返回列表 發帖
JJ 同范少皇:佢地同我住同一棟,JJ真人好矮,范少皇好高,勁黑勁大隻
許廷鏗:食糖水撞過一次,真人好白, ...
one3one4loveyou 發表於 2014-5-25 21:59

林二汶:起大埔一條屋村見倒佢,好肥 laughed
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

美之粉當然見過美之
幾nice+傻傻地咁

迪偉灘叔阿bu:見到成班人一齊食飯
Kay:同朋友出佢funz,好nice ...
ANSNY 發表於 2014-5-25 23:17

漿:(同樣系新城funz)行過佢身邊果陣撞到我,冇say sorry之外仲嘖我話我行路吾帶眼
02 著地 - 鄧麗欣

Joey  紅館後台,勁nice,愛笑,同佢say hi,佢笑住hi番我
李逸朗 紅館後台,NICE too,見我踎低,問我係咪好攰
...
Wing1211 發表於 2014-5-25 23:21

周爸爸 IVE toilet

more plz
02 著地 - 鄧麗欣

回復  rubylovessss

我其實指廖浩昌……
windyiiyy 發表於 2014-5-25 23:45

laugh die me
so 6+1
02 著地 - 鄧麗欣

上年年尾係mtr見到狄易達同佢個fd
mk到喊
02 著地 - 鄧麗欣

乜你都係成日行又一城嫁
等我留意下你先

驚驚豬x_x
講開又講

最驚嚇都係個次去睇GAGA見到 ...
屮SiU霖屮 發表於 2014-5-26 12:03

真係好難頂 頭先903kit kit ig post左張有佢既相 我連佢都unfollow埋
02 著地 - 鄧麗欣

昨天在又一城見到JARVIS CHOW :o)
pop 發表於 2014-5-29 23:52

一禁入黎就見到jarvis chow
02 著地 - 鄧麗欣

尋日見到貽興王
老左咁多既 成個鄒凱光咁
02 著地 - 鄧麗欣