請勿離題

以前在尖咀撞過張柏芝
rubylovessss 發表於 2014-5-29 17:28

以前張柏芝好鐘意係又一城溜冰
見過佢幾次 同過佢一齊溜

回復 148# 屮SiU霖屮

個陣見到佢揀衫

都見過幾多下 有D真係同真人差好遠

細細個起飛機見過王傑,坐佢正後面 佢訓覺 鼻HON好大聲
搞年宵見過好多明星 例如郭晉安 森美 小儀 MIKI 柏宇
佢地好好人 都會買野LOL

睇牙見到鏗鏗:$
西環見到陳豪拍戲
有一次起北角見到JAY FUNG 食緊雞蛋仔
同埋前幾日行街見到美祖條仔 超肥

昨天在又一城見到JARVIS CHOW :o)

以前張柏芝好鐘意係又一城溜冰
見過佢幾次 同過佢一齊溜
屮SiU霖屮 發表於 2014-5-29 22:32

話說10幾年前柏芝住係我果條村-_-
成日見到佢lol
仲有係西貢見過當年成日拍拖既阿滕麗明同佢條仔,
仲有美勝同健神都係西貢惠康見過

唔係
Lewis 發表於 2014-5-29 22:21

句句堅

請勿離題
屮SiU霖屮 發表於 2014-5-29 22:32

forgive me

昨天在又一城見到JARVIS CHOW :o)
pop 發表於 2014-5-29 23:52

一禁入黎就見到jarvis chow
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

好想知周永恒真人係點嘎?
係咪好似十年前 青出於籃 咁J 死人...
當年我讀三年班