返回列表 發帖
今日佢有搭地鐵,蘋果影到呀
remus 發表於 2014-10-9 22:07

果張唔係佢自拍咩 XDD 好似話去中環剪頭髮 lol
Nick's Music Selection 2024 (Week 16)
1. Diff. - Gin Lee  2. 善良的我們 - 蔡健雅  3. 低調 - 張天穎

其實啲藝人又要驚比人當面認出
又要po上ig講自己去搭地鐵是咩心態?
收左廣告費? ...
jose 發表於 2014-10-9 22:17

佢係唔想人同記者煩 應該係落左地鐵先upload lolxD
Nick's Music Selection 2024 (Week 16)
1. Diff. - Gin Lee  2. 善良的我們 - 蔡健雅  3. 低調 - 張天穎

果張唔係佢自拍咩 XDD 好似話去中環剪頭髮 lol
Nicholas 發表於 2014-10-9 22:30
係喎,攪錯咗,蘋果只係報道這單新聞
任我行 失憶蝴蝶

係喎,攪錯咗,蘋果只係報道這單新聞
remus 發表於 2014-10-9 22:32

哈哈 好似唔至佢一個藝人講話呢排坐多左地鐵 lolxD

哈哈 好似唔至佢一個藝人講話呢排坐多左地鐵 lolxD
Nicholas 發表於 2014-10-10 01:03
重有張智霖、杜德偉,官恩娜好似都有
任我行 失憶蝴蝶

重有張智霖、杜德偉,官恩娜好似都有
remus 發表於 2014-10-10 01:05

張智霖 lolxD 又有人準備跳出來

張智霖 lolxD 又有人準備跳出來
Nicholas 發表於 2014-10-10 01:09
b君嘛
任我行 失憶蝴蝶

依排咩事個個搭地鐵

依排咩事個個搭地鐵
屮SiU霖屮 發表於 2014-10-10 04:18

嚮應陳奕迅幾個月前嘅呼籲
論盡音樂 #愛香港樂壇而存在
https://www.facebook.com/stupidmusichk
Follow 埋我 IG 啦
論盡樂迷,敢愛敢恨

今日鍾舒漫同佢細妹鍾舒淇黎左教會
美漫真人都幾nice...又同我地合照

上年12月31日見到羅力威
佢真人其實陌生到記不起
同場仲有吳雨霏, 佢好令!!!! 好nice!!!!
隻眼好有神~~~~
Happy and Blessed.

佢真人其實陌生到記不起
隻眼好有神~~~~ ...
jose 發表於 26/2/2017 22:25
嘩你響堆填區搵返個po 出黎喎

收過林二汶錢

收過林二汶錢
stopzi 發表於 2017-2-26 22:32

你俾了咩服務???

聖誕果排係London食飯見到樊少皇同JJ。有聽到JJ同個waiter講野,D英文唔錯。
舞來舞去 不日內開始錄音。

鄭伊健/蒙嘉慧嘅家長好似住我地果棟附近,我媽話有一日佢見到一個女人落樓梯,個胸唔大但係望落形狀幾靚,睇真D原來係蒙嘉慧。我媽行百佳成日見到薛家燕,叫佢家燕姐佢都會應你。愛回家之前成日係我屋企樓下外景,我阿媽話佢圍觀過幾次。參加過一次慈善活動見過李司棋,佢真係好nice叫我努力讀書
舞來舞去 不日內開始錄音。

收過林二汶錢
stopzi 發表於 2017-2-26 22:32

啲錢係咪有佢陣仙氣?
BTW我希望可以係學校撞到angela yuen

話說原來今日口水多講呢個topic
好令人唔懷疑903根本有人mon住呢到
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 拯救我自己 - 陳慧敏

佢真人其實陌生到記不起
隻眼好有神~~~~ ...
jose 發表於 2017-2-26 22:25

羅力威同吳雨霏嘅對應可以話係差好遠
羅唱成首歌都可以用半首兩時間合埋眼陶醉,fans照叫都無say hi
吳雨霏唱豔羨就不停say hi,直情對我單眼,我有少少觸電同心跳加速

多到不能盡錄tim

啲錢係咪有佢陣仙氣?
BTW我希望可以係學校撞到angela yuen
harryharry 發表於 2017-3-1 22:03

收錢果陣仲同佢講左幾句添
Angela 識我架

係地鐵見到Jay Fung

hehehaha 發表於 2017-3-5 15:35

Cute 嗎???

Cute 嗎???
kk8733 發表於 2017-3-5 15:46

好矮

hehehaha 發表於 2017-3-5 15:35

佢家陣好似無嘢撈 慘慘

佢家陣好似無嘢撈 慘慘
jose 發表於 2017-3-5 17:23

如果佢肯自已獨立做音樂
會支持

你真人 其實陌生得可以記不起
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

又見到Nowhere Boys部份成員 今次等食自家烏冬

又見到Nowhere Boys部份成員 今次等食自家烏冬
nicholashin 發表於 2017-3-5 21:27

我係1.1叱咤見到佢5個係廁所行出黎

hehehaha 發表於 2017-3-5 21:30
頒獎禮見到有咩咁出奇
之前見過佢地部份成員一齊食吉野家 但都會被部份會員話離地

2008年溏心宣傳睇過棋姐嘉欣(今天怎樣斗嘴單打)楊怡陳豪
2012年頒獎禮紅地毯睇到好多明星
2016年終於睇到偶像真人

同埋買漢堡個陣何遠東就喺我前面
Jason's Playlist 2024
Week 15 拯救我自己 - 陳慧敏

hehehaha 發表於 2017-3-5 21:30

有無見到佢地痾尿,好似r會員見到劉卓軒咁

有無見到佢地痾尿,好似r會員見到劉卓軒咁
harryharry 發表於 2017-3-5 22:28

冇,不過下次如果又見到
我會問佢地可唔可以痾多次尿

見過唱百姓嗰個john

冇,不過下次如果又見到
hehehaha 發表於 2017-3-5 22:48

偶像係唔會去廁所

冇,不過下次如果又見到
hehehaha 發表於 2017-3-5 22:48

yum

yum
stopzi 發表於 2017-3-5 23:09

因為
「進又退 退又進 舞着了花槍耍幾個十年」

見過唱百姓嗰個john
RVHOCPC 發表於 2017-3-5 22:49

我都好似見過。

我都好似見過。
kk8733 發表於 2017-3-5 23:21

你哋真係sweet

同我女人擺過心心

我見過蘭B。

見過麥美恩

銅鑼灣見到少爺占拖住老婆
甄生皮膚好似好差
捱得夜多?

琴日見到太多韓馬利 原來真人都幾老下

見過李榮浩
我們的總和

之前係紅墈mtr撞過On@C AllStar
利申:唔係鏡粉

美之真人真係好肥下:D

去過一次function見軒仔
真人好瘦好後生好靚仔著啲衫好貴

謝大媽真人好瘦
蝦餃老母同上鏡一樣咁靚
nicknicknick 發表於 2017-3-10 21:07

好想同蝦搞老母吹水
SSN Chart (29 Mar)  冠軍: 回復原廠設定 - SADJAY  |  亞軍: Control Freak - 小塵埃

好想同蝦搞老母吹水
John 發表於 2017-3-10 21:25

同佢有咩水吹